418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
calalevado #300345 nyilván a következő lehúzás projekt része. Újra balanszolás se a játékosok igénye miatt fog bekövetkezni hanem hogy "köccsé" a játékra és sajnos van aki költ. Fejlessz ki olyan ágat amit eddig nem és konvertáld át aranyért a free xp-t ha gyorsan el akarod érni. -
Bartlebi #300344 Poénnak szántam és nem kifejezetten egy nemzetre gondoltam. Nem vagyok rasszista különben sem! De az alapszín az a fehér!
-
Még mindig a siemkázás... Mintha a "van magyar" szópárral nyitók értelmesebben és jobban játszanának... Amíg a sajátjaink sem érnek többit addig ne fikázzunk másokat. -
Frankie69 #300342 Hd modellek helyett, lehet szerencsésebb lett volna először egy alapos szerver fejlesztés. Ha az alapok stabilak, jöhet a csili-vili. -
Bartlebi #300341 Dehogynem! A siemkákat meg a velük járó agyvérzést!
-
A titanfall mérete a tömörítetlen hangfájlok miatt akkora amekkora, ezzel tudták elérni, hogy az öreg, gyenge gépeken is játszható legyen.
Ha a wot is jobban futna a nagyobb mérettől akkor azt sem bánnám ha 80 giga lenne, de gondolom mi semmit nem kapunk majd a méretért cserébe... -
Bartlebi #300339 A haláloddal nem vagy a csapat segítségére persze vannak ritka kivételek. -
Bartlebi #300338 És az Úr szolt! Ámen! -
Frankie69 #300337 Ráadásul csak a tank modellek mérete több mint 25giga lesz, ha majd egyszer mindegyik elkészül HD minőségben.
- Storm confirmed that each HD model has cca 90 megabytes, so in the future, the HD models of tanks will have 25+ gigs (apparently, Titanfall has 55 gigs and it’s normal) -
Bartlebi #300336 Tegyél bele egy jól képzett legénységet mert sokat segít! De szerintem neked sem fog tetszeni annyira mint a T28. -
Oddball29 #300335 Nem mondtam, hogy szar, csak gyorsabbhoz vagyok szokva. Kicsit olyan, mint egy lassú dinoszaurusz egy felgyorsult játékban.
Conquerort se szerettem, viszont azt oda kell neki ítélni, hogy a reakcióideje (toronyforgatás+célzás) hevihez képest félelmetes.
M103-ban eddig pont ez volt a legbosszantóbb, hogy 8-as hevik be tudták verni a tornyot a pajzs mellett. Na ilyen ezek után nem lesz. -
bigmano #300334 Alapvetően akkor vagy a hasznára a csapatodnak ha sebbzel lehetőleg minél többet,és/vagy szpottolsz.
Ha ahogy te is írtad odateszed magad és gyorsan szétkapnak akkor pont az ellenkezője történik..... -
madmanic #300333 Hogy egy nagy embert idézzek:
"Akinek meg eddig szar volt az E75, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerűen dilettáns hozzá."
De hogy ne basztassalak tovább, stockként kicsit szenvedős, de nagyon meg fogod szeretni, mindent visz mint a piros hetes. -
trágya :( -
stoppos #300331 Értelmező kéziszótár wotosoknak:
Trágya: Fönév. Jelentése: Olyan tank, amivel nem tudok játszani. -
Oddball29 #300330 Én most megyek az E-75-el, de nekem kevésbé bejövős az M103 és a Conqueror után. Pont annyival lassabb és gyatrább a tűzvezetése, hogy már kezd kínos lenni, + hatalmas. -
Mindig is tetszett nekem ez a td, most már elindulok ezen az ágon is. :) -
Gyuszopapa #300328 Na és mi van ha kinyúvasztanak.Kevesebb nem lesz a fizetésed.Ez csak egy játék,ha meg te komolyan gondolod akkor menj CW-ni,ott táncsak számíthatsz a csapattársaidra.
De ha így gondolkodsz akkor te sem vagy különb a többieknél.Engem nem érdekel de ha odateszem magam és nem jönnek és vesztünk az nekem se tetszik de legalább nyugodt vagyok hogy én mindent megtettem.
