418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Őőő... Mert 25% az RNG?
  • mijki
    Mert:
    az alap DMG-d 400hp
    Max. sebzésed: 400*1.25=500hp
    Min. sebzésed: 400*0.75=300hp

Pen:
    Átl. pened: 232.5mm
    Max. pened: 232.5*1.25=310mm
    Min. pened: 232.5*0.75=186mm
  • kHares
    Rng 25%? Biztos? Akkor miért ütök pl.: a T34-el 300-500 között 186-310 pen-el?
  • patchaou
    Azt sem tudják hogy van ilyen... A birkák adják a fő bevételi forrást itt is, ezen nincs mit csodálkozni.
  • Sherman0070
    Na senkit se lepett meg? :D
  • Mighty
    Vörös képernyőről jutott eszembe, nektek nincs olyan, hogy csata után a garázsban a legénység frissítésekor befagy a játék? Ezt mivel lehetne orvosolni?
  • tepi1
    A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni. Hülye kocsogok!!
  • Nazarov77
    Jajj de jó is volt az, teljesen elfelejtettem, akkor mindig restartolni kellett a játékot :D
  • patchaou
    Vörös képernyőt nem kapunk a következő "patch"-el? Az már rég volt :)
  • Toweliee
    Storm arról, hogy miért változtatták meg az automata célzást a 9.0-ban: "A jelenlegi automata célzás néhány jármű esetében (főleg nyitott tetejű artiknál) néha az "üres részre a jármű körül" céloz és nem magára a járműre. Ezt úgy orvosoltuk, hogy bevezettünk egy új pontot ahová az automata céloz. Nem változtatja meg az átütési esélyeket."
    Lehetséges, hogy az "Ütközet" és "Támadás" módok is megjelennek a történelmi csatákban.
    Technikailag lehetséges olyan képességek berakása amik csak bizonyos feltételekkel működnek (pl. képességek autoladeres tankokhoz, TD-khez, stb.)
    pályák újraegyensúlyozása főleg a történelmi csatákhoz nincs tervben
    az állítólagos Storm által írt "arti nerffel" kapcsolatban - azt mondja, hogy félreértették az "útmutató-készítők mert szenzációra vadásznak" (SS: semmi sem utalt szarkazmusra és amit írt teljesen tiszta volt, mindegy is - Storm valószínűleg Murazor vagy Jove-ra gondolt). Nincs tervben arti nerf, de buff sem lesz, Storm azt mondja, hogy a statisztikák alapján minden rendben van az artikkal.
    a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nők a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)
    egy érdekes dolog amit az EU/US-től kaptam. A forrás ismeretlen szeretne maradni. Belső WG EU adatok alapján, a Worl of Warplanes jól teljesít, egyre növekvő játékosszáma van. Az orosz WoWp szerver az amelyiknek gondjai vannak.
    A Német technika kedvelőinek, és azoknak akik kedvelik a régi tankokat (gondolom elég sokan :D) itt egy érdekes videó: Maus rekonstrukció. Azt hiszem a videó magáért beszél. A WG a Kubinkai tankmúzeummal együtt újjáépíti a jelenleg Kubinkában üres belsővel álló Maus-t. Nem kis vállalkozás lesz az biztos.
    9.1ben a T4 feletti könnyű tankok MM beosztása korlátozott lesz.
    A normál csatákban az egyensúlyt nem lehet megoldani MM súly növeléssel. Nem fognak azért kevésbé játszani egy tankkal.
    K:"Gondolkodtatok olyan játékmódon ahol nincs bázis és csak minden ellenfél megsemmisítésével lehet nyerni?" V: "T95 GMC az egyik oldalon és T71 a másik oldalon nem örül."
    Még nem tudni hogy újraegyensúlyozzák-e az aranylőszert. A fejlesztők véleményei eltérnek.
    A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni.
    Nem lesz közös szerver az EU/Orosz szerver. Várjátok meg a roamingot.
    A "melyik tank a legnépszerűbb" szavazásoknak nincs hatásuk a tank egyensúlyozásra.
    K:"A tankok HD átdolgozása a népszerűség vagy a történelmi csaták alapján készülnek? " V: "Az egyik nem hat a másikra"
    Nem akarnak több dolgot előre betölteni a memóriába (pl roncs modellek) a pálya töltéskor, mert értelmetlenül terhelné a memoriát míg a "microfreez" ami a csatában roncs betöltésekor történik elviselhető.
    Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
    A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg
    25% átütés RNG nem fog csökkenni mert a) ez jobban érzékelteti a való élet kiszámíthatatlanságát mint pl 5% tenné és b) a jól páncélozott járműveket nehezebb lenne kilőni.
    Storm azt mondja pár népszerűtlen pálya kikerülhet a játékból. Windstorm nincs köztük.
    Nem lesz liga rendszer a normál csatákra.
    Nem lesz kiszedve a creditért vehető aranylőszer.
    A fejlesztők lassan kezdenek valamit a T2-5 egyensúllyal
    A legénység tagjainak más képzettségre átképzése akkor jön ha kész lesz...
    Storm úgy gondolja az új játékmódok berakása után már nem fognak az emberek században játszani .
    2014ben 3 új prémium T8 közepes tank lesz
    Opció az eladott prémium tankok creditért újravételére? Storm: "Gondolkodunk rajt"
    A videóban bemutatott játék módok az idei évre vannak tervezve.
    Nincs tervben az hogy kilehessen választani melyik HD tartalmat akarod és melyiket nem.
    Tesztelik az Amerikai szerveren azt a funkciót amivel vissza lehet kapni az egyedi/jutalom/prémium tankokat.
    Az álca/láthatóság/spottoló rendszer a WoT kezdetétől lett fejlesztve (nem később lett berakva)
    A HD T34 modell lövegén lesznek gáz kieresztők.
    Van egy belső számláló a WoTban ami az általad ledöntött fákat számlálja. Ezt még régen rakták be amikor az egyik fejlesztő achievementet akart berakni fa döntésért. Bár ez nem került be a számláló még mindig számol.
  • patchaou
    Tegnapi délelőttöm. Balról jobbra az első kb 9-ig tartott, meg is lepődtem ezért készült az első screenshot. Aztán kezdtek ébredezni, majd végül az összes hétvégi ötszöröző amőba elindította a játékot. De azért is leszorzóztam mindent a karlt kivéve :)

