418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Valaki régebben megjegyezte, hogy a négeres trollunk túl egyszerű, meg amatőr. Na tessék, most itt egy vérbeli profi troll, aki napokig képes keverni a sz*rt. Így kívánjatok ti bármit is
  • Ry0K3N
    Az akkor volt. Akkor OP volt. Most nincs az artikkal semmi gond.

Más: Kedves dzsonnika nagyon örülnék neki ha értenél a játékhoz is mert így kurvára gáz hogy nem tudod megkülönböztetni a flémet a rendes hsz-től.
    Ha nem megy takarod vissza LoL topicba.
    Köszöntem.
  • stoppos
    Lassan egyedül képes leszel lezárni 3 sávot, annyi elakadásjelződ van.
  • Oddball29
    Jah, ha egyedül van az arti, de újabban megint 3-4-esével eszi őket a fene.
  • yossarianHUN
    Arréb megyek, hogy arty-safe zónába kerüljek, majd 10 másodperc múlva vidáman vigyorgok a tankom roncsaira, amit az ellenséges tankok a nagy artiszéfséget kihasználva rommá lőttek csuklóból. Ha meg esetleg akkora mázlista vagyok, hogy olyan fedezék van a környéken, ami artytól és tankoktól is véd, bemászok mögé, és a meccs további részét horgolással, esetleg keresztrejtvényfejtéssel ütöm el.
  • calalevado
    minek kell ezeknek HD? mikor a játszhatóság az kb. nulla szinten van az mm miatt. 1 jó csata esik 6 sz*r csatára kb. ez az arány. Saját maga a Wg tette tönkre az mm-et mert engedik a sok arany lőszerest ami annyira felboríthatja az egyensúlyt hogy nincs az a program ami megmondja a sok félkegyelmű mikor tölt be arany löszert és mikor nem. Az artykat meg már rég kivehették volna a játékból, ennyi erővel miért nem hoznak be gyalogságot is. Egy háborúban ha hitelesek akarunk lenni gyalogságnak is van szerepe. De nem, ők csak a pénzlehúzás szempontjai szerint engedték létjogosultá tenni az artykat.
  • Ry0K3N
    Vagyis nincs tapasztalatod milyen artival játszani de neked áll feljebb és jobb érv híján most előveszed a büntetőpontjaimat meg azt hogy hogy élvezem a játékot. Ne haragudj de ez már vergődés részedről.
  • FosTalicskaa
    Te is reagáltál rá szóval tudod, hogy kipróbáltam az s-51-et. Disznó mód op volt még a régi rendszerben is ahol tier 10-re kellett lőni vele egyfolytában (azok voltak a "legjobb" meccsek - sok hp, lassú nagy tankok, lassabb játékmenet szóval volt idő mindenre).
    Tehát ha azt op-nak tartottam, szerinted mit szóltam volna a 2 szintel magasabb artikra, amik gyorsabban lőttek, céloztak, mozogtak, pontosabbak voltak, egyszóval mindenben többet tudtak mint amit próbáltam. Szerinted?
  • Ry0K3N
    De mégsem ezret ver beléd. Nem kerülhetsz el minden lövést 100%-ban. De ez nem jelenti azt hogy ne is tegyél ellene.
    Semmi mást nem kell csinálni mint megállni 3-4 másodpercre, majd oldalra vagy hátratolatni. Az estek 90%-ban úgy durran a lövedék ahol az előbb voltál csak öröm nézni. Utána lehet kb 1 percig foglalkozni az előtted lévővel aztán megint arti lövést lerendezni és csinálhatod megint a dolgodat az előtted lévőkkel. És azt ne mond hogy még egy kevésbé mozgékony heavy sem képes erre, mert még maus T95 esetében megértem.
  • popey8
    Te beteg vagy. Nem érted, h mit akarunk mondani és még neked áll feljebb? OMG. Mi van a 3 elakadásjelző megártott az agytevékenységednek? Úgy látszik. Kezdem azt gondolni, h ebayről van az accod. Egyébként meg aki direkt elveszíti a csatát meg csak trollkodni jár a wotba az inkább fogja be a száját és maradjon csendben, mert egy fikarcnyit sem jobb az artyknál.
  • Malarki
    Hát először én se szerettem, de mostanra hogy kitapasztaltam és fullos is lett nagyon a szívemhez nőtt. Heavyhez képest mozgékony, az ágyúja naggggyon durva. Előzőleg féltem tőle a kis alpha miatt, de a gyors töltés, gyors szűkölés, nagy pen és a pontosság kárpótol érte.
    Ja és persze nagyon jól is néz ki, pláne ha megjön hozz a HD modell
  • FosTalicskaa
    "Senki sem beszélt pixelekrol de tudod hogyha jobboldaladonn egy nagyobb "domb" van akkor onan nem ohet lovés de hoppá mégis becsapodott nemmessze toled egy nos ilyenkor mit csinálsz?"

