banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Ah, de kínszenvedés továbbra is historical-ba bekerülni. Negyed órákat várhatok szinte egy csatáért, mindegy melyik a három közül, mindegy mivel. Ez így marha unalmas, ha az élesben is így lesz, nálam ez a mód megbukott. Tudom ezt már mondtam, de ez van. Nekem nincs kedvem a képernyőt bámulni, miközben számlál, és nem jutok be.

Na de amibe bejutottam.

Hát Német vs USa...amerikaiaknak esélye sincs. Ha még több amerikai tankot tennének be, úgyse. Egy Tiger II-TigerI-Párduc, trió, ha okosan játszik, szétver simán négy-ötszörös túlerőt is.

Orosz vs német, itt azért a SU-152-eseknek meg az ISU-knak tudom nem top ágyúval mennek, de így is van elég tűzerejük. Nem szemtől szemben mondjuk egy Jagdtiger ellen szemből persze. De minden Jagdtiger megerülhető.

Azért orosz vs német valamivel kiegyensúlyozottabb, és ha az oroszok kihasználják a nagy sebzést+túlerejüket, le tudják nyomni a németeket.

De hogy ennyit kelljen várni...áh, faszom.