• Greenscape
    Nekem eleg jol adta pedig egyedul toltam. Csodalkoztam is mert mikor ilyen event van szopok altalaban. Visszavettem a Cromwell-t is es egybol belefutottam egy ilyen csataba vele.

[IMG][/IMG]

• Destydeme
    Na igen, a penre gondoltam én is.Az nálam is ilyen pár napja.
  • Sherman0070
    A grafika pár hete a Common Testben: kép
    A grafika ma a Common Testben: kép

Csak szerintem elmosódottabb most? (tereptárgyakon nagyon észrevehető)
  • yossarianHUN
    Neeeeeee:D
  • lammaer
    "hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem)."

Jól kib*sztál velük :)
  • Tono34
    Küld a supportnak, az ilyenért adni szoktak egy kis pihit. Szőröstalpúja meg is érdemli.
  • Jakuza1
    Mert csak a t95 ? Nem az osszes 0 sebzeses idiota ?Csak mert e75-el,t30-al,wz-111-el stb. stb. stb. mind mind illene sebezni.
  • TrükkösIvan
    Nálam a mai csúcs, amikor 2 db tier 7, én mentem 34-85-el, és a tigrisünk lelökte a jgpanthert a vízbe, direkt. Bekékült, ki se lőtte senki, 15-0-ra buktunk. Kiírt vmi vízbefolytós üzenetet, és ennyi. Értelmetlen csaták tömkelege...
  • TomDantes
    ,,a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nők a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)"

Hát ez mekkora...beszarás
  • bornofakone
    Ennyire szörnyű azért nem volt, de a tegnapi nap nekem se adta.
    Bár én lesz.rtam az 5x-ket és amikor egyik tankommal tudtam nyerni, azt erőltettem.
    Így tudtam 51-2%-ra kihozni a WR-t. Úgy kezdtem h 5 loose egyik tankkal, utána váltottam, (asszem talán vk3601-re) ott 5 normális win, aztán 2 loose vele, na akk megint tankváltás. És ez így ment x csatáig, míg meg nem untam.
    Szombat volt a legjobb eddig, ott relatíve adta. A masszív paradicsom áradattal még együtt is tudtam élni (hozzá teszem alig kerültem olyan csapatba ahol volt pár zöld velem, inkább az volt h enemynél unicum platoon de legalábbis 1500++ emberkék sora csücsült), de azzal a mocskos laggal nehezen bírtam.
    Igazából ha nem lett volna ez a gold-s baromság, hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem).