Megyek a garázsba, mert elfogyott a maradék vagy az összes hp-m.
  • madmanic
    Valahogy nem fekszik...

Olyen érzésem van benne, mintha 4 tierrel alacsonyabb tankban lennék..
  • Oddball29
    Meddel még lehet őket kerülni, egy hevi lassú ehhez. Vagy az artival foglalkozol, vagy az előtted lévő ellenféllel. Kicsit arrébb mész, na bumm, még mindig benne vagy a szórásban/splash rádiuszban, ha nincs hard cover közvetlen melletted. Vagy pont amiatt talál telibe, mert gondolsz rá és ficeregsz.
  • FosTalicskaa
    *konteo on*
    Ritka nagy noob lehetsz vagy gyémántfokoztú támogató, ha nálad működik a páncélzat a játékban. Ráadásul egy papírtankon és ilyen szinten.
    *konteo off*

Már értem miért szereted az artikat. Gondolom az az ingerszegény játék is elég megterhelő neked, azért csúsztál szépen hátra a pályán a biztonságos semmittevés és az egyperces kattintgatások varázslatos világába...
  • Megamax
    Látom megint csak személyeskedésre tellett.
    Ok akkor máshogy ha látsz egy artyt mit csinálsz : ignorállod, vagy felkészulsz rá hogy téged is célba vehet más 14 társad melett. Mint említettem tudod a toltésidejuket ami biztos nincs 10 sec alatt nagy tierben és azt is tudod , ha egenesenn mész konnyeb becélozni téged (nemmintha olyan sokáig lehetne egyenesen menni ezekenn a kis pályákonn)
    Senki sem beszélt pixelekrol de tudod hogyha jobboldaladonn egy nagyobb "domb" van akkor onan nem ohet lovés de hoppá mégis becsapodott nemmessze toled egy nos ilyenkor mit csinálsz?
  • Ry0K3N
    Te sem játszottál magasabb szinten artival ugye?
  • foxbat88fx
    az E5 még szarabb...
    ott az a baszott nagy kupola a tetején, ráadásul szemből is olyan papír az eleje hogy gold ammoval ott lövik át ahol nem akarják :D
  • Malarki
    Ezzel egyet értek, teljesen. Szerintem is azért van a HP hogy legyen mit veszíteni, nem azért hogy meccs végéig őrizgessem.
    Igen, sok dologra kell figyelni játék közben, nem is ezzel van a bajom, de nekem ezek mellett valahogy nem hiányozna hogy azon filózzak, mikor fog Pisitke a hetes artyjával A0-ból olyat belevágni a tankomba, hogy a HP-m és a modulok felét is viszi úgy, hogy még csak el sem kell találnia.
  • Malarki
    Hát ha az M103 nem tetszik, akkor meg se vedd az E5-öt.

Mondjuk nem értem mit nem lehet rajta szeretni, de hát ízlések és pofonok.
  • Megamax
    Igen sok egyszerre de pont emiatt élvezetes a játék ez nem egy orvosi mutét ,hogy nem szabad hibázni hanem egy játék ahol senki nem mondta , hogy egy karcolás nélkul kel megúszni a tankodnak. Én heavy párty vagyok mert joformáan minden játékban "TANK" szerepet jáccok. Egyszeruen élvezem ahogy a tankom jelenleg a WT:GF ben csak ugy kapa a lovéseket és bírja is. Vagy a wotban a lepattano lovések az ARL-44 120 milis dontot frontlemezérol, mikor a tier 7 es Tiger-P vagy a black prince pattog róla, probáltál már 10K folotti sebzést osszeszedni randomban ARL-44 el? Nos énsem de osszejott
  • Ry0K3N
    Ez különbözteti meg a jó játékost az igazán jótól.

