418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #296839 Kit? Ez valami WG-s vagy mi? -
Greenscape #296838 Kit talaltam a Gay of the day rovatban?
-
Malarki #296837 Itt megkapod a választ a kérdésedre. -
madmanic #296836 nekem 22 t küldött...
-
Az a szokás hogy nem is beszélünk róla, mert most hogy meg említetted ~2 napon belül leáll okádékokat írni... -
Kancsalborz #296834 magyar44444 nevü felhasználónak üzenem, köszönöm a "jókívánságait", meg hogy ilyen "bátran" vállalja is ezt. XD... Más fórumra nem írok, úgyhogy innen kaptam valakitöl, és azt gondolom, ez már annyira gáz, hogy tényleg elérte a célját és kínosan érzem magam, már az ö nevében... XD. Ùristen de szánalmas ez...Ezek a privát "üzenetek" itt szokásosak ??? :D -
maturad #296833 Ezek szerint a repeszromboló (magasabb sebzése dacára) nem sokat ér?
-
R3nton #296832 How terrible! Meds are OP -
VanDaal #296831 Az az igazság, hogy vagy képtelenek a játékuk balanszolására, vagy szándékosan csinálják unbalancedre, hogy ezzel ösztökéljék további grindelésre/pénzköltésre az embereket. Hogy ki melyiket tartja valószínűbbnek a kettő közül, az már egyéni világlátás kérdése :)
De csinálják csak, ha ez nekik megéri... Én mindenesetre kb 3 hete már a duplázókat megcsinálni sem léptem be, mert megelégeltem a minden tierben tömegével tenyésző, basecampelő, vagy suicide rusholó, pályákat nem ismerő, mindennemű csapatmunkára képtelen, goldspammelő retardáltakat. Ha nekik ezek a célközönség, akkor hajrá, legyenek boldogok egymással, de én ebből nem kérek.
Mindenesetre az elgondolkodtató, hogy mennyire is végzik jól a munkájukat a fejlesztők, ha már szinte csak a panaszt hallani mindenkitől valami miatt, a játékélmény meg minden újdonság ellenére meg sem közelíti az 1-2 évvel korábbit... -
bornofakone #296830 Thx az invet :) -
Ha gondolod. Most hívtam meg a 20. játékost.
Elég vicces hogy ennyi potenciális klántag kallódik minden fele, és nem valamelyik magyar klánt erősíti. -
Ilyen erővel kivehetnék a lassú tankokat a picsába, hogy ne azokkal játszunk hanem azokkal amit jelenleg a játék dinamizmusa megkövetel... -
Ry0K3N #296827 Sokat érek a mozgékonysággal ha felveszek egy jó pozíciót miközben a csapat csudajó módon máshol lemészároltatja magát 8v3-ban. -
Páncéltörő 85%, repeszromboló 25%, a teljes lőszermennyiség százalékában értve.
De bőven lehet úgy is, hogy minden páncéltörő, kivéve vagy 2-3 repeszromboló, ha foglalást kell lelőni, vagy valami artyt kell oldalbaverni. -
Jacktor #296825 Jefi, wotinfo-n beírjak fórumba hogy aki részt akar venni a klán küldetésben az keressen téged? -
maturad #296824 Sziasztok! Szép napot! Ugyanazon kaliber mellett repesz-romboló vagy páncéltörő?? Tiger1-2 -
bornofakone #296823 Ha még lehetséges, én is szeretnék csatlakozni a klánhoz így a mission idejére.
Ingame név: bornofakone
Előre is thx :) -
Rotterdam1 #296822 na egy jó kör...többet kéne játszanom nap közben nem csak este.:)
-
Faboo #296821 Az semmi különös, csak a szokásos. Én már régóta nem lepődöm meg az ilyeneken. -
Kancsalborz #296820 Ebben neked tökéletesen igazad van. Csakhogy én a játék öröméért játszom, nem a virtuális statf@aszlengetés a célom, meg szarok az aktuális trendekre XD... Azzal megyek amivel kedvem tartja, nem is rinyából írtam.;) Egyébként ha a játékban megszünne az aranyesö, kevesebb lenne a piros, egyböl kiegyensújozottabbak lennének a meccsek, használható lenne a heavy megint, szerintem... -
lammaer #296819 Na ilyen playerbase mellett nem csodálom, hogy SerBék is egyre inkább szarnak a játékosok véleményére. Egyszerűen a népek mindíg találnak vmi okot az elégedetlenségre. -
csagataj #296818 Gyűlölöm ezt a játékot!
