418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szia. Én külön teszem fel a modokat nem halomban mert lehet hogy lesz benne olyan amire nincs szükségem. -
A kis sárga klánotoknál nincs TS? Mert azt látom, hogy végig írogattál a CW alatt.
-
egy darabig maradok annál, hogy érthetően, szépen megkérem rá egyessével a népet, hogy ne
amennyire látom, a topiclakók igen nagy része megtanulta ignorálni, a maradék néhány userrel meg szerintem ez járható út lesz -
yossarianHUN #299612 És tényleg, most a hivatalos oldalon olvasva látom. Valamit nagyon kezdhetnének ezzel az ingame magyar fordítással, mert valami hányadék a minősége. Nem mintha magyarul használnám, csak valamelyik statisztika-mod erőszakolja. -
Szpecnyaz #299611 Legalább elakadásjelzőt én is adnék nekik. -
yossarianHUN #299610 Lehet hogy túl drasztikusan hangzik, de szerintem bannolni kéne a vérbe az összes etetőt. Hamar megtanulnák, hogy nem érdemes belemenni a játékba. -
BalkanBeat1981 #299609 Üdv!
Kérdezni szeretném, hogy a Jacktor Mod Pack 0811v3 verziót telepíthetem-e?
Hallottam olyat, hogy nem ajánlatos Mod-okat feltenni, mert szétcseszheti a játékot és újra lehet telepíteni. -
Szpecnyaz #299608 Falrahányt borsó, én már hónapok óta kérlelem erre a népet. -
csagataj #299607 Félreértettél! A sima tripla után csak plusz egy tripla van a japánoknál! -
akkor ma is lefutnám a szokásos köröket, most éppen veled: megkérnélek rá, hogy NE reagálj az idiótának, NE kommentáld amit csinál, NE válaszolj neki, NE foglalkozz vele, NE add alá a lovat
jövök, törlöm, marad az ontopic, nekem segíts ennek az elérésében, ne a balfasznak a trollkodásban
vonatkozik ez mindenki másra is (bár holnap úgyis jöhetek elmondani valaki másnak)
köszönöm! -
yossarianHUN #299605 A japánoknál nem. Japán küldetés van most, minden győzelmet megháromszoroz, amikor a csapatod 5 legjobb játékosa között voltál xp szerint. -
csagataj #299598 Csak egyszer működik naponta, nem akárhányszor. A fordítás félreérthető!
-
yossarianHUN #299596 Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ezt miért nem háromszorozta meg. Az előtte lévő csatánál nem volt gond a szorzóval, de ezt nem értem. -
TomDantes #299587 Juj de hülye vagyok. Nagyon gáz, annyira száguldottam E25-el, hogy későn fékeztem, és zsupsz be a vízbe és megfulladtam. 
-
calalevado #299586 én azon röhögök hogy a Hellcat tulajoknak lekonyult a szája ha a kis löveg lesz fent. Ha nem olyan opp a jármű akkor már nem izlik a menet? -
FosTalicskaa #299585 Szóval, ha valaki kis tankkal kerül egy rossz csatába, akkor az a megtiszteltetés érheti, hogy nemcsak 1x-er lövik ki, hanem mindjárt 6-7x-er is. Remélem a javítási költség is felszorzódik ilyenkor. Ez az adjunk wg módra kategória, ez nagyon tetszik. :D -
yossarianHUN #299584 - currently, playing lowtier tanks in historical battles will be stimulated by additional XP and credits, later by the possibility to respawn -
TomDantes #299583 Hát ez is igaz. Az tuti, hogy a sok Siemka warrior azt hiszi most menő lesz, végre odabasz JT-vel, vagy Tigerrel, aztán meg koppan. Jó lenne egy ilyen kompenzáció, mert nekem a várakozás ami nagyon nem tetszik, és mivel ügye mindenki naggyal, és leginkább némettel akar lenni ami érhető is, hát ez van. Amúgy marha izgalmas volt IS-el menni a német nagy vadak ellen. Főleg hogy igen, ők is szétváltak. Így könnyű célpontok.
