banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Nyilván az újdonság varázsa is benne van de engem a valósághűség fogott meg.És itt nem csak a grafikára gondolok.A láthatóság(ha egyszer meglátok egy tankot,az nem tűnik el azért mert megáll)a valósághűbb célzás(rb-ben belső nézetben egy skála van,nekem kell megbecsülni a távolságot és úgy célozni.Messziről kell némi tapasztalat hogy egyáltalán eltaláljak valamit.Emiatt sokkal több a közelharc.), a játékmenet( stratégiai pontokat kell elfoglalni és megtartani.Ezek a térkép közepső részén vannak,így nincs basecamp.stb.
    Egy mondatban: Sokkal valóságosabbak a tankcsaták de mégsem annyira hogy unalmas legyen.
    Szimulátor mód még nincs a tankosban,így azt nem tudom milyen lesz de az RB nagyon jó.Kíváncsi leszek sok itteni tapasztalt wotos véleményére ha majd kipróbálja.
    Nem akarom a wothoz hasonlítani mert nagyon más de aki szereti a tankokat,annak tuti hogy tetszeni fog.