418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #296079 szerinted a noobok elfognak ennyi mindent olvasni? :D
mert szerintem nem, de amúgy fasza cikk -
Jacktor #296078 -
Végre! Hosszú napok óta az első élvezhető köröm!
Replay, ha valakit érdekelne.
-
foxbat88fx #296076 Mindenki másképp vezeti le a feszkót :DDDD
-
madmanic #296075 A hétvége előszele már érződik..
0-9 quit
1-10 quit
2-13 quit
Szánalmas.
És csata után még jön anyázni a debil, hogy miért kempelek.. Ő 110 zel hátrébb sunnyogott mint én. Mert TD vagyok azért te nyomorék.. -
Oddball29 #296074 Században tök elvagyok a FV 215B-vel, viszont randomba én se szeretem bevinni. -
TomDantes #296073 Akkor bocs, de miért nem total war-zol? Én egy rakás órát beleöltem a Rome 2-be, és ezt nem jelentettem be külön, nem sírtam tele a topic-ot...az utolsó javítások óta egész jó a Rome2 megéri megvenni, de ezt minek külön bejelenteni? -
Kisf4rk4s #296072 Megérezte hogy ma eladom
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
TomDantes #296071 Mégis miért hülyeség? -
Angelus1991ster #296070 Köszönöm! ez az egyik legjobb sci-fi:D ( értem én ) 

Itt egy jó elemzés, magáról a filmről.
http://www.youtube.com/watch?v=4Wx2_GurTvo
De a wot csatákban is ez van.
De ott 3-4-5 vörös van ellenem a végén.
ilyenkor ez van: " mi öten vagyunk te meg eggyen köcsög" - nem a topiklakóra értem.
-
lammaer #296069 Angelus és a topiklakók csatája....
Youtube link
(nemtom beszúrással vajon pont a releváns pillanathoz tekerné e :) ) -
Angelus1991ster #296068 De igazad van barbi babákkal is lehet játszani. Ott a Robot Chicken, ők egész nap azt csinálják. -
Toweliee #296067 Elhumorizálhatjuk a dolgot, de szerintem érted, hogy miről van szó. -
suba53 #296066 Hát az Ukrán Barbi-val szívesen elcsöcsörésznétek ti is. :-) -
Angelus1991ster #296065 Inkább legó. De neked ajánlom a barbi babákat. -
Toweliee #296064 Uninstall the game and play with barbie. -
lammaer #296063 Miért? -
suba53 #296062 Ez így ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot.
Jelenleg is van sok ág, amik eljutnak egy szintig, és ott becsatlakoznak egy másik ágba.
Ez így korrektebb megoldás, mintha bojt nélkül vége lenne. Viszont semmi nem kötelez arra, hogy a másik ágon folytasd. -
Angelus1991ster #296061 WG csak akkor rak egy ágat a játékba , ha az eljut tier10-ig. Ez hülyeség. -
Nem rég találtam egy ilyen WoT összehasonlítgatós oldalt.
http://tank-compare.com/en/compare/wz-111-model-1-4/113#T1=448I365I308I550I203&T2=470I363I323I572I212 -
darkwraith #296059 Nem, ott csak a kisebb tankokkal kell játszanod, nem is érdemes az IS-be vagy a tigrisbe ülnöd, a ferdinandot meg meszire el kell kerülni. Semmirekellő tankok, jobb a T-26 meg a panzer II, azok mindent kilőnek egy lövésből.
Elég hülye kérdés. A wotban sem "kötelező" ember, csak sokan ki akarják azt is próbálni. De itt is rengeteg kis tierű tank van, ami iszonat jó, még nagyobbak ellen is , meg kell tanulni játszani velük. Ennyi
kérdezd meg Foxi-t, muszály -e T10-ig menni. -
ladista #296058 "Kedves Gottfried! War Thunder-nél megvan ez a mindenáro tier10-ig vgay hasonló szintig eljutás? Mert ez a laggaming szégyene. Egy hülye dogmájukhoz ragaszkodva cseszik el a tartalmat."
Nem akarom összeoffolni azt a topikot, ezért itt kérdem: szerinted kötelező elmenned t10-ig? Fenyeget a WG, ha nem teszed? Milyen dogma? -
Bart, sajnos már nincsen PoE2 :( -
Angelus1991ster #296056 [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/3/7/a1_2014_3_7_gx3iuu487q_tn.jpg] -
Angelus1991ster #296055 -
Angelus1991ster #296054 Képkezelővel mi lehet? -
lammaer #296053 Bartlebi, angelus, kézenfogva lovagoljatok már el a naplementébe, elég a hisztiből.
Nem tetszik nem tetszik, hát istenem, ez van. CSak ne rinyáljátok már tele a topikot.
Köszi, sziaztok, jó szórakozást máshol. -
davidbog #296052 Mondjuk magas szintű heavy tankoknak alig van értelmük. Mozgékonyságban eddig se voltak jók, páncélzatuk alig ér valamit az olcsó HEAT/APCR miatt, a tűzerejüket a nagy alfás TD-k, meg a szuper OP DPM-es közepesek teljesen hazavágták.
