418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Damage panel
  • Greenscape
    Probald ki ezt
    itt meg a paintball mode for fun
  • Rotterdam1
    155mm átütésű stock gunnal sima lőszerrel...amúgy meg szívás:)
  • Gyuszopapa
    Majd akkor is így vagánykodj mikor a WT-ben benyomják a WH-t.
  • voivod32
    Srácok, valaki tud egy olyan működőképes modot, amelyik valóban kiírja, hogy ki talált el?
  • McLarenpowa
    Nálam is szar a T-home adsl, 30 Mbit helyett 20 megy csak. Eddig jó volt.
  • ToCsEk
    5.3.2014

- A legénység képességei befolyásolják majd a tank mozgási fizikáját, ugyan úgy ahogy most is.
    - A tank csúszás kalkulációja a görgők alatti ponton történik, nem az egész lánctalp felületén.

- A felfüggesztés keménysége az alapján lesz számolva ahány rugó van összenyomva.
    - Az a tény számításba lesz véve a lerobbanó tornyok számításánál hogy vannak tornyok amiket a torony gyűrűn a saját súlyuk tart.
    - A fő veszély a lőszerrekesz robbanáskor a HE robbanófejekből származik.
    - Nem lesznek katasztrofális lőszerrekesz robbanások (pl hogy torony nélküli tank darabokra robbanjon)
    - Nem lesz lehetőség a tankok még több cafatra robbantására.
    - A tankról lelőhető dolgok (üzemanyagtank) nem lesznek a páncél része.
    - Nem tervezik hogy MINDEN tárgy lerombolható legyen.
    - Storm megerősíti hogy több paramétert is a kapnak a tankok a szokásos talaj ellenálláson kívül
    - Az elfoglalt tankok valószínű nem vesznek részt a történelmi csatákban.
    - JT 88 nem lesz a történelmi csatákban.
    - Storm megerősíti hogy a Sherman Firefly normál kifejleszthető tank lesz.
    - Storm azt mondja a FOV változás "hiba javítás" volt
    - A téli Himmelsdorf pálya útja nem csúszósabbak.
    - Storm azt mondja az pontos hogy egy löveg különböző tankokon különböző pontossággal rendelkezik mert több dolog is befolyásolja.
    - Sturmtiger valószínű nem lesz idén.
    - JT88 nem fog opcionális Porche felfüggesztéssel rendelkezni.
    - Kísérleti és ritka Orosz tankok történelmi csatákban? (KV-2, KV-13): "Ha lesznek akkor nagyon ritkák lesznek."
    - Úgy tűnik nem találtak még Krupp és Rheinmetall közepes tankokat.
    - Jelenleg attól függ hogy megcsúszik-e egy tank hogy mekkora szögben áll a talaj amin épp áll a tank,. Illetve a talaj ellenállás is befolyásolja de az másodlagos.
    - Ha egy tank felfordul akkor nem lehet tovább játszani vele. Akkor sem ha nem semmisül meg.
    - A fejlesztők nagyon szerették volna berakni a 9.0ba a Havokot, de sajnos nem készült el időben.
    - Lehetséges lesz fedezékként használni egy leszakadt tornyot.
    - Épületek lerepülő darabjait nem lehet fedezékként használni.
    - Storm megerősíti a magasabb szintű Orosz közepes prémiumtankot.
    - Nem lesz a téli pályákon összetörhető jégfelület.
    - Az elsüllyedt tankokat nem lehet majd megsemmisíteni, de lehetséges hogy a meghalt legénységgel rendelkező tankokat igen.
    - Átdolgozott Prokhorovka nem lesz a 9.0ban még.
    - Az épület törmelékek nem lesznek hatással a lövésekre.
    -Storm azt mondja hogy nem mondhat semmi konkrétat de az új mozgás fizika nem lesz nerf a könnyű tankok számára.
    - Storm azt mondja hogy a fizika videóban a tankon lévő dolgok mozgása szándékosan el volt túlozva a tesztek miatt.
    - Lehetséges lesz megsemmisíteni a kocsikat, nem csak eltolni, köszönhetően az új dinamikus rombolási modellnek. Úgy tűnik nem csak kilapulnak majd mint most.
    - Egyelőre csak 1 magot fog használni és másik magokat a Havok fogja használni.
    - HD modellekkel részletes lesz a tank modellek alja is.
    - Ha egy csapatársadat a lerepülő tornyod öl meg, az nem fog csapat sebzésnek számítani.
    - A felfüggesztés értékek titkosak maradnak.
  • Bartlebi
    Ez már valósághűbb.
  • ximix #295830
    Ő egy másik régi motoros.
  • Gottfried
    Nyilván az újdonság varázsa is benne van de engem a valósághűség fogott meg.És itt nem csak a grafikára gondolok.A láthatóság(ha egyszer meglátok egy tankot,az nem tűnik el azért mert megáll)a valósághűbb célzás(rb-ben belső nézetben egy skála van,nekem kell megbecsülni a távolságot és úgy célozni.Messziről kell némi tapasztalat hogy egyáltalán eltaláljak valamit.Emiatt sokkal több a közelharc.), a játékmenet( stratégiai pontokat kell elfoglalni és megtartani.Ezek a térkép közepső részén vannak,így nincs basecamp.stb.
    Egy mondatban: Sokkal valóságosabbak a tankcsaták de mégsem annyira hogy unalmas legyen.
    Szimulátor mód még nincs a tankosban,így azt nem tudom milyen lesz de az RB nagyon jó.Kíváncsi leszek sok itteni tapasztalt wotos véleményére ha majd kipróbálja.
    Nem akarom a wothoz hasonlítani mert nagyon más de aki szereti a tankokat,annak tuti hogy tetszeni fog.
  • Bartlebi
    Vagy ennyire hülye emberek játszottak vagy ez meg van rendezve.
  • ximix #295827
    Na jó törjük meg a csendet:)
  • ximix #295826
    poén
    Ja hogy azok milliók azt hitem az átlag ping ha ha ha h
  • Angelus1991ster
    Nerfelték a T-34-1-et? a célkereszt szűkülés ideje lassabb mint a KV-2-é.
  • Angelus1991ster
    Ezzel a hozzáállásommal én is geci lettem, de bassza meg az összes korrupt aki milliárdokat harácsol össze mások jóhiszeműségéből.
  • Angelus1991ster
    Hát igen sajnos a tisztes ember ma már kisebbségbe került. Tisztességtelen , lelkiismeretnélkülieknek üzenem: remélem szükség lesz a tegnap adott véremre.

