A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #301838 Nem lehet elole ugrálni ha nehéz tankban vagy ha meg valami konnyebb fajtában akkor meg nemmindegy ha 3 an lonek rád hogy ki fog kiszedni?
Elmondom én hogy jáccok azzal a 2 artyval amim van:
Ha az FV vel vagyok akkor kénytelen vagyok legalább a pálya kozepéig elmenni de nem gond mivel elég gyors. Toltoképernyonn elkezdem nézegetni milyen tankok lesznek (nem nincs XVM em )mondjuk mindegy mert meglepo modonn soha sem az torténik mind amire vártam. Eloszor becélzom a szokásos pontot ahol a lassú tankok szoktak vonulni de kozben keresem az ellenséges Arty tracert figyelve a minimapot hogy mennyire jutottak be a teruletunkre ,hogy rám e látnak ha bejonnek a kovetkezo sarkonn. Viszont ha rovid idon belul nem találom meg az enemy artyt akkor jon az hogy kapkodom a célzót a térképen még hogy azokra a felspotolt célpontokra rá e tudok biztosann loni. Tobségibenn rátudok ezért szeretem az FV britt artyt. Az S-51 az más tészta az már egy igazi turelemáték amit azzal csinállok van , hogy csak 3 lovést adok le vele de anak találnia kell aztánn vagy jon egy gyors tank és kilo vagy vége a meccsnek.