418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #297925 Nekem pont ez nem megy! Ott áll VK4502P beforgatva, hasa szépen puszilja a követ. Effektív simán 250 300 mm. Nah AP szerintem 70% pattan (tapasztalat) Vagy esetleg kezdjek el szórakozni a kupolájával. Olcsó játék hülye gyerekeknek kb. Vagy váltok HEAT re és telibeverem a tornya elejét. 250 körül van ha jól emlékszem. E75 is mumus beforgatva. 50 m ről egy torony lövés a löveg mellett HEAT el egyből nekikezd tolatni.
Nekem nem megy AP val. IS7 be E100 ba meg Mausba bele se megyek mert ha nem látni a hasukat ezeknek is effektív 250 mm nél kezdődik a páncél AP meg rendelkezik 258 átlaggal. Másik opció ha ilyet látok akkor váltsak pozíciót. Ez meg rizikós mert amíg szaladgálok semmit nem csinálok. Van még harmadik esetleg hogy pusztulok 2. 3. sorba és várom a medeket mert azok puhák. Ok de akkor a heavyket ki fogja aprítani?
Ide a hülye is látja hogy HEAT kell. IS7 300 mm alap. E100 bazi nagy torony eleje 250 mm. Anno mikor 268 mm volt az átütése M62 nek néha átvitte az AP. Ott a Maus is. Melyik kényelmesebb? Jó hogy a torony ha rád néz. IS4 páncélja simán jó 311 mm es pent pattintani ha trollkodsz sidescrapben. Ott a HEAT 340 mm pen. Röhögve gyalázod a tornyát csak fixen kell lőni. Ha bekerülöd más tészta, oda nem kell.
Ezek a dolgok csak frontális harcban ilyenek. Ezért nem is szeretem a heavyket csak úgy dísznek kihúztam őket.
Mondom én nagyon örülnék ilyen nagy vasas full AP val bemegyek és mutatok valamit videónak. Amik replayeket nézek és 4000 sebzés felett vannak ott alap prémlőszer játszik mindig. Egy jó kis 30 perces több pályás bemutatót. -
TomDantes #297924 Aha, én elhiszem, de mi lett volna veled a gold ammo előtti időszakban? Komolyan, akkoriban hogy sikerült játszani? Nem vagyok gold ammo ellen, csak nem értem, hogy mi az hogy a legerősebb ágyúkba is az kell, és gold nélkül már nem is lehet játszani. Hogy volt ez régebben?
-
"Szerintem a JPE100-ba is lassan gold-ot tölt mindenki, mert a 299-es pen, nem elég, 420 kell..."
tegnap pont kellett, himmelsdorfon hulldownos is7 tornyán beköszönnni kétszer :) -
TomDantes #297922 Simán. Figyelj, volt olyan idő, amikor még nem lehetett gold lőszert venni, és bassza meg, képzeld, ezekben az időkben húztam ki a Maust és az E00-at, amiknek ráadásul az AP lőszere, jelentősen kevesebbet üt át mint az IS4!
Kihúztam az IS4-et is, de mire oda eljutottam, utáltam tier X-ben játszani, így minden 9-es 10-es szintűt eladtam, de a ST-I is ugyanazt az ágyút használja mint az IS4, és ST-I-vel sokat játszottam, és nem voltam rászorulva a gold lőszerre.
Amit meg mondasz, figyelj ez helyzettől és szituációtól függ. Nem tudom hogy csinálnám, de valahogy ismétlem a gold lőszer előtti időkben is megoldottam én is, meg egy rakás másik ember is.
Én nem vagyok a gold lőszer ellen, több tankomban nekem is van pár darab, vészhelyzet esetére. Elvégre ha más is használja, hát akkor én is.
De ne essünk már túlzásokba! IS4-be gold-ot? Tier X-ben?
Szerintem a JPE100-ba is lassan gold-ot tölt mindenki, mert a 299-es pen, nem elég, 420 kell...
Anno E100-al is lőttem ki IS7-et, 235-ös pen-el( IS4-nek 268-as penje van!) szóval...hát ez van.
