418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #302553 Egy igen érdekes dolgot vettem észre. Már egy ideje nem játszok prémmel, mivel nincs rá annyi időm, de a tegnapi Alienware-es cucc miatt kaptam ismét egy napot.
Szóval vannak ezek az akciók, amikor elérsz egy bizonyos sebzést, vagy xp-t, akkor kapsz hozzá 25-30k zsetont is. Na EZT a csata végi jelentésben ALAPBÓL nem jeleníti meg, szóval amikor a jobb alsóban megnézed, csak akkor tűnik fel, hogy többet kaptál(a részletesben persze fel van tüntetve).
Na ez a prémnél másképpen van. A csatajelentés első képén egyből mutatja mennyit nyertél és azt is mutatja, hogy normálban mennyit szedtél volna(tehát hozzá van adva a versenyért járó összeg is, ami alap felhasználóban nincs).
Parasztvakítás, akárcsak a politika. Na, szóval ezért nem megyek szavazni holnap se és szarok rá kinek mennyi 2/3-ad van, mindegyik politikust ugyanúgy a falhoz kell állítani és agyonlőni a gecibe. Hallottam már nem egyszer ezt a sok baromságot, amit ugyanúgy minden 4 évben elhisznek az emberek és elmennek szavazni. Tegyék. De kire? Ugyanmár...Mindegyik ugyanazt hazudja, csak pepitában és ugyazt a répát nyálazzuk, csak négy évente más név alatt. Fárassza a bánatos fasz magát emiatt és nem kellene erről egy olyan topicban beszélgetni, aminek semmi köze a témához. -
Qb így tolja vele. -
Simulacrum #302551 Tegnap belefutottam egybe. Prokhorovka volt, égvilágon semmi nem történt, full kemp és döntetlen. Marha izgalmas... -
Natürlich vagy, hogy mondja a francia. 
-
TomDantes #302549 Amúgy az IS6-al mennyi lövést le lehet pattintani. Nem is értem, ha kicsit beforgatva állok, mindenki a frontját lövi, onnan meg aztán majdnem minden pattan. Gyakran még a gold is. Jó azt értem, hogy pattognak, csak azt nem, miért nem céloznak máshová? Persze én ennek csak örülök. -
Nazarov77 #302548 zis-5 de nézel egy igazi képet kv-1sről és látszik rajta :P -
kisokka #302547 Igen, igazad van. Teljesen jó az, amikor 4-et tud lőni 6 másodpercenként, 5,5 mp a szűkülése, magyarul, ha melléd lő, akkor is trackel, ottmaradsz, és utána is lő tovább. Társai nincsenek, szóval nyugodt lehetsz 80 másodpercig, amíg újratölt. A moduljaidat képtelen tönkrebaszni, szóval, ha véletlen megsérti a lőszerrekeszt és te újrajavítod, tuti, hogy egész 6 másodpercig nem lesz több modulsebzésed. Más bajom nincs vele.
Ha ezt úgy írnám, hogy egy lassú tankban ülök és úgy szopat szénné, hát így jártam. Lassú tank, nagy sebzés, van benne szopacs. De amikor egy viszonylag mozgékony tankkal lavírozok és úgy talál be, na az bosszant. Márpedig, ha egyszer betalál, akkor baszhatod, mert trackel. Jó dolog ilyenkor egyből javítani, csak megéri -e? Mert ugyanis, ha egy Object ver mellém és az láncol, akkor kétszer is meggondolom, hogy javítsak, vagy se(ha a helyzet úgy adja, nem javítok, mert minek?). Ennél meg alap. Szerintem ez a nem mindegy. -
foxbat88fx #302546 OFF
azért remélem holnap felálltok a wot elől, hogy elmenjetek szavazni :)
el kell venni ezektől a szemetektől a 2/3-ot!!!!
