418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ez azt jelenti hogy betartják az ígéretüket hogy 2014-re jön :D -
Naprakész info XD má mindent tudunk :) -
Áztákúvá' nem is hittem hogy 9.6 előtt kijön.
-
yossarianHUN #301660 "- Havok will come earlier than in 9.6"
Hát ez szép tőlük
-
Engem nem zavar. Majd füles nélkül játszom. :D -
ha nem gond, hogy angolul vezényelnek, és olyan a szigor mint Szakesznál :D -
-
nem,nem, század!! ne kereverje uram :)
a kép század eredménye :) -
Lehet akkor "rossz" szakasztársakat választok. -
Nagyképű! 
(u.i: legközelebb én is mehetek?)
-
WR-t, mindig is Században lehetett csak igazán javítani, az tuti.
Cserébe, ott zuhan a sebzés, és kb minden más is :(
Egy jó csapattal, csoda ha kisebzed a saját hp-d, randomban, meg a háromszorosa se ritka.
-
TomDantes #301651 A következőt gondold már végig. Számolj egy kicsit. Hány csatád van? Mondjuk 10. ezer? Szerinted hány csata az, ami változat 10. ezer csata esetén a statisztikán pozitív vagy negatív irányba csak 1 azaz egy! százalékot? Hm? Egyszerű matek. -
Na jó, segítek, nem leszek szőrös szívű.
"Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is." - ez nyilván egy napos WR. Máshogy nem is tudod mérni. És miért nem? Mert heti mérleget nem tudsz állítani, mert biztos, hogy nem lesz olyan, hogy egy hétig minden csatát együtt mész valakivel.
De mondok még érdekesebbet. Van úgy, hogy egyedül megyek, és egy hétig produkálok 75%-ot, van úgy, hogy szakaszban töltöm a csatáim 80%-át nálam jobb játékosokkal, és csak 40% a WR. Hámostakkó mi van?
A kérdés az volt, hogy a WR-t mennyire tudjuk befolyásolni, ha ketten / hárman vannak szakaszban. Én, mint középszerű játékos arra jutottam, hogy ketten nem tudunk számottevően növelni a WR-en, de még beleszólni is csak oly minimális mértékben, hogy abszolút irreleváns ebből a szempontból. A WR akkor is szerencse dolga marad, ha ketten vagyunk.
3-an már lehet más a helyzet, mint írtam, kipróbálom hétvégén. -
Nekem pl a platonozás nagyon nehezen ment az első pár száz csatában :(
Volt amikor azért, mert segíteni akartam mindenáron a havernak, és azért haltam meg feleslegesen, amikor többet is tehettem volna.
Volt amikor a másikat okoltam, mert azt hittem jön, és segít, és belementem menthetetlen helyzetekbe.
Szóval az elején nekem nem ment jobban platoonban, és most is avval megy csakigazán, akivel ismerjük egymás játék stílusát :D
És persze tankokból is olyat illik hozni, amik tudnak egymáson segíteni. -
TomDantes #301648 Mond az valamit hogy nagy számok törvénye? -
Te előzményeket nem olvasol? -
TomDantes #301646 Azért ne egy nap eredményéből vonj már le következtetést. Több száz csata után már igen, de nem ennyi után. -
Most kipróbáltuk ezt a szakaszozós dolgot, és kíváncsi voltam az eredményre, hogy mi valójában mennyire tudunk beleszólni a WR-be.
Egy jóbarátomat hívtam szakaszba, aki szerintem amúgy jobb játékos, mint a statja mutatja, a tankokat folyamatosan változtattuk, Tier 2-től 10-ig (nyilván a magasabb szintűek voltak azért többségben).
Azt tudni kell, hogy folyamatosan, végig mi voltunk a lista elején, hol ő, hol én. Azt gondolom, hogy megtettük a győzelemért amit lehet a fair play szelleme alatt (a gold lőszeren kívül), és cseppet sem érzem azt, hogy azért, mert ketten voltunk - tudtuk volna manipulálni egy csata kimenetelét. Tehát mi ketten nem tudunk beleszólni a WR-be, hiába mindkettőnknél a 2.200+ -os WN7.
A képből kiderül talán, hogy nem azért nem tudtunk nyerni, mert balfékek voltunk, egyszerűen a randomnak akkora szerepe van, amelyet két - az én szintemen lévő - játékos nem tud befolyásolni túlságosan.
Hétvégén majd megnézek egy 3-as szakaszt is, ahol nálam jobbakat hívok magam mellé, talán az már nagyobb mértékben számít. Ezt el tudom képzelni.
-
Huh, végre meglett az ace tanker erre is, ráadásul a 15 cm-es ágyúval. :) Nagyon izgalmas volt a végére, még most is remeg a kezem. :D Egyedül maradtam a végén egy E75, ISU152 és AT15 ellen. Nem hittem volna hogy sikerül lehoznom, de szerintem ehhez az ellenfél hülyesége is kellett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van replay is ha valakit érdekelne. -
Simulacrum #301643 Két ilyen hasonló esemény szervezője vajon miért nem tud egymással beszélni, hogy ne ugyanakkor tartsanak ilyen nagyszabású rendezvényeket?
HMFEST -
3600- csatás wot acc eladó, ami érdekessé teszi,hogy van rajta egy t59, barátomé volt,aki abbahagyta a játékot, és rám hagyta, olcsón odaadnám,annak aki örülne egy t59-nek, árat privátban megbeszéljük. -
Ry0K3N #301641 #301637
Nem tom nem én játszottam, másnak a képe. :)
-
campernoob #301640 Köszönöm a tippeket,a segítséget. -
zsupeti #301639 Volt már? -
Azt mondod nyulta a fraget? :D
Csak ha lassu voltal....
-
Simulacrum #301637 Malinovka? -
stoppos #301636 Omni vajon úgy volt vele, hogy egy kill mindenképp kell, akármelyik csapatból is? :) -
Ry0K3N #301635 Stronk team with stronk tenks -
baromarc111 #301634 Hali!
Én voltam.
Valamiért nem engedte a hangerőt állítani,mindig kiírta,hogy vmi fájl sérült és vissza állította alapra.
Letöröltem minden modot,majd újraindítottam a gépet most jó
Köszi! -
foxbat88fx #301633 4esben nem sok yo arty van.... francia AMX 105 AM vagy amerikai M37-est tudom ajánlani -
Majdnem rávágtam, hogy Grille XD
A franciát látom mindenhol használni, gondolom nem véletlen, valami amx105m vagymi. -
campernoob #301631 Melyik a legjobb tier 4-es SPG? Valami olyasmi kellene, ami pontos, messzire lő, és gyorsan céloz. Egyébként nem szeretem az artykat, csak a 3 nap prémért akarom eladni a lelkemet az ördögnek. -
Ry0K3N #301630 Ez kurvanagy :D
-
400V #301629
-
stoppos #301628 Egy-két eltűnt rokon, barát és egyből milyen lelkesen tapsol mindenki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na valamiől lemaradtam. Milyen bónusz kód?
-
400V #301626 -
stoppos #301625 Parancsolj: GIMMEGOLDCOMMUNISTBASTARDS 
-
400V #301624 Bónusz kód kéne! Már csak egyet akarok. :P -
Kell vkinek inv kód új accountra? 1k gold+7 nap prém.