A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #297925 Nekem pont ez nem megy! Ott áll VK4502P beforgatva, hasa szépen puszilja a követ. Effektív simán 250 300 mm. Nah AP szerintem 70% pattan (tapasztalat) Vagy esetleg kezdjek el szórakozni a kupolájával. Olcsó játék hülye gyerekeknek kb. Vagy váltok HEAT re és telibeverem a tornya elejét. 250 körül van ha jól emlékszem. E75 is mumus beforgatva. 50 m ről egy torony lövés a löveg mellett HEAT el egyből nekikezd tolatni.
Nekem nem megy AP val. IS7 be E100 ba meg Mausba bele se megyek mert ha nem látni a hasukat ezeknek is effektív 250 mm nél kezdődik a páncél AP meg rendelkezik 258 átlaggal. Másik opció ha ilyet látok akkor váltsak pozíciót. Ez meg rizikós mert amíg szaladgálok semmit nem csinálok. Van még harmadik esetleg hogy pusztulok 2. 3. sorba és várom a medeket mert azok puhák. Ok de akkor a heavyket ki fogja aprítani?
Ide a hülye is látja hogy HEAT kell. IS7 300 mm alap. E100 bazi nagy torony eleje 250 mm. Anno mikor 268 mm volt az átütése M62 nek néha átvitte az AP. Ott a Maus is. Melyik kényelmesebb? Jó hogy a torony ha rád néz. IS4 páncélja simán jó 311 mm es pent pattintani ha trollkodsz sidescrapben. Ott a HEAT 340 mm pen. Röhögve gyalázod a tornyát csak fixen kell lőni. Ha bekerülöd más tészta, oda nem kell.
Ezek a dolgok csak frontális harcban ilyenek. Ezért nem is szeretem a heavyket csak úgy dísznek kihúztam őket.
Mondom én nagyon örülnék ilyen nagy vasas full AP val bemegyek és mutatok valamit videónak. Amik replayeket nézek és 4000 sebzés felett vannak ott alap prémlőszer játszik mindig. Egy jó kis 30 perces több pályás bemutatót.