A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #299478 A Csiri nekem egész jól ment, bár én rögtön a megjelenésük után húztam, és akkor még főleg T7-be rakta, mostanában meg már sokan panaszkodnak, hogy gyakran megy kilencesek közt. Egyébként az STA nagyon jó gép, csak hihetetlenül üvegből van, nagyon nem bocsájtja meg a hibákat, én meg nem a türelmemről és megfontoltságomról vagyok híres, úgyhogy megesik, hogy hamar koppanok. De az ágyúja kiváló, a mozgékonysága is remek, a végsebesség az olyan meh, nem száguld, de azért mindenhova odaérsz vele. Ami legjobban fáj, az mint mondtam a üvegbalerina mivoltja, ami eltalál az át is üt, és jó eséllyel valami modult is visz. És valami hihetetlen könnyen láncolják, amitől egyből be is fordul 90 fokban. De jó gép.