banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Milyen alapdolgok? Lemaradtam valamiről? Csak a szokásos arti mémeket láttam nálad is. Anti-kemp, figyeljek, mozogjak, xvm színesszámok, töltésidőt miért nem tudom. Ha betöltőképernyőn valakinek b-vel kezdődik a neve miért nem tudom, hogy a kistérkép sarkától 40 pixel lefele és 26 pixel jobbra lévő pozícióba fog helyzkedni fél perc múlva. stb stb, szóval a szokásos értelmetlen hülyeség amivel nem lehet mit kezdeni. Olyan furcsa, hogy mindig jön egy ilyen ember aki szépen levezeti, hogy az arti azért jó mert tönkreteheti a körödet, ha veled van, ha ellened és te miért nem tudsz ennek örülni? Komolyan nem értem melyik nőstény barlangi troll potyogtatja ki magából ezeket de elképesztő, hogy mindig van utánpótlásuk minden hétre, napra...

Mindenesetre te mit szólnál ha az artidra meg a csapattársaidra, pl csoda e5-k meg is-4-ek lövöldöznének 1.5 km-ről 2k dmg-eket úgy hogy te nem tudnál rájuk visszalőni, még akkor sem ha tudod hol vannak. Azt már kár megemlíteni, hogy miért olyan fene pontosak 3-4x-er pontatlanabb ágyúkkal 4x-er akkora távolságon mint egy tank. De nyilván ez sem zavar téged... sőt jogos. Nyilván az is jogos, hogy a kis szintű artik a nyomi ágyúikkal 5x annyit sebeznek mint egy t29 pl a páncéltörő agyúval.

Na mindegy, békénhagylak, mert hamarosan végetér a napközi az oviban és a szüleid jönnek majd érted.