banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, én kimondottan csíptem a T-34-2t a 122-essel. A pen különbség kb irreleváns, de amikor valakinél bekopog a 400as alfa egy icipici medtől az eléggé meg tudott lepődni.

Amúgy se rohangászós fajta ez atank, szóval jól áll neki a disznóölő. A kupakja jó erős, szóval igen jól be tudja magát ásni vele az ember - meg is tartottam miután meglett a nagytestvére.

Igaz, a múltkor kitárgyaltuk, hogy pszichés okokból pl T44-en elképzelhetetlennek tartottam a 122-est (mondhatnám azt is hogy megvetettem aki arra azt tett), de a T-34-2 után már látom a létjogosultságát.

Esetleg arra tudok még gondolni, hogy a T-44 emlékeim szerint egy közelharci forgolódós tank, mig a T34-2 a jelenlegi élményeim szerint nem az, ezért érezhetek különbséget az ágyúk létjogosultsága felett. DE: mivel T-44el sztem 2 éve mentem utoljára, lehet hogyha ma kipróbálnám, a játék változásai miatt (pl a fizika meg a gold óta nem nagyon van keringős közelharc) lehet hogy már a T44 sem az ami az emlékeimben él.