418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KaCsaxyz #303499 Nem hulyeseg. Az akcio mindenkeppen maj 1-en lesz, ha lesz. Akkor lesz, ha maj 1. elott (apr 30 23:59:59:99 :) ) megvan a min 1 milla like. -
foxbat88fx #303498 kénytelen vagyok....
mivel a gun nem lő át a falig ha hátul maradok :S
de most már jobban félek a saját csapatomtól mint az enemytől
-
szakasz #303497 félre értelmezted másodszorra (vagyis jól értelmezted elsőre)
If we cross the 1,000,000 Likes mark on Facebook before 1st May, then on that day at 06:00 CEST we will activate a special of Double Experience for every victory on the World of Tanks server for everyone!
tehát ha maj.1 előtt átlépjük az 1milliós határt akkor azon a napon (ez hülyeségnek tünik ha délután van meg az 1mill) 06:00 -tól a dupla xp minden győzelemre aktiválódni fog.
ha máj.1 után van meg az 1mill, akkor tárgytalan az egész. -
De legalább lőnek, T1--2-3-ban még nem játszanak olyat, hogy "kevesebb lőszert viszek be hogy ne menjek mínuszba" XD -
stoppos #303495 Kis hétvégi összafoglaló:
Belépek. Melyik legyen? Jóleszaz. Hozzmásikat. Assenem. Hülyevagy? Minekarty? Indítom. Nemindul. Mivanmán? Milyen nyócas? Navégre. Dehülye pálya. Legalább nem encounter. Dehogynemaz. Apicsába. Desokvörös. Mit köszönget? Hülyeklingon. Merre menjünk? Nearra. Ja de jó. Hol vannak már? Mér ott vannak? Hol a heavy? Hogy halt meg? Most kezdődött. Apicsába. Kijafaszlő? Demérengem? Mellényúltam. Leégett. Mennyünkmással. Hozznagyobbat. Indítom. Mijafaszvan?
Repeat. -
lexlutor #303494 fogadjunk h nem mersz 6x is atrohanni a falhoz? :D -
foxbat88fx #303493 te jó isten....
tegnap malinovkára 3szor tett be T2 Light-al az MM...
mind a háromszor átrohantam a falhoz és mind a háromszor a saját csapatom lőtt ki :D
ma az első két csata T2 Light-al hol volt? na? :D
Malinovka... mind a kétszer átrohantam a falhoz....
és mind a kétszer a csapatom lőtt ki :D ez mi???? -
Az mégfaszább lenne ha nem :) Hétvégén túl sok a hétvégi játékos, ez azért sem jó mert nem jó velük játszani ês azért sem mert akkora lag lesz hogy öröm lesz nézni, ezért aki nem mazohista és nem játszik lagban annak nem jutna a dupla, így megint azok járnának jól akik még csak azt sem tudják melyik a tank eleje, nem zavarja őket a lag sem mert nem az a fontos hogy értékelhető lövést adjanak le, hanem hogy nagyot durranjon, füstöljön meg lángoljon... -
foxbat88fx #303491 szép lenne egy nap alatt XDDD
már 4 napja 960-on áll -
Tessellia #303490 Jogos, benéztem amit írtál. Május elsején lesz szerintem aktiválva. -
Ezt én értem de ha már ma összejön(amire látok esélyt) akkor holnap lesz a duplás nap nem? (fasza lenne ha hétvégére esne). -
Tessellia #303488 Május elsejéig kell összegyűlnie. -
Srácok jól értelmezem, hogy ha ma összejön az 1millió like holnap egész nap dupla xp lesz minden nyert kör?
(960000 nél tart most majdnem megvan az 1M).
world of tanks likes -
stoppos #303486 Két hete a haver type-jába rugott bele két nagy lófingatót egy T-44. Akkor kezdtem el agyalni, hogy mókás lenne. Pláne, hogy szeretek nyolcban menni. -
lammaer #303485 Ezt lehet űberelni azzal, hogy gyere le T1-T2be. Amikor a loltrakidra golddal lő a T18... na az az élmény.
(fiam most kezdett accot, és félelmetes hogy már low tierben is ennyire megy a gold). -
lammaer #303484 Hát, én kimondottan csíptem a T-34-2t a 122-essel. A pen különbség kb irreleváns, de amikor valakinél bekopog a 400as alfa egy icipici medtől az eléggé meg tudott lepődni.