WoT-ra értendő vádamat visszavonom, fostalicska elmondása alapján.

De remélem , hogy a laggamingnak még a tartalom a fő szempont.
  • stoppos
    Elnézve, hogy előtte miket fejlesztettek és hogy abból mennyi bevétel lehetett, ez tűnt nekem is a valószínűbbnek. :)
  • yossarianHUN
    Hát általában nem azok viszik sokra, akik baromi tisztességesen intézik az ügyeiket...
  • FosTalicskaa
    Hát jah. Bármennyire is megvetem őket azért amit a játékkal művelnek, azt azért el kell ismerni, hogy igencsak sokra vitték...
  • yossarianHUN

Szegénykéim:D És ez csak egy év, és csak Oroszország.
  • FosTalicskaa
    A főnököm együtt partizott a wg fejesekkel Las Vegasban valami IT konferencia révén. Ott mesélték neki, hogy amikor indult ez az egész WOT akkor a bigworld engine-t sem tudták kifizetni annyira nem volt pénzük. A bigworldesek is úgy voltak velük, hogy majd elrendezik valahogy...
    A WG sem volt ám mindig ilyen nagy. Szóval ez a jelenlegi engine nem smucigság, hanem az akkori gazdasági helyzetük eredménye. ;)
  • stoppos
    Akkor már lophattak volna hozzá egy jobb motort. :)

