A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #296046 Inkább kifejezetten rossz tank. Amellé amit leírtál, még iszonyat nagy méretű, gyúlékony, ez köszönhető az elől elhelyezett meghajtásnak. És a toronyban folyamatosan elhullik vagy az irányzó vagy a parancsnok, mert persza annak is szinte 0 a védelme. Még egy FV304 SPG is úgy szét csapja, hogy alig marad HP-ja és elő legénysége.
Tier 7-ben még elmegy kategória. Mondjuk én nem használtam a top lövegét, autoladeres cheat szarokkal eleve nem játszom.
Ezeket azelőtt is tudtam mielőtt megvettem, szóval az, hogy a Chi-Ri szar nem ért meglepetésként.
De hogy az STA-1-ben mit szeretnek annyira azt nem tudom. Az is papír, ég, elpusztul benne a legénység. A mozgékonysága nem rossz, de olyan hű de szuper se. A Panther II-esekkel tartom a lépést, mondjuk azoknál jobban fordul. A lövegkitéríthetősége jó. Negatív irányba, pozitívba meg nem, Pearl Riveren flankelni akartam úgy lőttek szét, hogy lövést nem tudtam leadni rájuk. Hátrafelé meg egyáltalán nincs negatív kitéríthetőség a motortér miatt. Ezt is jól beszívtam, mivel nem tűnt fel és egy Panther mögém jött és jól szét is szecskázott, nem is tudtam rálőni. :)
A lövege tényleg jó. De mondjuk a többi tier 8-as közepesé is jó a T-44 kivételével, de annak meg van más helyette. Nekem a Pershing kevésbé tűnik olyan körülményesnek mint az STA-1.