418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bartlebi
    Nekem is feltolja az agyam sokszor de úgy vagyok vele hogy jó pár órát beleöltem már és persze pénzt is ezért most még nem véglegesítem. Inkább kihagyok pár napot addig nyomom az empire earth-el majd visszajövök megint játszani kicsit.
  • haflac
    Én ezt a programot már nagyon unom és idegesít is sokszor,csak a prémtankok miatt van még fent a gépemen.De leszarom,lehet eladom azokat is és végleg delete.
  • yossarianHUN
    A Csiri nekem egész jól ment, bár én rögtön a megjelenésük után húztam, és akkor még főleg T7-be rakta, mostanában meg már sokan panaszkodnak, hogy gyakran megy kilencesek közt. Egyébként az STA nagyon jó gép, csak hihetetlenül üvegből van, nagyon nem bocsájtja meg a hibákat, én meg nem a türelmemről és megfontoltságomról vagyok híres, úgyhogy megesik, hogy hamar koppanok. De az ágyúja kiváló, a mozgékonysága is remek, a végsebesség az olyan meh, nem száguld, de azért mindenhova odaérsz vele. Ami legjobban fáj, az mint mondtam a üvegbalerina mivoltja, ami eltalál az át is üt, és jó eséllyel valami modult is visz. És valami hihetetlen könnyen láncolják, amitől egyből be is fordul 90 fokban. De jó gép.
  • Bartlebi
    Hja és a Löwe haverok szerint akinek van most azt mondja qrva jó.
  • Bartlebi
    Figyu ide nem akarlak megbántani de szerintem marhaságot csináltál. Az OBJ268 rohadt jó most is. Féltem a nerftől de nem gáz annyira mint ahogy a videó is mutatja. A Mausal meg annyi hogy nem szabad egyedül randomba menni. Én csak akkor játszok vele ha szakaszban tolom. Múltkor bementünk 3 Mausal egy csatában. Szidtak hordtak minket hogy ki tesz ilyet. Erre mi szétcsesztük az ellenfél játékát és nyertünk. Igaz hármunknak volt talán a végére 1000 Hp-ja.
  • Oddball29
    Igazából én mentem pár kört most a 268-al. Korrekt, átlagos cucc. Csak AP, de nem is lövök rá mindenre ész nélkül.
  • lexlutor
    en ilyen temnpoban sosem erek el a 8asig.. de eleve ez a koncepcio.. szivajal vegig, es majd tier8tol jo lesz.. gratulalok.
  • haflac
    Nem tervezek többet eladni,bár a löwe nagyon határon mozog.
  • Szpecnyaz
    Igazából T8tól nekem bejönnek. Bár alatta mindegyik elég hulladék.
  • Bartlebi
    Szerintem ne igyál többet!
  • haflac
    Ment az obj után a:
    Eladva:
    'Maus' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 349 375
  • lexlutor
    buff es tier-konnyites nelkul nem fogjak meguszni, h jatszanak is ezekkel a japan csodakkal.
  • Bartlebi
    0.33-as pontosság minden csak nem szar. 303 mm átütés sem szar. A páncél az szar de amúgy is sniper td. Egy 4 skilles legénységgel ezt is tudja:
  • lexlutor
    ena tier7esel mentem 3 kort. mind harom hasonloan prof habil csapattarsakkal, csupa tier9 kozott. hat meguntam. nem nyulok hozza megint egy honapig.
  • Faboo
    Csak nekem tűnik röhejesnek, hogy egy lövéssel 750 sebzés kicsi? Érdekes, én az E100-am sebzésével tökéletesen megvagyok elégedve. Pedig lassabban tölt és kisebb az átütése.
  • 400V
    Régi HE s korszak. Az kéne neki, meg emelni mondjuk 1500 ra az alfáját a HE nek. HEAT nek meg megfelezni a sebzését. Jó kis romboló lenne. Max 2 lövés aztán gyulladna vagy robbanna minden ha nem javítja meg a modult.

Ez a koncepció, vegyé prémet pörgessed az xp t aztán majd keresünk neked másik tankot amit grindelhetsz amit meg szerettél kikukázzuk a vastelepre.Lefogadom az object 263 at azért nem nerfelték mert abból még lehet mit lehúzni az emberekről.

Az a szerencse hogy 268 ért egy petákot se fizettem.
  • yossarianHUN
    Én úgy terveztem hogy nagy mennyiségű xp-t tolok bele az STA-ba, hogy hamarabb meglegyen a Type, de játszhatatlan volt. Konstans T10-be tett tegnap, a lista legaljára, ráadásul következetesen autista csapattársak mellé. Ma már nem nagyon volt kanalam erőltetni, kb 8k xp ment bele. Hazavágta a tesztszerver (meg a hétvége) ezt az akciót.
  • haflac
    Kedvenc td-m volt.Imádtam.Csak ez a múlt.
  • 400V
  • TomDantes
    288? 280-290 közé tippeltem, majdnem eltaláltam.
  • 400V
    Majd jönnek a SU152G k meg a SU152P k annak majd lesz 360 fokba fordítható tornya azt megy a 268 a levesbe.
  • haflac
    Eladva:
    'Object 268' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 569 300.

Amilyen király td volt,most olyan szar.Pontatlan,kicsiket sebez,azt is lassan.Kár volt kiszenvedni.
  • lexlutor
    a hetvegi akcioval kapcsolatban: barki latott az akcio soran 2 japan tankot egy oldalon a hetvegen? :)
  • 400V
    Így van ezt írtam le lentebb. Laposfos kb a tank. E100 al meg vígan lövöm át. Brit is magasabb. Ott az IS7 az is a páncéljából él, a 268 nak ez is laposabb szög mint egy jagdnak vagy britnek.
  • ximix #299456
    Az a tény, hogy a te stukkeredre 227-379 Armor penetration van írva míg az enyémre 250mm Turret front armor 30° fokban a te kicsi golyódat összehúzódásra készteti, továbbá hogy a te ágyúd alacsonyabban van így a becsapódási szög még nagyobb.