Amúgy se rohangászós fajta ez atank, szóval jól áll neki a disznóölő. A kupakja jó erős, szóval igen jól be tudja magát ásni vele az ember - meg is tartottam miután meglett a nagytestvére.
Igaz, a múltkor kitárgyaltuk, hogy pszichés okokból pl T44-en elképzelhetetlennek tartottam a 122-est (mondhatnám azt is hogy megvetettem aki arra azt tett), de a T-34-2 után már látom a létjogosultságát.
Esetleg arra tudok még gondolni, hogy a T-44 emlékeim szerint egy közelharci forgolódós tank, mig a T34-2 a jelenlegi élményeim szerint nem az, ezért érezhetek különbséget az ágyúk létjogosultsága felett. DE: mivel T-44el sztem 2 éve mentem utoljára, lehet hogyha ma kipróbálnám, a játék változásai miatt (pl a fizika meg a gold óta nem nagyon van keringős közelharc) lehet hogy már a T44 sem az ami az emlékeimben él. -
Bratyex #303483 Az érzés mikor a tier 8 tankot tier 10 tankok gold-al lövik...felbecsülhetetlen! Jó lenne ha gold lőszer árait még emelni! -
foxbat88fx #303482 hmmmmm 
ne vedd el a munka kedvem :D:D -
Lehetne valami most is értékes ajándékokért :) -
nemtudommivan #303480 Bar tudomason szerint nem erre mondjak. -
nemtudommivan #303479 Ha az kempeles hogy nem rohanok be elsokent ingyen fragnak hanem probalok az elso vonal kozeleben de azert biztos (jelenleg goldal sem atloheto) szikla vagy domb mogott maradni akkor igen kempelek. -
foxbat88fx #303478 neeeeee :D
2 percig röhögtem rajta anno, de most is meg tud nevettetni :D:D
miért nem Ő nyert????? -
foxbat88fx #303477 "Igaz, csak a jatek nem 1v 1-rol szol . Loves utan fedezekbe vissza es mire odaernel mar kapnad a parjat. Mas stilussal kell menni a ket agyuval az biztos. A "gyerunk elore meghalni elsonek" stilusrol mar reges reg leszoktam."
te írtad..... és a T-44-ről volt szó, ergó meddel nem mész előre spotolni hanem inkább bekempelnél 122mm-essel -
Emlékeztek még a tavalyi 2. évfordulóra ?
A szuper naptár versenyre az első beküldött kép egy magyar játékostól származik :)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/221630-anniversary-desktop-wallpaper-%E2%80%93-contest/ -
nemtudommivan #303475 Te melyik forumon jarsz :D Itt ilyet senki nem irt. -
lexlutor #303474 az enm kemp, az spot! -
foxbat88fx #303473 csak kíváncsi lennék rá ezután a "T-44el kempelek" szöveg után :D
de ha nem hát nem -
stoppos #303472 Ez még a tavalyi kontestre készült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #303471 frappans nagyon.. -
nemtudommivan #303470 Megadom az eselyt hog kield magad rajtam..
Nem.
Mehet ! -
foxbat88fx #303469 szóval akkor nem kapok/kapunk egy nicket? -
Hátakkor boldog 3. szülinapot WoT :)
-
madmanic #303467 MIlyen lelkivilág kell ahhoz, hogy crusaderrel goldot spammeljen valaki...? -
Ezért szoktam azt mondani, hogy nincs camper pálya, az emberek camperek. -
nemtudommivan #303465 Nincs benne 2 millio csata t18-al es egyebb statjavito op tnkkal. Rohoghetek ? Muhahaha -
nemtudommivan #303464 A masik lehetoseget senki nem olvasta el ??? -
foxbat88fx #303463 ezek után kíváncsi lennék a statodra :D -
lexlutor #303462 medben kempelni.. fasza. -
nemtudommivan #303461 A kempeles viragkorat eljuk :) A legtobb palya szinte csak erre jo. Masik lehetoseg a spotolas de az meg fuggetlen az agyutol. Korbetancolasnal jobb a 100-as de ahhoz meg egy maganyos ellenfel kell. -
Mert Európában tudnak rendesen olvasni, az amcsik meg el vannak kényelmesedve, kell nekik kép is a megértéshez :D