#301829 igen tudjuk mindenki hülye csak te vagy helikopter

#301831 na ezért kell velük játszani is hogy tudd ezeket a dolgokat
    nem hiába pofáztam el hogy ismerni kell őket, és mindjárt könnyebb lesz a dolgod mikor lő rád
  • yossarianHUN
  • FosTalicskaa
    Milyen alapdolgok? Lemaradtam valamiről? Csak a szokásos arti mémeket láttam nálad is. Anti-kemp, figyeljek, mozogjak, xvm színesszámok, töltésidőt miért nem tudom. Ha betöltőképernyőn valakinek b-vel kezdődik a neve miért nem tudom, hogy a kistérkép sarkától 40 pixel lefele és 26 pixel jobbra lévő pozícióba fog helyzkedni fél perc múlva. stb stb, szóval a szokásos értelmetlen hülyeség amivel nem lehet mit kezdeni. Olyan furcsa, hogy mindig jön egy ilyen ember aki szépen levezeti, hogy az arti azért jó mert tönkreteheti a körödet, ha veled van, ha ellened és te miért nem tudsz ennek örülni? Komolyan nem értem melyik nőstény barlangi troll potyogtatja ki magából ezeket de elképesztő, hogy mindig van utánpótlásuk minden hétre, napra...

Mindenesetre te mit szólnál ha az artidra meg a csapattársaidra, pl csoda e5-k meg is-4-ek lövöldöznének 1.5 km-ről 2k dmg-eket úgy hogy te nem tudnál rájuk visszalőni, még akkor sem ha tudod hol vannak. Azt már kár megemlíteni, hogy miért olyan fene pontosak 3-4x-er pontatlanabb ágyúkkal 4x-er akkora távolságon mint egy tank. De nyilván ez sem zavar téged... sőt jogos. Nyilván az is jogos, hogy a kis szintű artik a nyomi ágyúikkal 5x annyit sebeznek mint egy t29 pl a páncéltörő agyúval.

Na mindegy, békénhagylak, mert hamarosan végetér a napközi az oviban és a szüleid jönnek majd érted.
  • madmanic
    Már vagy 3 hónapja megvan a 103, annyira utálom, hogy szinte csak duplázgatom de még 30K xp kell..