OFF off -
http://worldoftanks.eu/
Nézzétek hátha izgis lesz :D -
TomDantes #302544 Melyik a billencs? A német t5-ös TD? -
TomDantes #302543 Nem, csak nagyon nem érzem ezt a TD-t általában rosszul sikerül vele a legtöbb csata, de ez most végre jó lett, el se akartam hinni. Durva volt a vége, én meg egy Panzer IV egy AT2 ellen. Nem volt semmi végjáték, hatvanvalahány hp-val szembe szálni egy fullos AT2 ellen, ami szemből kicsit kemény. -
AlucardHuN #302542 Ejnye ha nincs benne topgun-nagykaliber combo az akkor már nem is jó kör?;D Ettől függetlenül szép munka, nekem bátorságom se lenne belekezdeni. -
nobodyattis #302541 Mit akarsz rajta nerfelni ? így is 66 sec a töltése és a papírtankokon kívül 1000 dmg felett csak szökőévben lő -
kisokka #302540 Azt hiszem most éltem át az egyik legundorítóbb körömet T10-ben.
Live Oaks-on elindulok 113-al a városba, BatMobil írja, hogy spotolja a várost és megy tovább. Mondom ne tedd, mert minek spotolod a várost? Menj inkább más vidékekre. Ekkor láttam, hogy ugatnak ezerrel, az IS-4 és a BC arty, hogy baj van...Ketten mentünk a város felé a Batmobillal. Na mondom akkor vissza, ez már nem játék. Négyen maradtunk a cap mellett, egy BC arty, IS-4, egy JagdE100 és én. 11-en homlokegyenest nekiindultak a híd felé, szartak rá mindenre(a 15-ból 10-en voltunk T10-esek).
Ilyen max T5-ben látok, nem T10-ben. Ennyire nem lehetnek ostobák, de azok voltak. Felvettem a szopóálarcot és hasznos is volt, 0 sebzéssel haltam meg(esélyem nem volt védekezni, miután visszamentem a caphez a városból).
Viszont láttam egy marhajó BC arty kört. A genyója átváltott berserker módba és közelről is zúzta a népet, kiirtott 7 tankot(nem mindet közelről, de a WTF-be belehugyozott 1200-as sebzése külön öröm volt). Szóval nem tudtam, hogy ez a mocsok erre is képes
Így is buktuk.
Azért a BC arty megérdemelne egy jókora nerfet arty-módban, a közelharcos résszel semmi kifogásom nem akadt, mert szép volt. -
Vállalhatnál egy kis maszekot csataközben a billenccsel, egy kis plusz guba mindig jól jön. -
TomDantes #302538 Na végre
Nem hiszem el hogy sikerült egy normálisnak mondható kört futni ezzel a izével. Annyira szenvedek vele, de végre szerencsém volt. -
Ez történik ha egy 3K csatás tier 10-es tankkal van. -
kisokka #302536 Hát sejtem mennyire lehet zavaró, hiszen randomban folyamatosan tapasztalok ilyet. Holott azok még valóban ott vannak és játszanak(vagy mit csinálnak)
-
Amúgy ez nagyon zavaró, amikor egy olyan tankra számítasz, amit amúgy már kilőttek... -
Igen, csak cw-n. -
kisokka #302533 De ilyet csak CW-n tapasztalsz? Érdekelne, mert ilyesmi modokat én is használok, viszont mindenféle patch nélkül jönnek elő furcsa kis hibák. Semmi előjel, de még nem is a zavaró balfaszságok(mint amilyet te is írtál), hanem az egészen lájtosak.
Például az első kilőtt csapattársamnál megint megakad egy kicsit a játék, de a többinél nem. Ilyen régen is volt, valamelyik mod okozta, de már nem tudom melyik. Viszont egyre durvább lagokat okozott, szóval törölnöm kellett.
Nem igazán értem hogy van ez, egy idő után visszajönnek ugyanazok az elkúrt hibák, mint amik régen is voltak. Na ez zavaró. -
XVM, dmg panel, meg célzó mod, ezek amik csata közben is látszódnak. -
Te jó ég, ezt láttátok már? :D Komolyan tier 10-ben hogy létezhetnek ilyen gyökerek... -
AlucardHuN #302530 Muhahahahahaaaaa!!! De szép is lesz :D Addigra meg kéne vennem a Panthert:D A Kt meg pure fun lesz. Gold ammo ugye nem lesz? -
kisokka #302529 A Zis-5, vagy az S-54?