1 dolog az érdekes, h egész héten semmi bajom nem volt, nem laggoltam, semmi, szombat reggeltől masszív lagg...:)
  • popey8
    43:43:45
  • popey8

tepi: óvatlanul beléptél a világomba és ízelítőt kaphattál a játékélményből, amiben részem volt egész nap:D Volt team dmg és afk szép számmal, de tegnap esküszöm ezek többet értek, mint akik "normálisan" játszottak. Fél 3-kor betettem egy képet, na azt képzeld el majdnem 22x. Mintha mindenki megőrült volna. 50-60-70%-os csatákat vesztettem el, a kékek, lilák (nagy ritkán mikor az én oldalamon voltak) 2 perc után kihaltak minimális dmg-el.

Destydeme: nekem általában ennyi szokott lenni:) Inkább azzal a 65,8%-os pen aránnyal van bajom. Egy tízessel több szokott lenni. Igaz a WZ-120-on még a stock, a JP2-n meg még a 105-ös van.
  • ximix #304024
    Problem ?
  • Sherman0070
    Szerintem nincs sok esély rá mert tegnap felnéztem rá és a grafika el volt mosódva meg minden.
  • AlucardHuN
    Na igen azt kérdezni is akartam hogy kb mikor lehet ilyen leárazás legközelebb. Addigis délután még minimum összefarmolok 90 goldot:)
  • suba53
    Szerintetek mennyire biztos a holnapi frissítés?
  • Destydeme
    Hi.Az az"érdekes",h az elmúlt 1 hétben nekem is ilyen pazar a hit ratingem.(total 74%)
  • tepi1
    Nekem elég jól adta,de amikor a random összesorsolt veled az borzasztó nagy bukócsata volt :)
  • mijki
    Egy tanulatlan, büdös, szőröstalpú tolvaj román...
  • madmanic
    És ilyenkor ne akadjon ki a zember...

Védőben rusholjunk ki, majd egyetlen találat nélkül vérezzünk el...

De a legszebb: T95 NULLA sebzés..

• foxbat88fx
    ezért szar magyar klánban benne lenni....
    vagyis olyanban aminek a rövidítésében benne van a HUN
  • mijki
  • popey8
    A tegnapi nap termése. Béta óta játszok a WoT-tal, de még sosem volt ilyen rossz a csata/győzelem arányom. Százalékosan talán már volt, de nem ennyi csatából. Nem hiszem el, h mindig a rossz oldalra tudott rakni. Bármit csináltam bármilyen tierrel, semmi. Aztán mikor beadta az 5x-t, akkor persze sebeztem a T9 tankjaimmal 1k-t, előtte meg 2-3k felett is. Az 5 tankomból 1-el sikerült normálisan az 5x (~9800 xp). Volt egyáltalán vki, akinek "jó" napja volt?:)

• Toweliee
    Az egyik heavy, a másik td. Mivel szeretsz jobban játszani? Milyen legénységet akarsz fejleszteni?
  • Chaffee
    Életedbe nem veszel prém tankot
  • Bratyex
    Ha már prém tankokról van szó szerintetek Kv-220(amit még most lehet kapni) vagy E-25 ?
  • campernoob
    Szerintem érdemes várnod a churchill 3 elég gyakran van féláras akcióban.
  • Toweliee
    Kreditfarmra nem jó, olyan, mint egy T-25-ös, csak picivel jobb a lövege. Legénységhúzásra jó.
  • AlucardHuN
    Hmm nekem ma összegyűlik 1500 szal veszek egy cuki Csörcsi III-atxD Jó érzés élősködni a wg-n.