A német vs USA-nak meg amerikai szempontból jelenleg nincs értelme. Esélytelenek. -
besti #299582 Úgy rémlik, valami kredit/XP bónuszt fog kapni aki kis tankkal megy. Elég nagyot kell adni, hogy azzal legyen kedve menni az embernek. Nagy vassal nekem sem tudott csatát találni, de T-34-85-el néhány mp. alatt betett (2 elég is volt). Németek ellen akkor lehet nyerni, ha noobok vezetik. Tegnap nekünk egy stug és egy JT elvált a társaitól, úgy persze azonall szét lehetett őket kapni. Ha beállnak védőpozícióba és a KT meg a Panther fedezi őket, akkor kb. lehetetlen nyerni ellenük. Minél kevesebben vesznek részt a csatában és mennél speciálisabb az a csata, annál jobban múlik egy játékoson a végeredmény, mennyire tudja a tankját jól használni. Na most ha élesben bekerül egy "winrate is a luck" játékos JT-vel a csapatodba, akkor aztán eheted a kefét. Szerintem emiatt nem fogom ezt a módot játszani, mint ahogy az összes többi csata is ki van kapcsolva. -
Simulacrum #299581 15-ből 11 TD az ellennél. Vajon mit csinál a csapatunk? Na mit? Támad és szépen meghal. Hihetetlen, hogy még egy sárga játékosnak sincs annyi esze, hogy talán egy 11 TD-ből álló ellennek nem kellene nekimenni. Bár ha Murovanka lett volna tuti mind az erdőbe megy és meg sem mozdul. :) -
TomDantes #299580 Na, utolsó próba. IS-ek és ISU-k, németek ellen, középső Historical csata( Nalaton?) Igen, a várakozás. Mindenki a legnagyobbal akar bekerülni, mind két oldalról. Természetes. Ki akarna a Tiger Ii-esek és Jagd-ok ellen T-34-el menni, ha mehet IS-el ,vagy ISU-val? És fordíva, ki akar az IS-ekkel szemben ki állni Panzer IV-el, ha mehet Tiger II-vel?
Na szóval, ISU-csapat, + én IS-ben, túl oldalt, TigerII, Párduc, Jagdtiger és...egy csóró delikvens Stug-ban. Egy lövés volt szerencsétlen, sajnáltam is.
A Párducot gyorsan elkapták, a Jagd-ot széttépték, bár ő is lőtt ki ISU-t, a Tiger II-ről a felét leszedtem, majd kilőtt, mégis csak jóval erőseb. De aztán azt is elkapták.
Hát át kellene ezt gondolniuk, mert alapvetően jó az ötlet ,de a balance kérdése, és hogy a többség ne némettel és azon belül ne a legnagyobbakkal akarjon menni, ezt meg kéne oldani, mert így vagy mész kis vacakkal, értelmetlenül, vagy várakozol a nagy vasban. -
Oddball29 #299579 OFF. Update. The Royals: Masters of War
[spoiler][spoiler]
ON
-
TomDantes #299578 Nem csak német oldalról akartam kipróbálni, orosszal is várakoztat. Pedig azt hittem azzal haladósabb a dolog, mert mindenki némettel megy, de így se.
Ja, lehetne PzIII-al, és kéne is a német oldalra kis tank is, mert kell a scout, de valahogy a ruszki SU-152-esek T34-85-ösök ellen menni , miközben mindenki más Tiger II-esekben ül, hát kissé fura lenne. Pedig tényleg kéne, de kinek lesz ehhez kedve? Keveseknek. Így marad a várakozás.
Sőt Panzer II-vel is mehetnék, de ki fog azzal menni, mikor az oroszok meg KV-1S és SU-kat hoznak? -
foxbat88fx #299577 pz3-mal 5 sec alatt betesz -
TomDantes #299576 Ah, de kínszenvedés továbbra is historical-ba bekerülni. Negyed órákat várhatok szinte egy csatáért, mindegy melyik a három közül, mindegy mivel. Ez így marha unalmas, ha az élesben is így lesz, nálam ez a mód megbukott. Tudom ezt már mondtam, de ez van. Nekem nincs kedvem a képernyőt bámulni, miközben számlál, és nem jutok be.
Na de amibe bejutottam.
