A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #296814 Jah, heavy tankkal meg aztán tudod tartani a lépést, amikor a medek előrerepülnek a pályán a sugárhajtású gépeikkel és sajnos a gold ammo + 10-es medium jelenség óta a tűzerejük is megvan hozzzá, hogy eltakarítsanak egy gyengébb csapatot frontális harcban. Szóval lassabb tankkal egyszerűen nem érsz oda ahol az események zajlanak egy pörgős csatában...
Nagyjából ezért utáltam meg a T28 protot is mert vagy házhoz jött a túlerő és akkor már minden mindegy volt, vagy szépen végignéztem, hogy elhulott az összes enemy míg én eljutottam a pálya közepére.
De a lényeg az, hogy a nagy különbséges csaták kivétel nélkül unalmasak, nem számít melyik oldalra is dobja az embert az mm.