Többek között ezért adtam el a tier X-es tankokat, tele van arty-val és gold-al lövőkkel, és önmagában nincs bajom a gold-ot használokkal, de amikor egy alapból is erős ágyúnál is azt használ valaki...így nincs értelme random-ban IX-X szinten játszani. Nem is teszem, és nem is idegesítem vele magam -
Angelus1991ster #297921 Gold lőszer szart sem ér ha egy bizonyos szintet elérsz. Csak a vörös paradicsomok kezében működik. -
400V #297920 Szívesen megnézném ahogy egy E100 ellen amint hull downozik IS4 30 db AP val, vagy a hasát egy kővel elrejtő IS7 ellen hogy állsz neki AP val virtuózkodni. Komoly meg VK4502P beforgatva szépen. Meg Maus is jöhet beforgatva. Esetleg még egy jó kis T110E3 is befigyelhet.
Komolyan szívesen megnéznék egy videót mert én is sajnálom a prémet tier 10 re.
Nem szekálásból írtam.
Egy jó kis videó.
-
Te mocsok, azt mondtad, amikor elhívtál platoonozni, hogy 85%on állsz WRel, és szedjem össze magam :P
Amúgy utána jól ment :) -
Amint leér az új gépre a WoT, megnézem, ígérem. -
haflac #297917 Engem tegnap le nooboztak mert a kis wz132essel nem rohantam megdögleni,viszont hp veszteség nélkül és 2 killel nyertük a csatát.Imádok ilyen noob lenni. -
TomDantes #297916 Én azt se értem minek az IS4-be gold...elég oda az AP is. Ráadásul az IS4-be HEAT lőszer a gold, és ha nem tévedek, a HEAT lőszerre más szabályok vonatkoznak, mint az AP lőszerre.
De most komolyan, ami IS4-el AP-val nem megy...hát akkor ott gondok vannak. Nálad.
Azt meg nem tudom, elképzelni hogy írtad át a páncélátütést? Betörtél a WG-hez, feltörted a szervert? Mert a játékon belül az csak egy felirat. Nem lehet megváltoztatni a sebzés és átütés értékeket. Kurva érdekes is lenne, ha meglehetne...átírtad...egyre vadabb dolgokat olvasok itt néha. Átírta...
SU-152-ről simán lehet pattanni, és ha jól emlékszem már a SU-ISU-Object nem éppen erősen páncélozott, de a lövegpajzs rész, lazán benyeli a lövéseket, ezért van az, hogy bizonyos lövések szemből ezeket nem viszik át.
Az IS3-nak meg pont olyan a frontja, hogy bizonyos szögekből marha pattogós tud lenni.
És...5%-os random.
De inkább ez marhaság, és szimplán a játék a szar, sőt még csalnak is. ez a legegyszerűbb magyarázat. -
Angelus1991ster #297915 Úgy bírom amikor Tiger I-el játszok , ugatnak hogy csak seggelek, amikor azok is. És a csata végén 3xszor többet sebzek. Igazi unikum játékosok
-
haflac #297914 Csak tudod fura,hogy 90%-ban ezek szerint a -25%-ban számol nekem és mindig az elérhető maximális effektív páncélvastagságot fogom ki.Mert ez a jelenség már nem fele-fele arányban van.Múlt héten még egy S-51-ről is lepattantam kb 10m távolságból vagy még talán ennyi sem volt.Ki is röhögött az arty.Én meg elbújtam a számítógép asztal alá,hogy ne is lásson.:)
-
haflac #297913 Tegnap feltettem egy is-4-es replayt ott a 340-es gold nem vitte át az e-75 tornyát. -
Angelus1991ster #297912 Röhejes laggamig. Még hogy egy tank modellezése fél évig tart. Egy hozzértő 1 hónap altt jobbat összehoz mint a szaros hd modellek. Ami már akkor elavult lesz mikor kijön a 9.0-nak nevezett borzalomba. -
suba53 #297911 Tényleg nem a kukacoskodás miatt. :-)
De ha az IS3 frontjára 60 fokban érkezik a skuló, már pedig ha olyan a terep hogy kicsit feljebb áll az orra akkor előfordulhat, akkor az effektív páncélvastagság már 220mm.
