418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #303579 Ok. Szerintem mivel van free XP-m, az Emil-nél meg lehet majd ugrani a nagy ágyút, ha nem is teljesen, de van rá valamennyi. De tier 9-be már nem hiszem hogy megyek. Nem szeretem a 9-10-es csatákat. -
suba53 #303578 Nekem többek között az is tetszik ebben a játékban, hogy konkrét helyzetekben sokszor nem determinisztikus a szín. A skuló nem nézi azt, hogy milyen színű játékos lőtte ki, és azt sem nézi, hogy éppen milyen színű játékos felé tart. Így simán le tud alázni egy paradicsom, egy hupilila őrgrófot is. :-)
-
Destydeme #303577 Hi.Az jó lesz,aztán az Emil a nagyágyúig nehéz.Aztán a borsó szórja a haragot rájuk.A wt pz4 nem rossz,de mivel pz4 az alváza,ezért az értelemesebbje egyből téged fog lőni ha meglát.A Wte100 meg csapatfüggő...arathatsz,vagy kilőnek úgy,h nem is lőttél.Röviden ennyi a hátralévő tankokról a véleményem.Ha kell,akkor szólj és írok bővebben.
-
Nagyon szívesen :)
Annak aki az 5-ös prémeken gondolkodott nyugodtan merem ajánlani a RAM II-t. hozott már egy pool medált és vele volt a top xp-s köröm is :) -
TomDantes #303575 Nashorn kifejlesztve. Hát amennyire utáltam az első napokban a tier 5-ös TD-t, azt mondom, ez nagyon jó lett. Csak meg kell szokni és rá kell érezni vele, hogy mire jó. Mert sok mindenre nem jó, sok esetben meg nagyon jól használható. Rettenetesen zavaró volt, hogy ha meglátnak=meglőnek=vége. Pattani erről semmi, és kevés a HP. De ha nem látnak meg, és végre pontosan lő az ágyú, nagyon arat. Jó kis TD, de némelyik pályán teljesen életképtelen, vagy én voltam béna vele. És nagy türelem kell hozzá, amíg megszokja az ember a gyengeségeit. Azért mégis csak 60% feletti győzelmi arány jött össze vele, bár szerintem sok csata után ez erősen csökkent volna, sőt ez biztos, de hosszú távon is lehetne vele tartani 50% feletti értéket.
Na akkor lássuk a Nashorn-t, milyen lesz. -
Destydeme #303574 Ja+ ez a stresszed magad 30 goldért...no comment. -
A tavalyin jól érezted volna magad :)
http://www.destructoid.com/wargaming-celebrates-15-years-with-one-hell-of-a-party-259366.phtml -
Destydeme #303572 Hi.Mert mi van holnap?csak az ideg lesz,majd meglátod,tele lesz a fórum a k...anyját ennek-annak,so many retards etc...Az 5x mindig behúzza a sok játékost. -
foxbat88fx #303571 hali, én tartalékolom a sört holnapra meg vasárnapra :)
ha már wotos szülinapozás lesz :D -
Destydeme #303570 Azért thx,kíváncsi voltam más véleményére.
-
Destydeme #303569 Igen,azért mondtam,h 1000/1 ennek az esélye.Megnézném mikor lőne még egyszer 1 ilyet gyakorlóban.Ott esteledne ránk...
Csak nálam ez nem random,hanem a játék faxsága...Rengeteg reális lövés a földbe /mellé megy és van mikor minden mindegy alapon 500 méterekről "meglövöd a körömpiszkot a körme alatt".
Nagyon sokszor érzem,h rajtam dobálnak 8asokat,kis takony arta a 9es fochba simán adja az 1300sebzést.
A Gw E100am meg 1 vicc,That was close 5-600nál már lehet tapsolni,de az Object 261 is tud olyat lőni,mintha 20% legénység ülne benne.Ilyenkor meg roppant idegesítő,h xar játékosok lilákat meghazudtolva"dolgoznak".
Nem véletlen léptem ki a klánból is...Vmi számomra már nagyon nem a régi..Még így heti 1-2x alkalommal so-so..Klán nélkül meg el lehet küldeni mkit büntetlenül a .....anyjába.
