A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #300326 Ott van a szövegben. Aki elolvasta és nemcsak "képeket nézeget", az látja, hogy nem egyezik pontosan a kettő. + Fenn van a neten orosz forrásból az M103 páncélvázlat is, ami ezzel korrelál, + ugyanazt a ballisztikai jelentést használta fel a WG a torony újramodellezésére, amit én is felhasználtam az M103 cikkemben. Ez biztos, mert a US tankfelelősüktől kaptam én is meg nailben.
"The red 203mm belt is thinner, with the zone above it being 127mm thick and the rest of the upper frontal plate being 107mm thick. LFP 114mm thickness remains. "
" The red plate directly behind the mantlet is 254mm thick, the armor on the side of the mantlet is now 159mm thick, above mantlet is 117mm thick (this is a major buff, earlier, this zone was 127mm thick everywhere"