A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #302553 Egy igen érdekes dolgot vettem észre. Már egy ideje nem játszok prémmel, mivel nincs rá annyi időm, de a tegnapi Alienware-es cucc miatt kaptam ismét egy napot.
Szóval vannak ezek az akciók, amikor elérsz egy bizonyos sebzést, vagy xp-t, akkor kapsz hozzá 25-30k zsetont is. Na EZT a csata végi jelentésben ALAPBÓL nem jeleníti meg, szóval amikor a jobb alsóban megnézed, csak akkor tűnik fel, hogy többet kaptál(a részletesben persze fel van tüntetve).
Na ez a prémnél másképpen van. A csatajelentés első képén egyből mutatja mennyit nyertél és azt is mutatja, hogy normálban mennyit szedtél volna(tehát hozzá van adva a versenyért járó összeg is, ami alap felhasználóban nincs).
Parasztvakítás, akárcsak a politika. Na, szóval ezért nem megyek szavazni holnap se és szarok rá kinek mennyi 2/3-ad van, mindegyik politikust ugyanúgy a falhoz kell állítani és agyonlőni a gecibe. Hallottam már nem egyszer ezt a sok baromságot, amit ugyanúgy minden 4 évben elhisznek az emberek és elmennek szavazni. Tegyék. De kire? Ugyanmár...Mindegyik ugyanazt hazudja, csak pepitában és ugyazt a répát nyálazzuk, csak négy évente más név alatt. Fárassza a bánatos fasz magát emiatt és nem kellene erről egy olyan topicban beszélgetni, aminek semmi köze a témához.