250mm cos30°=288,7mm effektív páncél vastagság + az a szög amennyivel alacsonyabb a TD lövege a célpontnál.

• Nazarov77
    Ő már a historical battlet tolja :D
  • 400V
    Beismertem lentebb, de te meg lehetnél jó játékos lettedre szerényebb és taníthatnád az embereket nem gyaláznád mint lentebb a csókát aki tigerről témázott.
  • 400V
    :DDDDDDD

• 400V
    Világos. De mondom nekem ez a tank leszerepelt. Ugyan akkorát sebez mint 704, drágább, szarabb löveg kitéríthetőség. Élő szerveren adom el és veszem vissza 704 et. Keleti kényelem kb meg arra több mint 700 kör után se mondtam hogy szar. És nem megy rá a gatyám prémlőszerre.

R A K L A P S Z A R

Én azt vártam anno mikor megvettem hogy ugyan olyan a kitéríthetőség, gyorsabb lőszer, a nagyobb pen lett meg belőle csak ami jobb 704 el szemben. Haverom Twisz is 268 al kezdte, első 10 es TD je ő kb 1 éve adta el. Foch 155 el százszor jobb a statja. Lehet azoknak fekszik 268 akik klánoznak meg CW znek meg hasonló, én nem. Én élvezni akarom a játékot nem szopni meg kötelezően farmolni mert max akkor megyek pluszos kört ha nem sérülök meg....
  • Scheff
    A következő pár hétben fel fogom tölteni youtube-ra az Első Lépések videósorozatomat. Akit érdekel, hogy miről fog szólni, azok számára ajánlanám megtekintésre az erről szóló nulladik videót. :)

• TomDantes
    Na akkor mégegyszer.

Nem tudom fejből, de tippre, az effektív vastagsága az E100 tornyának lehet vagy 280-290 mm, mivel döntött.

Ha Obj. 268-al lőttél AP-val, annak átütése, 227-379.

Valamint van ügye egy 25 %-os random faktor.

Na, sikerül innen már egyedül is összerakni miért pattanhat le?
  • 400V
    Jah a poén Jagdal meg brit 183 al 2500 alatt nem sebzek soha. Most funoltam HE vel 2630 as sebzés. Előtte full AP 1200 T57 heavybe, meg SB1 be 1300. 3820 as sebzés. Noob vagyok még TD kkel de ezek sokkal jobbak.

E-100-Turm Ausf. B
    Characteristics
    250/150/150 Armor (Front/Sides/Rear, mm)
    20 Traverse speed (deg/sec)
    400 View range (m)
    58000 Weight (kg)

Nekem 268 nem jön be. Sokkal alacsonyabb teljesen más szögből kell vele lőni egy tankot mint egy magasabb brittel vagy jagdal. Nézegetem garázsba legalább 20 fokkal vagy 15 el más szögből indul a lőszer ha 1 pontot lő mind. Úgy értem egy előtted lévő tankot amit támadsz.
  • 400V
    Nem volt döntött, sík lap és felém nézett. Direkt teszt erre csináltam. Először a kupoláról, aztán direkt vártam hogy tuti találat legyen mert tudtam ha engem néz akkor csak 250 mm. Azt ding.
  • yossarianHUN
    Akkor nem tudom hol lőtted. A KV-4 frontját sima AP-val nyolcasok már szinte mindenhol belövik. A hasa 170, a frontja 180 vastag, mindkettő alig dontve. A tornya szintén 180, effektíven alig több, a lövegpajzs alatti döntetlen sáv, ahova ráadásul az auto-aim céloz, 170. És akkor még a minitorony weak spotról nem is beszéltünk. Tulajdonképpen az egyetlen rész ahol pattog, az a majdnem vízszintes "lépcső" a frontján, ami minden KV tank sajátja, de az egy nagyon vékony sáv. Forgatva persze javul a védelme, de akkor se gond 220 pennel.
  • Nihili
    Én szinte végig kis ágyúval használtam, 8-as meccsbe mondjuk mókás a nagyágyú, viszont 10-esbe már sokszor goldhoz kell nyúlni vele ha sebezni is szeretne az ember.
  • blackfalcon
    Nem biztos,gold ammo mivel én is kipróbáltam IS-3 gold lövedék és oda lőttem a kv4-nek ahol ők lőttek engemet.Az eredmény pattintás többször is.
  • TomDantes
    Az feltűnt hogy döntött a tornya?
    Az feltűnt, hogy a lepattanás, attól függ milyen szögben éri a lövés?!
    Raklap szar...mi lenne ha felfognál ilyen alapvető dolgokat? Raklap szar...raklap idióta aki nem tanulja meg x ezer csata után se!
  • virkir
    Azért azt tudod, hogy itt nem azért pattintott mert hűdefaszán forgattad, pusztán veled volt a randomisten.
    1v1-ben meg nagyon terepfüggő/tankfüggő mert mostanában ha a hasát meglövik a tigriskének majdnem mindig ammorack. A második után meg biztosan hajadra kenheted a rof-ot.
  • VanDaal
    Azt írja, konfrontáció... de én mindkét oldalon ugyanazt a vörös hadsereget látom

• yossarianHUN
    " most a kv4-et is valószínűleg nerfelték v nem tudom mi lett vele,de mki keresztül lövi."

Tigrist meg mindig könnyen átlőtték, aki páncélra játszik Tigrissel, az már rég rosszul csinálja.