banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Na, utolsó próba. IS-ek és ISU-k, németek ellen, középső Historical csata( Nalaton?) Igen, a várakozás. Mindenki a legnagyobbal akar bekerülni, mind két oldalról. Természetes. Ki akarna a Tiger Ii-esek és Jagd-ok ellen T-34-el menni, ha mehet IS-el ,vagy ISU-val? És fordíva, ki akar az IS-ekkel szemben ki állni Panzer IV-el, ha mehet Tiger II-vel?

Na szóval, ISU-csapat, + én IS-ben, túl oldalt, TigerII, Párduc, Jagdtiger és...egy csóró delikvens Stug-ban. Egy lövés volt szerencsétlen, sajnáltam is.
    A Párducot gyorsan elkapták, a Jagd-ot széttépték, bár ő is lőtt ki ISU-t, a Tiger II-ről a felét leszedtem, majd kilőtt, mégis csak jóval erőseb. De aztán azt is elkapták.

Hát át kellene ezt gondolniuk, mert alapvetően jó az ötlet ,de a balance kérdése, és hogy a többség ne némettel és azon belül ne a legnagyobbakkal akarjon menni, ezt meg kéne oldani, mert így vagy mész kis vacakkal, értelmetlenül, vagy várakozol a nagy vasban.