Hát Német vs USa...amerikaiaknak esélye sincs. Ha még több amerikai tankot tennének be, úgyse. Egy Tiger II-TigerI-Párduc, trió, ha okosan játszik, szétver simán négy-ötszörös túlerőt is.
Orosz vs német, itt azért a SU-152-eseknek meg az ISU-knak tudom nem top ágyúval mennek, de így is van elég tűzerejük. Nem szemtől szemben mondjuk egy Jagdtiger ellen szemből persze. De minden Jagdtiger megerülhető.
Azért orosz vs német valamivel kiegyensúlyozottabb, és ha az oroszok kihasználják a nagy sebzést+túlerejüket, le tudják nyomni a németeket.
De hogy ennyit kelljen várni...áh, faszom. -
besti #299575 Nem most jön, szerették volna már a 9.0-ra megcsinálni, de a Havoc integráció nem készült el. Amiket az ASAP videókban láttunk, azok nem egy konkrét patch-re vonatkoznak, hanem a WG 2014-re tervezett fejlesztési irányait mutatják be (lehet 3-4 patch lesz , mire minden megvalósul). -
madmanic #299574 Van egy kis késés, de ha felspotol valaki nem biztos hogy rád is céloznak. -
foxbat88fx #299573 na meglett a 3napos prém misszió
gondoltam most akkor 3 napig only IS-4, kergetem a pattonokat
kint úgy is szar idő van most
rögtön első csata betesz egyet, mondom fasza, mentem adtam is neki, lelövik 7 hp-ra
na mondom most vége :D
Mines-on megyek fel a hegyre, szépen látom a patton kupoláját... lefele nézett szal gondoltam ellövöm azt mert tuti ellopják előlem a kill-t
meglövöm és akkor kaptam agyfaszt! pont a közepéről lepattant!!!
MONDOM MI? :D egyből AFK lettem, game le tálcára
belépés tank inspectorba, megnézem mennyi átütés kell oda
85mm !!!!!! na ezek a rohadt érdekes dolgok -.-"
alig látni kib*** Patton-t erre egy 7 hp-sról lepattan a papír szar kupolájáról oldalról az is-4 skulója -.-" -
sayiid #299572 Az ígért objektum ledöntögetős psyhic mikor fog bekerülni? Ebben a patchben jön vagy elhalasztják? +még ígértek időjárás tényezőket is amik a látótávot csökkentik. -
bootsector #299571 Most jöttem meg melóból, köszönöm mindenkinek, megpróbálok valami hasznos skill-leosztást nyomni az emberkékre.
Olvastam olyat, hogy marhaság pl. a 6. érzék, mivel ha már észrevettek, úgyis kapod a skulót. Hát nem tudom. Nekem hasznosnak tűnik. Az egyébként úgy működik, hogy ha nem ég a lámpa, akkor éppen nem is lát engem senki? -
Szpecnyaz #299570 Amit elfüstölsz annak nem kapod vissza az árát. -
foxbat88fx #299569 vissza adja persze...
de ki az a barom aki nem lövi el őket? o.O -
Az nem porosodna. Azt hiszem hogy a nem elhasznált lőszerek árát visszaadja. -
foxbat88fx #299567 xdddd -
Az igaz :D -
TomDantes #299565 Miért a Churchill vagy a Matilda nem lenne az? De ez nem baj. Legyen több kis német PZIII, pár darab Churchill és Matilda ellen. Izgalmas lenne. -
Ry0K3N #299564 Erről jut eszembe fel kéne már töltenem pár hasonszőrű esetekről készült videót.
-
Azért a B1-ek kicsit OP-k lennének Pz. II-ők és III-ak ellen :D -
Én dokumentálom őket, és amikor kicsit felhúznak a siemkák, akkor szerkesztem videóban ezeket. Jó móka. 
-
Ry0K3N #299561 Tegnap aztán megkaptam a leosztást hogy gold tankom van M60-as képében és le lettem kemper núbozva 6k kiosztott sebzéssel miközben egyedül maradtam 6 ellenfél ellen. 
Ó hogy én mennyire szeretem az idiótákat amit ez a játék összegenerál. Legközelebbieket dokumentálni kéne.
[spoiler]