A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #296831 Az az igazság, hogy vagy képtelenek a játékuk balanszolására, vagy szándékosan csinálják unbalancedre, hogy ezzel ösztökéljék további grindelésre/pénzköltésre az embereket. Hogy ki melyiket tartja valószínűbbnek a kettő közül, az már egyéni világlátás kérdése :)
De csinálják csak, ha ez nekik megéri... Én mindenesetre kb 3 hete már a duplázókat megcsinálni sem léptem be, mert megelégeltem a minden tierben tömegével tenyésző, basecampelő, vagy suicide rusholó, pályákat nem ismerő, mindennemű csapatmunkára képtelen, goldspammelő retardáltakat. Ha nekik ezek a célközönség, akkor hajrá, legyenek boldogok egymással, de én ebből nem kérek.
Mindenesetre az elgondolkodtató, hogy mennyire is végzik jól a munkájukat a fejlesztők, ha már szinte csak a panaszt hallani mindenkitől valami miatt, a játékélmény meg minden újdonság ellenére meg sem közelíti az 1-2 évvel korábbit...