De tényleg nem érdemes ezt minden esetben szőrszálhasogatva kiszámolgatni, mert akkor elveszik a játék.
El kell fogadni, hogy egyszer nekem kedvez, másszor neki. :-) -
FosTalicskaa #297910 Az csak felirat. Azt úgy írhatod át ahogy akarod. Minden sumákolás szerver oldalon megy végbe... Ez a -+25% pedig emiatt akár -+100% is lehet. Ha a f*sz rossz végére kell kerülnöd lehet akár 450 avg pened akkor is le fogsz pannai még az ms1 seggéről is....
Viszont ha ennyire ki vagytok éhezve az ilyen anomáliákra, ami egyesek szerint nem is létezik, akkor bekapcsolom a replay-t. Kb minden 2. lövésem az "érdekes" kategóriába esik szóval egy este alatt is összejöhet egy szép kis válogatás. Lehet utána még a wg fejéhez is vágom, hogy legalább fogják már vissza magukat és ne csaljanak ennyire látványosan... -
pontosan ezért kérdeztem
magyarul nem csináltál semmit az átütési értkkel
ha ez ilyen egyszerű lenne akkor mindenkinél 1000 sőt 10- 100000000000 lenne ez az érték -
Angelus1991ster #297908 Miért laggol az a szar RENDSZERESEN amikor éppen lőném ki az ellen? Csalás ez a játék. Egy csődközeli haláltorkát megérdemelne ez a laggbuggaming. -
Ilyenekről mindig tegyél fel replay-t, én szívesem megnézem őket. Érdekelnek. -
haflac #297906 Amit az adatlapon látsz az ágyúnál,azt módosítottam.De gyakorlati hatása nem volt.A készítők sem hülyék,pontosan ezért nem lehet csalni. -
haflac #297905 A 250-es pen minimum 200-as,annak bőven elégnek kell lennie egy is3-frontjához.Ma egy su-152-ről is lepattant ez a gold ammo. -
Én meg írtam már át a goldjaim számát 100000-re és amikor löwét akartam venni kiírta hogy nincs elég goldom lol Ennyi XD -
suba53 #297903 Dobókocka, és a +/- 25% ? -
Írhatsz Te át akármit ezerre amíg a szerver a saját adataival számol. -
az mit jelent, hogy átírtad a "páncélátütési értéket 1000-re"? -
haflac #297900 Az a lényeg,hogy ami az adatlapon szerepel érték, na annak semmi köze nincs a fizikához.Nem abból számol a szerver.Én már írtam át páncélátütési értéket 1000-re,ugyanúgy pattogot.Ilyen jelenséggel én is találkoztam már,amikor a t34-1 250-es goldja ami nem,repesz és nem kommulatív,nem visz át egy is3-at szemből és nem a lánctalpba vagy toronyba lőttem,a type59 megy ugyanott belövi.Na ilyenkor mivan? -
viper07 #297899 Megfogadom :) . -
Van úgy hogy egyértelműen szar szögben is zöldet mutat. De egy jó tanács, ha valahonnan kétszer pattantál, akkor harmadszorra már ne lőj oda :) -
haflac #297897 Ma reggel 7 csatából 6 vereség.A hétvégi idióták ezek szerint még aktívak,mert brutál bukók voltak. -
Annak idején 3 oka volt annak, hogy átálltam a wotra az fps-ekről.
1 - tankok
2 - tele volt a tököm a csíterekkel
3 tetszet hogy nem elég a reflex, hanem a fogaskerekeknek is pörögni kell.
Később rá kellett jönnöm, hogy a 3-as pont miatt az átlag játékosok nem igazán vannak a helyzet magaslatán és mivel ez ellen még nem tettek semmit, ez a legnagyobb gyenge pontja is. -
viper07 #297895 na igen azt nem írtam, hogy magától értetődik, hogy a találat jelző zöld. Sőt tisztán láttam a tankok orrát. és volt is időm célozni. Mégis pattant.
