A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bartlebi #300321 Miért ha előre megyek egyedül és kinyuvasztanak mert nincs segítségem az jobb lett volna? Szerintem nem. Az arty kit lőtt volna? T95-öt. Én lettem volna az első számú célpontja mindenkinek. Szerinted az ST-I segített volna? Nem hiszem sőt erősen úgy gondolom hogy nem. Lásd mit csinált vagyis mit nem. Csakúgy mint a Mausal ezzel sem szabad egyedül menni. Sőt ezzel még jobban nem. Úgy gondolod ez egy elpusztíthatatlan gép? Nem az! Azok a T54-esek úgy szedtek volna szét mint a szart. Ezzel a géppel meg kell nagyon gondolni mit csinálj és merre menj. Hiába a jó ágyu és a jó páncél ha ezeket agyonveri az a max 13 km/h amivel megy. Ja és az is kellene hogy bízzak a csapattársaimba amit már rég eljátszottak. Csak abban bízok akivel szakaszban megyek!