banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Na jó, segítek, nem leszek szőrös szívű.

"Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is." - ez nyilván egy napos WR. Máshogy nem is tudod mérni. És miért nem? Mert heti mérleget nem tudsz állítani, mert biztos, hogy nem lesz olyan, hogy egy hétig minden csatát együtt mész valakivel.

De mondok még érdekesebbet. Van úgy, hogy egyedül megyek, és egy hétig produkálok 75%-ot, van úgy, hogy szakaszban töltöm a csatáim 80%-át nálam jobb játékosokkal, és csak 40% a WR. Hámostakkó mi van?

A kérdés az volt, hogy a WR-t mennyire tudjuk befolyásolni, ha ketten / hárman vannak szakaszban. Én, mint középszerű játékos arra jutottam, hogy ketten nem tudunk számottevően növelni a WR-en, de még beleszólni is csak oly minimális mértékben, hogy abszolút irreleváns ebből a szempontból. A WR akkor is szerencse dolga marad, ha ketten vagyunk.

3-an már lehet más a helyzet, mint írtam, kipróbálom hétvégén.