A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #297922 Simán. Figyelj, volt olyan idő, amikor még nem lehetett gold lőszert venni, és bassza meg, képzeld, ezekben az időkben húztam ki a Maust és az E00-at, amiknek ráadásul az AP lőszere, jelentősen kevesebbet üt át mint az IS4!
Kihúztam az IS4-et is, de mire oda eljutottam, utáltam tier X-ben játszani, így minden 9-es 10-es szintűt eladtam, de a ST-I is ugyanazt az ágyút használja mint az IS4, és ST-I-vel sokat játszottam, és nem voltam rászorulva a gold lőszerre.
Amit meg mondasz, figyelj ez helyzettől és szituációtól függ. Nem tudom hogy csinálnám, de valahogy ismétlem a gold lőszer előtti időkben is megoldottam én is, meg egy rakás másik ember is.
Én nem vagyok a gold lőszer ellen, több tankomban nekem is van pár darab, vészhelyzet esetére. Elvégre ha más is használja, hát akkor én is.
De ne essünk már túlzásokba! IS4-be gold-ot? Tier X-ben?
Szerintem a JPE100-ba is lassan gold-ot tölt mindenki, mert a 299-es pen, nem elég, 420 kell...
Anno E100-al is lőttem ki IS7-et, 235-ös pen-el( IS4-nek 268-as penje van!) szóval...hát ez van.
Többek között ezért adtam el a tier X-es tankokat, tele van arty-val és gold-al lövőkkel, és önmagában nincs bajom a gold-ot használokkal, de amikor egy alapból is erős ágyúnál is azt használ valaki...így nincs értelme random-ban IX-X szinten játszani. Nem is teszem, és nem is idegesítem vele magam