Nemrég rágyúrtam KV1-S-re, mert azt hallottam, hogy szétszedik, meg nerfelik, meg ilyenek, gondoltam kipróbálom, milyen. Nekem a 76-os van még csak meg, de szerintem így ez egy jó gép. Nem tudom minek raktak rá csillagrombolót, teljesen korrekt lenne ezzel is. -
Hogy én a kertaljába csak kutyagumit találok pedig, de elmennék egy ilyennel a kocsmába :)
-
Nazarov77 #302527 A kv-1s fanok igazán nagyot majd historical modban fognak koppanni (akik még nem voltak teszten) de olyan nagyot hogy beleremeg a fal is majd, mikor meglátják hogy az igazi kv-1s configgal fognak menni. (stock torony és 76mmes ágyú ahogy igazából is) -
AlucardHuN #302526 Hmmm azt észrevettem hogy a nagy kv1s fanoknak az IS már nem robog olyan pöpecül,valszeg mert többet kell célozni és keményebb ellenfelekkel is találkoznak;D (no offense), pedig jó tank az. Én akkoriban tolltam amikor még kevésbé vágtam a weakspotokat meg a sidescraperről se tudtam. Az Is 3 pedig bl 9-el faszogányos. -
kisokka #302525 Milyen modokat használsz? Bár ez érdekes, ha csak CW-n van ilyen tosz. -
3636 #302524 Nem tudom,hogy akkor te mivel játszol. Nekem a mai termés:
Csaták: 26 / 39 ( 66.67% )
WN6 / Eff: 2 141 1 851
Sebzés(átl): 82 012 ( 2 103 )
Sérűlés(rát): 26 168 ( 3.13 )
Ölések(átl): 70 ( 1.79 )
Találat/lővés: 244 / 330 ( 73.94% ) -
kisokka #302523 3636 leírta mi a teendő, hát hajrá.
Amúgy én is rühellem az artykat(holott van egy), de mi ez a kedvezés, meg 75 csata nyerés dolog? Azt lightokkal is lehet teljesíteni, nem értem hol a probléma. Ugyanúgy szopat az arty, mint azelőtt, miért most borul ki a bili? -
Nem. De van valami olyan mod amitől a kilőtt tankok fehérek lesznek. Na azt töltsd le :D -
A legutolsó patch óta cw-n néhány tankunkat a kilővés után még élőnek szoktam látni. A mapról és oldalról a listáról ugyan eltűnnek, de a játékban még ott látom őket mintha afk-k lennének. Nem tudja valaki mitől lehet ez? -
kisokka #302519 Ez azért nem pont így van, nyerhetsz light tankokkal is és artyval is. Légy benne a legjobb 10 xp-ben a csata végén és húzza is a strigulát. -
WG fórumon van erre egy smiley :)
-
3636 #302517 Nem tetszik? Nem kell játszani! Kezdem unni az ilyen sírós embereket. Ahelyett,hogy örülnének az akcióknak,mindig van aki elkezd sírni. Nektek ingyen kellene minden,és csak győztes csatákat szeretnétek. Ne a játék alkalmazkodjon már hozzátok,hanem ti a játékhoz. Ha meg nem tetszik akkor nem kell játszani. Ennyi! -
tegnap meglett rá a bl-9 ágyú sokkal jobb lett. nem tudom miért szidják néhányan szerintem nagyon jó tank. IS-el valahogy nem jöttem ki a Kv1-s után de ez tetszik. Persze ez a bl-9 kell hozzá anélkül néha már szenvedés volt 9-10-es tankok ellen. -
picit sok a hiszti tőled (öhm, van más is?!)
nem tudsz valami konstruktívabbat összehozni, ha szépen megkérlek? -
lexlutor #302514 koszonjuk h megosztottad. mi errol nem is tudtunk. -
És még ezt az arty-s baromságot is bekellett tenni hogy kapsz 3 nap prém accot ha artyval nyersz 75 meccset. Komolyan magát ássa el a játék.