Ennyi erővel mindenki szobrozhatna a zászló mögött beleszarva az egészbe. -
bornofakone #300327 Jobban átgondolva, nem vészes ez a nerf m103-ra nézve, jobban együtt tudok élni azzal ha a torony erősebb, hiszen a testet még mindig el tudom rejteni és az általad említett játékkal még a test gyengesége is kiküszöbölhető. Bár teknőcre még mindig tartom amit írtam, mivel engem nagyon sokszor húzott ki a csávából az autobounce-s UFP, és még van 200k+ xp h letegyem az angol td ágat...:) -
Oddball29 #300326 Ott van a szövegben. Aki elolvasta és nemcsak "képeket nézeget", az látja, hogy nem egyezik pontosan a kettő. + Fenn van a neten orosz forrásból az M103 páncélvázlat is, ami ezzel korrelál, + ugyanazt a ballisztikai jelentést használta fel a WG a torony újramodellezésére, amit én is felhasználtam az M103 cikkemben. Ez biztos, mert a US tankfelelősüktől kaptam én is meg nailben.
"The red 203mm belt is thinner, with the zone above it being 127mm thick and the rest of the upper frontal plate being 107mm thick. LFP 114mm thickness remains. "
" The red plate directly behind the mantlet is 254mm thick, the armor on the side of the mantlet is now 159mm thick, above mantlet is 117mm thick (this is a major buff, earlier, this zone was 127mm thick everywhere" -
lammaer #300325 "A két kép nem ugyanazt a skálát használja ugyanazokra vastagságokra"
Ezt honnan látni? Mert ugye skála nincs a képeken sehol, egyszeri userként én is azt gondolnám hogy mivel összehasonlító képekről van szó - a skála azonos.
-
lammaer #300324 "Csak abban bízok akivel szakaszban megyek!"
Ez viszont a No2 aranyszabály! -
Oddball29 #300323 Nézegesd a színeket, kifestőkönyvet ne adjak? A két kép nem ugyanazt a skálát használja ugyanazokra vastagságokra. Ami az elsőn uniform 127-es UFP, az a másodikon már világosabb árnyalatú a középső páncélöv felett. -
madmanic #300322 Ilyen volt:
Ilyen lett:
Ennyi. Miliméterezhetsz, meg számolgathatsz szögeket meg átütéseket ha ráérsz, de elég ha csak a színeket nézed.
Egyébként meg nem azt mondtam, hogy a páncélja szar, hanem az egész egy nagy kalap szar T10 ben. Így pontos.
A jelzőkkel meg óvatosan, a nagytesó figyel.. -
Bartlebi #300321 Miért ha előre megyek egyedül és kinyuvasztanak mert nincs segítségem az jobb lett volna? Szerintem nem. Az arty kit lőtt volna? T95-öt. Én lettem volna az első számú célpontja mindenkinek. Szerinted az ST-I segített volna? Nem hiszem sőt erősen úgy gondolom hogy nem. Lásd mit csinált vagyis mit nem. Csakúgy mint a Mausal ezzel sem szabad egyedül menni. Sőt ezzel még jobban nem. Úgy gondolod ez egy elpusztíthatatlan gép? Nem az! Azok a T54-esek úgy szedtek volna szét mint a szart. Ezzel a géppel meg kell nagyon gondolni mit csinálj és merre menj. Hiába a jó ágyu és a jó páncél ha ezeket agyonveri az a max 13 km/h amivel megy. Ja és az is kellene hogy bízzak a csapattársaimba amit már rég eljátszottak. Csak abban bízok akivel szakaszban megyek! -
Oddball29 #300320 Az eddigi minimum 180 (127/cos45) effektív toronyfrontból most 225 (159/cos45) lett közvetlen a pajzs mellett, ez kifelé haladva csak erősödik, mert face-to face nő a szög. -
Oddball29 #300319 Nézd meg jobban és értelmezd.
Ad1: A toronyfront erősebb lett, mert 159-ről kezd el vékonyodni, nem 127-ről. A többi változás -pajzs-gyűrű-torony teteje-kupola- marginális. Ez utóbbi hármat a pajzs feletti csapott rész többnyire eddig is fedezte. Ami eddig átlőhető volt, az azután is.
Ad2: UFP felső kétharmada lett vékonyabb 127-ről 109-re, de ha enyhe emelkedő mögé berakod 6-8 fokos hull-down-ba, még mindig pattintja a 10-es tankágyúkat, mert alapból legalább 64 fokosnak számítja a rendszer.