Minden alkalommal. -
Hogy ne kelljen végigpásztázni ahhoz csak tapasztalat kell. Nagyvonalakban pedig minden tanknak ugyanott vannak a gyenge pontjai. Ha pedig egy olyannal kerül "váratlanul" szembe amin keresni kell azt, akkor már szinte mindegy. -
suba53 #297893 Persze, ezt így higgadtan átgondolva a legelemibb dolognak tűnik.
De a játék hevében, ha felbukkan egy piros sziluett, sokszor nincs idő végigpásztázni, hogy hol is mutat végre zöldet. :-)
Főleg aki sokat játszott más pörgős FPS játékokat, ahol az volt a nyerő aki előbb lőtt, annak talán nehezebb átállni erre a visszafogottabb, tényleg figyelmet, türelmet igénylő játékmenetre. -
Melyik modra gondolsz?
Amúgy a videó alatt ott van a srác honlapjának a címe és ott bizony többnyire (vagy éppen minden) mod fent van amit használ. -
papa74 #297891 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a videóban látható mod, melyik?
Előre is köszönöm! -
Az már más kérdés hogy a játékosok többsége sokezer csata után sem tudja hogy mire jó a páncélátütés jelző, vagy hogy egyáltalán van ilyen és hol lehet állítani, kb úgy vannak vele mint a szerver oldali célkereszttel. -
Nem olyan nehéz azt betartani. Ha pirosat mutat a páncélátütés jelző akkor nem lövünk, ha sárga akkor csak ha szarban vagyunk és sehol máshol nem zöld, ha zöld akkor lőhetünk, feltéve ha nincs extrém szar szögben a tank (side scrape ...) -
viper07 #297888 Kicsir fura a fegyverek - lövedékek - átütése. A Black Prince -t húzom, sokat rak 8-9-es csatába. Az alap átütésem 170 körüli, a gold 239 !!. AZ előbbi 4 meccsben IS6 valamint IS3 állt előttem, kb 100 méterre. Egyszer sem tudtam átütni golddal (6 lövés)teljesen szemből. AZ FCM 212 -es átötésével oda se szarik ezekre a páncélokra. AZ IS6 175 Penje általában elég maga vagy IS3 ellen. Akkor a Chi-Ri golyószórója 150 körüli, és vígan viszi az IS-3-6 forntlemezét.
Aztán meg löttem egy T32 parancsnoki tornyát a domb mögött és leesett a lánca !!
Mindegy még 10000 XP és megvan a Caernarvon, igazából azt várom nagyon. -
madmanic #297887 Ha rám hallgatsz, leszeded az xvm et.
Már a csata elején felbaszod magad, és úgy is játszol.
Nekem ugyanez volt, top sebzéssel, top xp vel 4-5-6 killekkel sorozatban kaptunk ki...
A debil csatákat meg ott kell hagyni. Igaz 2 teljes % ot esett a wr, de leszarom.. -
suba53 #297886 Szia!
Néha érdemes egy kicsit utánaszámolni a fizikának is, és akkor máris nem annyira meglepőek a tapasztalt visszásságok.
A TigerII front páncélja 150mm, ami döntve van. Számoljunk 45 fokkal, akkor az effektív páncélvastagság 212mm.
Az IS 122mm-es ágyújának az átütése 175mm.
Szerintem az lett volna a furcsa, ha sikerült volna átütni.
Ha meg egy AP lőszer nem üt át, akkor nem is sebez.
Ezt a legnehezebb begyakorolni, és betartani. Hogy az ember ne durrantson oda azoknak a nagyvasaknak, amiknek a sebzése nagy valószínűséggel esélytelen, hanem szépen kifarolva, eltűnve más célpontot keresni.
Mert ahogy ellövöd magad az addig téged esetleg nem észlelő társai egyből meglátnak és szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt. Ahogy írtad. :-)