A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #303575 Nashorn kifejlesztve. Hát amennyire utáltam az első napokban a tier 5-ös TD-t, azt mondom, ez nagyon jó lett. Csak meg kell szokni és rá kell érezni vele, hogy mire jó. Mert sok mindenre nem jó, sok esetben meg nagyon jól használható. Rettenetesen zavaró volt, hogy ha meglátnak=meglőnek=vége. Pattani erről semmi, és kevés a HP. De ha nem látnak meg, és végre pontosan lő az ágyú, nagyon arat. Jó kis TD, de némelyik pályán teljesen életképtelen, vagy én voltam béna vele. És nagy türelem kell hozzá, amíg megszokja az ember a gyengeségeit. Azért mégis csak 60% feletti győzelmi arány jött össze vele, bár szerintem sok csata után ez erősen csökkent volna, sőt ez biztos, de hosszú távon is lehetne vele tartani 50% feletti értéket.
Na akkor lássuk a Nashorn-t, milyen lesz.