A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #303569 Igen,azért mondtam,h 1000/1 ennek az esélye.Megnézném mikor lőne még egyszer 1 ilyet gyakorlóban.Ott esteledne ránk...
Csak nálam ez nem random,hanem a játék faxsága...Rengeteg reális lövés a földbe /mellé megy és van mikor minden mindegy alapon 500 méterekről "meglövöd a körömpiszkot a körme alatt".
Nagyon sokszor érzem,h rajtam dobálnak 8asokat,kis takony arta a 9es fochba simán adja az 1300sebzést.
A Gw E100am meg 1 vicc,That was close 5-600nál már lehet tapsolni,de az Object 261 is tud olyat lőni,mintha 20% legénység ülne benne.Ilyenkor meg roppant idegesítő,h xar játékosok lilákat meghazudtolva"dolgoznak".
Nem véletlen léptem ki a klánból is...Vmi számomra már nagyon nem a régi..Még így heti 1-2x alkalommal so-so..Klán nélkül meg el lehet küldeni mkit büntetlenül a .....anyjába.