-
lammaer #296817 Rá kéne már jönni hogy a játék jelenlegi állapotában (gold ammó könnyű elérhetősége) a mozgékonyság a kulcs.
Adaptálódni kéne a játékbeli változásokhoz, nem reklamálni hogy az ami két éve működő dolog volt (lassú de páncélozott cuccok) az mára már a múlté. -
Kancsalborz #296816 Na, a medek az új köz, és föellenségek ??? XD... Egyébként igazad van, én is szívom a fogamat mostanában az AT 15-tel, meg a Proto- val sok ilyen "fantasztikus" meccsem van, 2-perc múlva rajtam vannak tizen, lövök kettöt és elhalálozok, vagy "rohanok" elöre, hogy löhessek 300- damaget az utolsó ellenfélbe... XD. -
Kancsalborz #296815 Két hete valamelyik nap, én is ráhagytam, 72%-is win rate, 24 csata után, mert ebböl 22 csata ilyen 15-1,2,3-as volt, oda vagy vissza... Hiába a magas win rate esetleg, semmi élvezet nincs ezekben a csatákban. Utálom öket én is, és 100-szor is elcserélnék egy 15-1-es meccset, akár egy 14-15-re is... -
FosTalicskaa #296814 Jah, heavy tankkal meg aztán tudod tartani a lépést, amikor a medek előrerepülnek a pályán a sugárhajtású gépeikkel és sajnos a gold ammo + 10-es medium jelenség óta a tűzerejük is megvan hozzzá, hogy eltakarítsanak egy gyengébb csapatot frontális harcban. Szóval lassabb tankkal egyszerűen nem érsz oda ahol az események zajlanak egy pörgős csatában...
Nagyjából ezért utáltam meg a T28 protot is mert vagy házhoz jött a túlerő és akkor már minden mindegy volt, vagy szépen végignéztem, hogy elhulott az összes enemy míg én eljutottam a pálya közepére.
De a lényeg az, hogy a nagy különbséges csaták kivétel nélkül unalmasak, nem számít melyik oldalra is dobja az embert az mm. -
madmanic #296813 Sajnos igen. Bocs én már csak ilyen kekec vagyok...
Te élvezed a 2 perces agyaggalamb lövészetet? Szerintem te sem.
-
lammaer #296812 Nyilván mert a 14 ellenfél az magától pusztul el....
Én nem A0-ban gombászok a waffentrógeremmel, ha ilyen gyorsan pusztul az ellen többnyire van közöm hozzá :) -
FosTalicskaa #296811 Én átérzem tényleg nem nagy élmény részt venni olyan csatákban, hogy fel sem engedheted a w-t, sőt még célozni sincs időd, mert akkor még sebzést sem fogsz kiosztani... -
lammaer #296810 Azért is elmegy a kedved ha fölényesen nyertek? :)
Olyanok vagytok már mint a nyuszika és a sapkája.... -
madmanic #296809 +1 elképesztő milyen degenerált állatok vannak ma fent... Most jövök egy 15-1 ből.. -
Meg, de nem is játszom velük. Nem szeretem őket. Van vagy 50 csatám velük. Nulla tapasztalat. -
Ilyen se volt még velem. Van még 5 nap prémem, de ma mentem 5 csatát és elment a kedvem a játéktól. Nem fogom ezt már kihasználni szerintem... -
Simulacrum #296806 A másik két orosz tízes med is megvan? Érezni bármi különbséget köztük? -
Angelus1991ster #296805 Simán meglehet találni a facebook-on.
De ki az hülye, aki privátban azt kérdezi, hogy merre lakik.
Az elit Tarczay-klán toborzója lett?:D
-
madmanic #296804 vadász.. vadász...
-
haflac #296803 Most pattantam le full szemből az is-3-al egy s-51-ről!!!!!!Az mi a szar már megint?!!!
-
FosTalicskaa #296802 "u.i.: ha róla is kiderül hogy pasi, bíz' Isten felkötöm magam"
Hát ez óriási... XDDD -
Angelus1991ster #296801 Hall of shame az FTR-n, wot-féle napiszar. Valaki márt gyúrt ara vazze, hogy felkerüljön oda? -
Köszi szépen:)