A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most kipróbáltuk ezt a szakaszozós dolgot, és kíváncsi voltam az eredményre, hogy mi valójában mennyire tudunk beleszólni a WR-be.
Egy jóbarátomat hívtam szakaszba, aki szerintem amúgy jobb játékos, mint a statja mutatja, a tankokat folyamatosan változtattuk, Tier 2-től 10-ig (nyilván a magasabb szintűek voltak azért többségben).
Azt tudni kell, hogy folyamatosan, végig mi voltunk a lista elején, hol ő, hol én. Azt gondolom, hogy megtettük a győzelemért amit lehet a fair play szelleme alatt (a gold lőszeren kívül), és cseppet sem érzem azt, hogy azért, mert ketten voltunk - tudtuk volna manipulálni egy csata kimenetelét. Tehát mi ketten nem tudunk beleszólni a WR-be, hiába mindkettőnknél a 2.200+ -os WN7.
A képből kiderül talán, hogy nem azért nem tudtunk nyerni, mert balfékek voltunk, egyszerűen a randomnak akkora szerepe van, amelyet két - az én szintemen lévő - játékos nem tud befolyásolni túlságosan.
Hétvégén majd megnézek egy 3-as szakaszt is, ahol nálam jobbakat hívok magam mellé, talán az már nagyobb mértékben számít. Ezt el tudom képzelni.