Ad3: Akinek meg eddig szar volt az M103 páncélja, az ne is folytassa azt az ágat, mert egyszerűen dilettáns hozzá. -
madmanic #300318 A panthernek viszont elveszik a legjobb weakjét a géppuskát. Jó tudni. -
Gyuszopapa #300317 Szépen hagytad lemészárolni a csapatod egy olyan járművel aminek az a dolga hogy elől megy és a többiek helyett pofonokat kapja.Még büszke is vagy rá.Sok ilyenbe futok bele hogy ilyenek szarba hagynak,persze hogy nem piros játékos hanem zöldtől felfelé.
Közben meg írkálja a chat-be hogy láma team. -
madmanic #300316 ?
Neked egyébként mi bajod van öcsém..? Elhagyott a barátnőd? ( error 404 a keresett oldal nem található )
Ha megnézed az M103 grafikáját -mert eddig nem tetted- látszik, hogy a páncélzatát az orrán és a tornyon is gyengítették.
Ennyit állapítottam meg. -
TomDantes #300315 És amikor az van ,hogy ki bújik a szikla mögül, meg lövöm, vissza bújik, majd pár másodperc múlva újra ugyanúgy kibújik, újra ugyanúgy meglövöm, és így tovább?
Így lőttem szét tegnap egy pácienst, aki miután vége lett , engem szidott. Mondjuk már sajnáltam a végére. De mit hitt? 5 másodperc alatt eltűntem onnan ahonnan eddig lőttem?
-
lammaer #300314 EGyetértek, nekem se kell HD modell, nem változtat a játékélményemen. De hát ha egyszer ennek van marketing valueja meg erre élvez a nép, akkor be lesz rakva. -
Onnan, ahonnan a többi. Rengeteg hasonló hülye van. Néha, már szó szerint megfájdul a fejem az idegtől! -
lammaer #300312 Az a baj, ezek meg olyan dolgok amivel tényleg napjában sokszor szembesülök - és a jó oldalát keresve a dolgoknak ki is használok.
Kedvenc "exploitom" az emberek aranyhal emlékezőképessége illetve csőlátása. Elbújok 30 másodpercre, az ellen meglát valaki mást helyettem és már lohol is rá, elfeledve arról hogy ott vagyok ám én is a szikla mögött. Én meg kigurulok és seggbelövöm :) -
TomDantes #300311 A hegyet lövők minden napos esetek, semmi rendkívüli. Lát egy piros pöttyöt, és az irányába lő. Csak kettejük között van egy hegy. De ez tuti nem tűnik fel nekik. Sőt, szerintem szidják a WG-t, hogy mekkora csalás nem találtam el...naná baszod! Ott volt egy hegy! -
Oddball29 #300310 Nem tudom értelmezni a hozzászólásodat, inkább hisztizz tovább. -
Bartlebi #300309 Baaaazeg! Úr isten! Ez honnan jött? Na ez ilyenek miatt süllyed a játék minősége. -
madmanic #300308 Nem inkább sokkal gyengébb?
A frontjáról nem is beszélve..
Mondjuk eddig is egy trágya T9 volt, ezt még nerfelik is.. -
bornofakone #300307 Na pont ez az, h a paradicsomok ellen tökéletes volt a teknőc autobounce-s régiója (UFP), mert ugyebár jön TomatoMan és gondolkodás nélkül/autoaim-el rálő a tankra ált. az v fölé v alá esik a gunnak, nos ha alá esik, elkapja az UFP-t nagy valószínűséggel, onnan meg pattan, ennek pedig én nagyon örülök, mivel nem ment el hp-m.
Nem szidtam sehol a wg-t, szimplán én hd modellek nélkül is el lettem volna, v ha már csicsa hd minden, akk változatlan maradhatott volna maga a modell.
Számomra pl. égetőbb lett volna 1 t57,kv1s,borsig,WTe100 nerf...mint ez.
Nem fogok belehalni, bírok alkalmazkodni, de ne haragudj ha telesírtam ma a fórumot, ezzel elrontva a kedved :( -
Ezzel, egyet kell ,hogy értsek! Az előbbi meccsemen is, a top tankunk, egy AMX M4 45, bőszen lőtte a hegyet, mert bekapcsolva hagyta az autoaimot, de a célpont , közben teljesen a hegy mögé ment. De ez őt nem zavarta csak lőtt mint a marha, egészen addig ameddig egy oldalába kerülő Stug3 (!) le nem zúzta, mert ez az ökör, ugyan odafordult, de lőni nem tudott rá, mert az a marha löveg, csak a hegy felé tüzelt!