banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Világos. De mondom nekem ez a tank leszerepelt. Ugyan akkorát sebez mint 704, drágább, szarabb löveg kitéríthetőség. Élő szerveren adom el és veszem vissza 704 et. Keleti kényelem kb meg arra több mint 700 kör után se mondtam hogy szar. És nem megy rá a gatyám prémlőszerre.

R A K L A P S Z A R

Én azt vártam anno mikor megvettem hogy ugyan olyan a kitéríthetőség, gyorsabb lőszer, a nagyobb pen lett meg belőle csak ami jobb 704 el szemben. Haverom Twisz is 268 al kezdte, első 10 es TD je ő kb 1 éve adta el. Foch 155 el százszor jobb a statja. Lehet azoknak fekszik 268 akik klánoznak meg CW znek meg hasonló, én nem. Én élvezni akarom a játékot nem szopni meg kötelezően farmolni mert max akkor megyek pluszos kört ha nem sérülök meg....