Ha az is ilyen lesz akkor eladom a retekbe..
  • Megamax
    Nem lehet elole ugrálni ha nehéz tankban vagy ha meg valami konnyebb fajtában akkor meg nemmindegy ha 3 an lonek rád hogy ki fog kiszedni?
    Elmondom én hogy jáccok azzal a 2 artyval amim van:
    Ha az FV vel vagyok akkor kénytelen vagyok legalább a pálya kozepéig elmenni de nem gond mivel elég gyors. Toltoképernyonn elkezdem nézegetni milyen tankok lesznek (nem nincs XVM em )mondjuk mindegy mert meglepo modonn soha sem az torténik mind amire vártam. Eloszor becélzom a szokásos pontot ahol a lassú tankok szoktak vonulni de kozben keresem az ellenséges Arty tracert figyelve a minimapot hogy mennyire jutottak be a teruletunkre ,hogy rám e látnak ha bejonnek a kovetkezo sarkonn. Viszont ha rovid idon belul nem találom meg az enemy artyt akkor jon az hogy kapkodom a célzót a térképen még hogy azokra a felspotolt célpontokra rá e tudok biztosann loni. Tobségibenn rátudok ezért szeretem az FV britt artyt. Az S-51 az más tészta az már egy igazi turelemáték amit azzal csinállok van , hogy csak 3 lovést adok le vele de anak találnia kell aztánn vagy jon egy gyors tank és kilo vagy vége a meccsnek.
  • Malarki
    Azért ha mondjuk ha éppen három másik tankkal harcolok, plusz nézem hogy a többiek éppen mit szerencsétlenkednek, hogy áll a másik oldal, áttörnek-e vagy sem, vissza kell-e majd menni védeni, figyelem, hogy az ellenség mit csinál, ki van felspotolva és hol, na akkor még azt is figyelni, hogy az arty éppen rám tud-e lőni és ha rám lőtt akkor vajon honnan, na az azért nem egyszerű. Folyamatosan azt nézni, hogy mikor lőhet ide lehetetlen és felesleges, mert mi van ha már lőtt/nem rám néz/AFk? És ez a fedezék mögé bújás se egyszerű, mert a nagy artyknak van akkora splash sebzésük, hogy a szikla mögött se vagyok biztonságban. Az ám a szép, amikor fedezék mögött vernek beléd 3-400-at és viszik a modulok meg a legénység felét.
  • yossarianHUN
    A probléma az, hogy hiába TUDOD, hogy az arty becélzott, ha közben 3 ellenséges tankkal vívsz közelharcot, nincs az az isten, hogy te még arra is tudj koncentrálni, hogy az artyskulók elől ugrálj félre.
  • Megamax
    azért ne viccelj már te is tisztában vagy vele hogy egy magasabb tieru artynak sincs 10 sec alatti toltése vagy avítsatok ki ha tévedek.
    A másik te is látod a térképet a domborzatot te is látod hogy kb. hova nem tud beloni és ha mégis odadurrantott akkor már nadjábol tudod hol lehet ahhoz hogy odalohessen.
    Az XVM nek hála aki tudja hogy szép színes azt számítthat rá ,hogy célba fogják venni. Viszont személyeskedni nem szépdolog de ha valaki rádmondja , hogy ez meg az de ezeket az alap dolgokat amit leírtam most ide nem tudtad akkor nem gondolod hogy az illetonek ezért igaza volt a személyeskedéssel kapcsolatban ?!
  • Oddball29
    Milyen flém?
  • j0nNyKa
    tehát: flame van. elég. kösz.
  • Oddball29
    Nekem meghaladja a képességeimet, hogy két-három ellenfelet szemmel tartva még az arti elől is sasszézgassak közben. Főleg ha lőni is akarok.
  • FosTalicskaa
    Igen, mert ha látsz artit a betöltőképernyőn, akkor TE tudod, hogy rád fognak lőni, hova és mikor, melyiknek mennyi a betöltés ideje, hova helyzkedtek.
    és mindezt azért mert 1 percel korábban láttál egy betöltőképernyőt. Nem semmi. Fogadjunk, Sanyi a jós, a művészneved és legalább 7500+ a wn8-ad. Az eff.ratinged meg nyilván le sem tudják tárolni az ezzel foglalkozó oldalak egy egész típusú változóban olyan nagy. Biztos azért láthatsz magadnál ilyen -241231243423 értéket...
  • Megamax
    Nem nem nem erre gondoltam hanem akkoris jelezné a tank korulbeluli helyzetét ha nem rád lott és eltalált vagy lepattant. Monuk ugy mintha hallanád hogy korul belul merrol jott a lovés. Mivel most a játékban ha valami nincs felspotolva egyszeruen nem hallani hogy van ott valami. Azért adna egy kis csavart ha valamilyen elzéssel ami mindenkinek egyformánn elérheto lenne meg lehetne határozni a lovés helyzetét. Nem ugy mint az FPS játékokban hogy akinek van valami jo fulese netánn 5.1 vagy 7.1 es fulese az már azt is halla ha a sarkonn fingik egy légy.
  • popey8
    Úgy látszik az értő olvasás ma nem az erősséged.
  • Ry0K3N
    Ez most nem arról szól odamész e vagy sem hanem arról hogy tudod hogy lőnek rád az artik és nem tátott szájjal mint a boci várod hogy telibebasszon az arti lövedék hanem teszel e esetleg ellene.
  • popey8
  • Oddball29
    Na nem mintha lenne választásod. Ha nem mész oda, könnyen lehet más se fog, és máris ott az autolose-hoz vezető bukott szárny. Ha meg nem indulsz el rögtön arra az elején, könnyen lehet oda se érsz időben.
  • besti
    Vannak ezek a pontos találatjelző modok (accurate damage indicator), azok ehhez hasonló eredményt produkálnak. A leggyakoribb sniper helyek ismerete előny.
  • Megamax
    Ami meg a spotrendszer t illeti én tennék bele egy kis apróságot. Például ha egy tank lo az ellenfélnél és nem spotolodik fel akkor egy ilyen radarping szeru jelzéssel mutatná meg atérképenn , hog ykorulbelul merrol jott a lovés még akkoris ha nem rád lottek.