banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    jaja :D

A nyomi user jobban illett a témához,azért azzal léptem be.:)
    Egyébként nem volt szándékomban a trollkodás,tényleg ez a tapasztalatom az artykkal.Az arty útálatom ellenére nem miattuk nem játszom már a wottal hanem a rengeteg képtelen random és a hihetetlen mértékben elvörösödött játékosállomány miatt.Egy ideje már sokkal jobban idegesített a játék mint amennyi kikapcsolódást nyújtott.
    A GF béta csak két naponta van pár órát és elég korlátozottak a lehetőségek(csak néhány tank és repülő van most) de mégis sokkal élvezetesebb a játék.Nem tudom pontosan megfogalmazni hogy miért de sokkal valóságosabb tankos feelingje van mint a wotnak.Remélem minél hamarabb indul a nyílt béta és mindenki kipróbálhatja.Azt hiszem sokakkal fogok innét találkozni a WTGF fórumon. :)

Ott is vannak artyk de nem játszhatóak hanem arty támogatást lehet kérni.Kijelölöd a területet a tank látótávolságában és azt egy kis idő után megszórja a tüzérség.Kb. olyan találati aránnyal mint a valóságban.A zuhanó bombázóktól lehet egy kicsit tartani mert azok elég pontosak de őket a saját vadászok nagyon hamar leszedik.(nem ők az utolsó halottak mint itt az artyk)Ki is próbáltam a bombázókat a tankok ellen de piszkosul nem könnyű egy tankot eltalálni.Nincs felettük ikon,teljesen beleolvadbnak a környezetbe,ráadásul látják is hogy jön egy gép,így tudnak manőverezni.(a tankból látni a repülők ikonját)Szóval nagyon fun a játék.Ha meg majd fejleszteni is lehet,meg meglesz minden tank.....húúúúúú......:D