Amúgy ez a legnagyobb baja ennek a cuccnak. Valószínű anno nem akartak kiadni/nem volt pénzük egy jobb motorra és most cipeli magával a játék ezt a régi smucigságot/problémát.
  • Oddball29
    Na, ki vele, mit csináltál?
  • yossarianHUN
    A ráncfelvarrással még nem is lenne baj, ha jó alapon történne. Elvégre a CoD sorozat is végigcsinált 8 vagy 9 részt ugyanazzal a motorral, és elég jól elvolt vele, plusz még a gépigénye is mindig baráti volt (egy-két elfuserált Black Opsot leszámítva, de ott is kijavították). Ez a Big World viszont a kezdetektől fogva egy kalap szar volt. Most is egy kalap szar, csak már a hatodik réteg ezüstpapírt csomagolják rá, hogy kevésbé tűnjön annak.
  • FosTalicskaa
    Ettől függetlenül nem kizárt, hogy lopták... ami magyarázná, hogy miért nem ismerik ki magukat a saját kódjukban. :D
  • popey8
    "Nem tudom pontosan megfogalmazni hogy miért de sokkal valóságosabb tankos feelingje van mint a wotnak." Az újdonság varázsa:)
  • Pares
    Hol találod ezeket?
  • Angelus1991ster
    Ezidáig azt hittem loptak egy tankos játékot, és csak modelleket és pályákat raktak hozzá és eladták Wot néven.
  • Angelus1991ster
    Erről híres a lagfosgaming.
  • FosTalicskaa
    Azért nehéz egy kiterjedt elfuserált alapkoncepcióra épült elburjánzott implementációt csak úgy hipp-hopp átírni. A +-2 tierlimites mm-en is meddig vergődtek. Most meg itt van a játék alapmotorja... A legtöbb fejlesztő cég egy bizonyos szint után elvágná az egészet és rámondanák, hogy ok ennyi most már elkezdjük fejleszteni a 2-t. A wot inkább a ráncfelvarrás híve. A gond az, hogy egy idő után ezek az alap módosítások egyre több és több időbe fognak kerülni. Na mindegy, ők tudják. Én még ezért a bugos játékmenetért sem fizetnék semmit, de a userek nagyrésze így is több száz millió dollárt termel be a wg-nek, szóval jól csinálják azt amit csinálnak vagy nem csinálnak...
  • popey8
    2 naponta elmegy a net párszor 5-10 percre. Sebességről nem tudok nyilatkozni.
  • ximix #295807
  • lexlutor
    vegulis csak 2014 van. hova rohannak vele?
  • FosTalicskaa
    Nehéz dolog a párhuzamos programozás, tesztelni is nehéz, megértem, hogy nem merik kirakni a marketingesek ígérgetései ellenére sem. :D
  • FosTalicskaa
    Ez jó feature. Még lehet én is kipróbálom. Ráadásul még egy csomó artit is kilőhetek cserébe. Nem mondtál hülyeséget, így jobban belegondolva még egy kis játékélmény is keletkezik a pihenőidőszak előtt.:P:D
  • csoszi87
    T-com másnál is döglődig, vagy csak az én megtiszteltetésem? (Kecskemét környéke)
    10 helyett stabil 2,5 megás letöltés. (2 mérés szerint)
  • Gottfried
    Szándékosan tiltattam magam,pont azért hogy még véletlenül se tudjak belépni.Ez a 3 hónapos ban nagyon fasza kis újítás volt.Foxinak is ajánlom ha nem akar játszani. :)
  • Gottfried
    jaja :D

A nyomi user jobban illett a témához,azért azzal léptem be.:)
    Egyébként nem volt szándékomban a trollkodás,tényleg ez a tapasztalatom az artykkal.Az arty útálatom ellenére nem miattuk nem játszom már a wottal hanem a rengeteg képtelen random és a hihetetlen mértékben elvörösödött játékosállomány miatt.Egy ideje már sokkal jobban idegesített a játék mint amennyi kikapcsolódást nyújtott.
    A GF béta csak két naponta van pár órát és elég korlátozottak a lehetőségek(csak néhány tank és repülő van most) de mégis sokkal élvezetesebb a játék.Nem tudom pontosan megfogalmazni hogy miért de sokkal valóságosabb tankos feelingje van mint a wotnak.Remélem minél hamarabb indul a nyílt béta és mindenki kipróbálhatja.Azt hiszem sokakkal fogok innét találkozni a WTGF fórumon. :)

Ott is vannak artyk de nem játszhatóak hanem arty támogatást lehet kérni.Kijelölöd a területet a tank látótávolságában és azt egy kis idő után megszórja a tüzérség.Kb. olyan találati aránnyal mint a valóságban.A zuhanó bombázóktól lehet egy kicsit tartani mert azok elég pontosak de őket a saját vadászok nagyon hamar leszedik.(nem ők az utolsó halottak mint itt az artyk)Ki is próbáltam a bombázókat a tankok ellen de piszkosul nem könnyű egy tankot eltalálni.Nincs felettük ikon,teljesen beleolvadbnak a környezetbe,ráadásul látják is hogy jön egy gép,így tudnak manőverezni.(a tankból látni a repülők ikonját)Szóval nagyon fun a játék.Ha meg majd fejleszteni is lehet,meg meglesz minden tank.....húúúúúú......:D
  • lexlutor
    milyen kar :))

- killing a teammate by having your turret land on him will not count as teamkill
  • Stuko
    A wot felé se néztél mert akkora bannt kaptál, hogy még most is rotyog...

Nem bírnád anélkül 3-4 napig se...:-)