-
Angelus1991ster #303568 És a legtöbb gold ammot használó tankjaim győztese: Valentine LL , mivel csak ezzel tudokm vinni a küldetést. -
Megnéztem. Szerintem nem csalás, bár nem tudjuk hol állt az arty és mivel nem nézted végig a csatát már nem is fogjuk megtudni. Egyébként A1, B1, B2-ből simán kiszed onnan. Láttam már olyat, h az A1-ben lévő kis dombra felmászott az egyik ilyen p@tkány és onnan szórta az áldást. A1-ből (és B1,2-ből is) simán be lehet lőni oda ahol te voltál, mert 1. nem álltál teljesen a falnál 2. ott amúgy sem túl magas a fal. Nézd meg a képet. Kb ilyen szögben érkezhetett a lövedék (de inkább még meredekebben) és a bekarikázott részen simán kilátszik a kis borsig. Igaz még így is sztem max a célkörének a felében lehettél benne, de ahogy te is mondtad sajnos pont hatost dobott a kis nyomi.
-
Destydeme #303566 Hi.Thx,de ez így nekem pénteken sok. :)
Pláne,h lassan vmi pihentetőt is akarok inni. -
yossarianHUN #303565 Ja semmi, félreértettelek. -
yossarianHUN #303564 Hogyhogy? Úgy látom két 30 goldos mission van, mindkettőt naponta max 4x lehet megcsinálni. -
gezu1025 #303563 3*240, egész jó
illetve, ha valaki megőrül, 15.én reggel 6:00tól 7:00ig is csapathatja. :D -
yossarianHUN #303562 Látom maximum 240 goldot lehet majd naponta akasztani a missionökkel. Zsebpénzkiegészítésnek jó lesz:D -
Az sg.hu BBcodokat használ a fórumon.
http://phpbb.hu/forum/gyik/bbcode
http://hu.wikipedia.org/wiki/BBCode -
Toweliee #303560 OT3P nagyon köszönöm a korrektséged és a segítséged! -
E mán jó:) -
Töltsd fel datára.
Green: Csodálkoztam is tőled a kérdésen, de sosem lehet tudni. Én azért próbáltam segíteni:D -
Toweliee #303557 Ezt hétfőn tanultam: A katonát az különbözteti meg a krumplis zsáktól, hogy a katona tud kapaszkodni (Ural plató). -
Destydeme #303556 Még 1 ilyen secret linket találtam:http://wotreplays.com/site/762953?secret=130611a76af1e48be22c9f1df271606a
Ha nem megy,akkor Kurva mac.
-
Destydeme #303555 Az király,mert ha fel akarom rakni újra azt írja:Already uploaded :)
Azt sem tudom mi a baj,mert nekem a 303542-es hsz-t simán megnyitja.
Am most már jó lenne ha a nagyérdemű is megnézné
Bár úgyis csak annyi lenne,h ez "reális"volt stb.:)
De legalább a mai nap halad:
WN6 / Eff: 2 112 2 153
Csaták: 10 / 16 ( 62.5% )
Eddig.
-
lammaer #303554 replay nélkül igazán sírás. replayyal reklamálás v még inkább oknyomozás. -
Greenscape #303553 A kerdest viccnek szantam, de azert koszi a valaszokat. A 128-as agyuval nagyjabol tok mindegy lenne hol talalom el a Borsigot akkor is at kellene utni. De a randomisten mashogy gondolta. Jo lesz nekem az AP is. -
stoppos #303552 Replay nélkül nem ér sírni, hisz nem történt meg. De tessék, addig itt egy krumpli:
-
Kronos79 #303551 Az az "error 404" vonatkozott arra, hogy a megnyitott wotreplay linken nem talál replayt. Valamiért nem sikerült feltöltened wotreplayre. Próbáltam szűrő alapján is keresni, de Mountain Passen az utolsó feltöltött borsig csata ápr. 6-án volt. -
Destydeme #303550 Most csináltam először,mea culpa...
Nem volt kedvem az elmúlt 2.5 évben replayben sírni,ezt is inkább"érdekes"kategóriába sorolom.Sajnálom,h nem tudok"sírni normálisan",csak replay nélkül megy.
-
nálam az a csalás, ha valaki nem hajlandó egy linkelést rendesen megcsinálni :( -
Destydeme #303548 Na ok,thx all,nem offolom,elvileg a "így rem ok" megy. -
Nekem se. -
Destydeme #303546 Ehhez is értek?Thx 
Na mindegy,nézd meg hogy dobott 8ast a kis majom.Nálam ez már a csalás és kész.
-
Caterpillar #303545 Hiányzik a HTTP// -ből a kettőspont...
HTTP:// a helyes formátum. -
Kronos79 #303544 Kitörlődött a kettőspont a http után. Bár nekem a beírt linken sem talál feltöltött replayt. -
Error 404 és a linket sem jól tetted be:D Hiányzik egy kettőspont. -
Destydeme #303542 Így rem ok. -
Destydeme #303541 Miért nem tölti be? -
Destydeme #303540 Su14arty