Tier 10-ben a csatáim több mint felében alig van 2-3 heavy, többi TD és közepes. Ezeknek is egy jó része autoloaderes görénység. Kiosztanak 10-12 másodperc alatt 1600-2500 sebzést, de persze nem OP-ék, áh hogyan...
Már ott tartok, ha élvezni is akarok egy nehéz harckocsit akkor jobb ha megveszem makettként... Úgyis kezdik észrevenni a makett gyártók, hogy a 2. vh után is voltak nehéz harckocsik. Nem rég jelent meg 1/35-ben az M103A1, elvileg hamarosan jön az IS-4 és IS-7 is. -
davidbog #296051 A japán tier 7-8 ugyanígy van a lövésszel. :) Toronytalálat és már halott is. :D -
davidbog #296050 Kifejleszteni érdemes, a WZ-111 nem rossz. De ha most kéne megvennem a 113-at csak ezért venném meg mert kilencszer annyim van, mint amennyibe kerül, nem a képességei miatt. Mindenben olyan jó átlagos. Tűzerőben, tűzvezetésben jobb mint az orosz, német nehezek, de az amerikai, brit jobb nála. Páncélzata olyan T110E5 szint homlkpáncélja kicsit gyengébb. A mozgékonysága az ami jobb az összesnél kivéve az AMX50B-t.
-
Oddball29 #296049 113-ról mi a véleményed, érdemes kifejleszteni? -
Papír és a modulok elég sérülékenyek ez igaz, de nekem az eddigi 101 csata alatt 1x gyulladt ki. -
A mindig elhullik a legénységre :D
-
davidbog #296046 Inkább kifejezetten rossz tank. Amellé amit leírtál, még iszonyat nagy méretű, gyúlékony, ez köszönhető az elől elhelyezett meghajtásnak. És a toronyban folyamatosan elhullik vagy az irányzó vagy a parancsnok, mert persza annak is szinte 0 a védelme. Még egy FV304 SPG is úgy szét csapja, hogy alig marad HP-ja és elő legénysége.
Tier 7-ben még elmegy kategória. Mondjuk én nem használtam a top lövegét, autoladeres cheat szarokkal eleve nem játszom.
Ezeket azelőtt is tudtam mielőtt megvettem, szóval az, hogy a Chi-Ri szar nem ért meglepetésként.
De hogy az STA-1-ben mit szeretnek annyira azt nem tudom. Az is papír, ég, elpusztul benne a legénység. A mozgékonysága nem rossz, de olyan hű de szuper se. A Panther II-esekkel tartom a lépést, mondjuk azoknál jobban fordul. A lövegkitéríthetősége jó. Negatív irányba, pozitívba meg nem, Pearl Riveren flankelni akartam úgy lőttek szét, hogy lövést nem tudtam leadni rájuk. Hátrafelé meg egyáltalán nincs negatív kitéríthetőség a motortér miatt. Ezt is jól beszívtam, mivel nem tűnt fel és egy Panther mögém jött és jól szét is szecskázott, nem is tudtam rálőni. :)
A lövege tényleg jó. De mondjuk a többi tier 8-as közepesé is jó a T-44 kivételével, de annak meg van más helyette. Nekem a Pershing kevésbé tűnik olyan körülményesnek mint az STA-1. -
malystryx #296045 Küldtem pm-et.. -
Tessék, valami ilyesmire gondoltam!
[IMG][/IMG]
-
Nem hiszem el! Kizárólag szájbabaszott idiótákkal tesz egy csapatba a játék! Minden meccs 2-15, 0-15 medek, lightok kempelnek a bázis előtt a bokorban, Su-152-vel kell felderítenem, a meccs második percében hátbalő az ellenség, stb!
-
Én még mindig azt mondom, h nem vmi jó tank, mert már T8 ellen se sokat ér, még gold ammoval sem. Gyors flankhez lassú. Viszont ha csak T7-be kerül, akkor durván tud aprítani, az elég fun. Egyedül, ami igazán tetszik benne az az autoloaderes löveg. 3 lövés 1 mp-enként 9 mp-es töltésidővel elég brutál:)
Ez eddig a legjobb köröm vele, nem sok kellett volna a winhez. 12 gold van berakva, ebből asszem 9-et lőttem el. A végén egyedül maradtam 5 vagy 6 ellen és 15:13 lett a vége (a megmaradt 2 is low hp-n).
-
hNeo2 #296041 ilyet se láttam még. a WG missziója miatt (szerezz 50k XP-t márc 8 ig és kapsz 1 nap prémet) nem játszhatok ma, mert hétvégére akarom a prémet.
nem wotozhatok ma, mert már 48k xp-m van...
-
bootsector #296040 Nem vagy vele egyedül. Abban a pillanatban, ahogy tüzelnék, vagy 10 métert "ugrik" odébb az ellen tankja, felettébb idegesítő. Az a jelenség pedig továbbra is megvan, hogy nem lehet kideríteni, ki lő le. Össze-vissza jelennek meg és tűnnek el tankok, az orrom előtt. Játszhatatlan. Vagy én vagyok ennyire balfék, lehet.