418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #304047 Őőő... Mert 25% az RNG? -
Mert:
az alap DMG-d 400hp
Max. sebzésed: 400*1.25=500hp
Min. sebzésed: 400*0.75=300hp
Pen:
Átl. pened: 232.5mm
Max. pened: 232.5*1.25=310mm
Min. pened: 232.5*0.75=186mm -
kHares #304045 Rng 25%? Biztos? Akkor miért ütök pl.: a T34-el 300-500 között 186-310 pen-el? -
Azt sem tudják hogy van ilyen... A birkák adják a fő bevételi forrást itt is, ezen nincs mit csodálkozni. -
Na senkit se lepett meg? :D -
Vörös képernyőről jutott eszembe, nektek nincs olyan, hogy csata után a garázsban a legénység frissítésekor befagy a játék? Ezt mivel lehetne orvosolni? -
tepi1 #304041 A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni. Hülye kocsogok!! -
Nazarov77 #304040 Jajj de jó is volt az, teljesen elfelejtettem, akkor mindig restartolni kellett a játékot :D -
Vörös képernyőt nem kapunk a következő "patch"-el? Az már rég volt :) -
Toweliee #304038 Storm arról, hogy miért változtatták meg az automata célzást a 9.0-ban: "A jelenlegi automata célzás néhány jármű esetében (főleg nyitott tetejű artiknál) néha az "üres részre a jármű körül" céloz és nem magára a járműre. Ezt úgy orvosoltuk, hogy bevezettünk egy új pontot ahová az automata céloz. Nem változtatja meg az átütési esélyeket."
Lehetséges, hogy az "Ütközet" és "Támadás" módok is megjelennek a történelmi csatákban.
Technikailag lehetséges olyan képességek berakása amik csak bizonyos feltételekkel működnek (pl. képességek autoladeres tankokhoz, TD-khez, stb.)
pályák újraegyensúlyozása főleg a történelmi csatákhoz nincs tervben
az állítólagos Storm által írt "arti nerffel" kapcsolatban - azt mondja, hogy félreértették az "útmutató-készítők mert szenzációra vadásznak" (SS: semmi sem utalt szarkazmusra és amit írt teljesen tiszta volt, mindegy is - Storm valószínűleg Murazor vagy Jove-ra gondolt). Nincs tervben arti nerf, de buff sem lesz, Storm azt mondja, hogy a statisztikák alapján minden rendben van az artikkal.
a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nők a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)
egy érdekes dolog amit az EU/US-től kaptam. A forrás ismeretlen szeretne maradni. Belső WG EU adatok alapján, a Worl of Warplanes jól teljesít, egyre növekvő játékosszáma van. Az orosz WoWp szerver az amelyiknek gondjai vannak.
A Német technika kedvelőinek, és azoknak akik kedvelik a régi tankokat (gondolom elég sokan :D) itt egy érdekes videó: Maus rekonstrukció. Azt hiszem a videó magáért beszél. A WG a Kubinkai tankmúzeummal együtt újjáépíti a jelenleg Kubinkában üres belsővel álló Maus-t. Nem kis vállalkozás lesz az biztos.
9.1ben a T4 feletti könnyű tankok MM beosztása korlátozott lesz.
A normál csatákban az egyensúlyt nem lehet megoldani MM súly növeléssel. Nem fognak azért kevésbé játszani egy tankkal.
K:"Gondolkodtatok olyan játékmódon ahol nincs bázis és csak minden ellenfél megsemmisítésével lehet nyerni?" V: "T95 GMC az egyik oldalon és T71 a másik oldalon nem örül."
Még nem tudni hogy újraegyensúlyozzák-e az aranylőszert. A fejlesztők véleményei eltérnek.
A 25% RNG optimális a WG játékközönségének és nem fog változni.
Nem lesz közös szerver az EU/Orosz szerver. Várjátok meg a roamingot.
A "melyik tank a legnépszerűbb" szavazásoknak nincs hatásuk a tank egyensúlyozásra.
K:"A tankok HD átdolgozása a népszerűség vagy a történelmi csaták alapján készülnek? " V: "Az egyik nem hat a másikra"
Nem akarnak több dolgot előre betölteni a memóriába (pl roncs modellek) a pálya töltéskor, mert értelmetlenül terhelné a memoriát míg a "microfreez" ami a csatában roncs betöltésekor történik elviselhető.
Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg
25% átütés RNG nem fog csökkenni mert a) ez jobban érzékelteti a való élet kiszámíthatatlanságát mint pl 5% tenné és b) a jól páncélozott járműveket nehezebb lenne kilőni.
Storm azt mondja pár népszerűtlen pálya kikerülhet a játékból. Windstorm nincs köztük.
Nem lesz liga rendszer a normál csatákra.
Nem lesz kiszedve a creditért vehető aranylőszer.
A fejlesztők lassan kezdenek valamit a T2-5 egyensúllyal
A legénység tagjainak más képzettségre átképzése akkor jön ha kész lesz...
Storm úgy gondolja az új játékmódok berakása után már nem fognak az emberek században játszani .
2014ben 3 új prémium T8 közepes tank lesz
Opció az eladott prémium tankok creditért újravételére? Storm: "Gondolkodunk rajt"
A videóban bemutatott játék módok az idei évre vannak tervezve.
Nincs tervben az hogy kilehessen választani melyik HD tartalmat akarod és melyiket nem.
Tesztelik az Amerikai szerveren azt a funkciót amivel vissza lehet kapni az egyedi/jutalom/prémium tankokat.
Az álca/láthatóság/spottoló rendszer a WoT kezdetétől lett fejlesztve (nem később lett berakva)
A HD T34 modell lövegén lesznek gáz kieresztők.
Van egy belső számláló a WoTban ami az általad ledöntött fákat számlálja. Ezt még régen rakták be amikor az egyik fejlesztő achievementet akart berakni fa döntésért. Bár ez nem került be a számláló még mindig számol. -
Tegnapi délelőttöm. Balról jobbra az első kb 9-ig tartott, meg is lepődtem ezért készült az első screenshot. Aztán kezdtek ébredezni, majd végül az összes hétvégi ötszöröző amőba elindította a játékot. De azért is leszorzóztam mindent a karlt kivéve :)
-
Greenscape #304036 Nekem eleg jol adta pedig egyedul toltam. Csodalkoztam is mert mikor ilyen event van szopok altalaban. Visszavettem a Cromwell-t is es egybol belefutottam egy ilyen csataba vele.
[IMG][/IMG]
-
Destydeme #304035 Na igen, a penre gondoltam én is.
Az nálam is ilyen pár napja.
-
A grafika pár hete a Common Testben: kép
A grafika ma a Common Testben: kép
Csak szerintem elmosódottabb most? (tereptárgyakon nagyon észrevehető) -
yossarianHUN #304033 Neeeeeee:D -
lammaer #304032 "hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem)."
Jól kib*sztál velük :) -
Küld a supportnak, az ilyenért adni szoktak egy kis pihit. Szőröstalpúja meg is érdemli. -
Mert csak a t95 ? Nem az osszes 0 sebzeses idiota ?Csak mert e75-el,t30-al,wz-111-el stb. stb. stb. mind mind illene sebezni. -
TrükkösIvan #304029 Nálam a mai csúcs, amikor 2 db tier 7, én mentem 34-85-el, és a tigrisünk lelökte a jgpanthert a vízbe, direkt. Bekékült, ki se lőtte senki, 15-0-ra buktunk. Kiírt vmi vízbefolytós üzenetet, és ennyi. Értelmetlen csaták tömkelege... -
TomDantes #304028 ,,a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nők a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)"
Hát ez mekkora...beszarás
-
bornofakone #304027 Ennyire szörnyű azért nem volt, de a tegnapi nap nekem se adta.
Bár én lesz.rtam az 5x-ket és amikor egyik tankommal tudtam nyerni, azt erőltettem.
Így tudtam 51-2%-ra kihozni a WR-t. Úgy kezdtem h 5 loose egyik tankkal, utána váltottam, (asszem talán vk3601-re) ott 5 normális win, aztán 2 loose vele, na akk megint tankváltás. És ez így ment x csatáig, míg meg nem untam.
Szombat volt a legjobb eddig, ott relatíve adta. A masszív paradicsom áradattal még együtt is tudtam élni (hozzá teszem alig kerültem olyan csapatba ahol volt pár zöld velem, inkább az volt h enemynél unicum platoon de legalábbis 1500++ emberkék sora csücsült), de azzal a mocskos laggal nehezen bírtam.
Igazából ha nem lett volna ez a gold-s baromság, hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem).
1 dolog az érdekes, h egész héten semmi bajom nem volt, nem laggoltam, semmi, szombat reggeltől masszív lagg...:) -
43:43:45 -

tepi: óvatlanul beléptél a világomba és ízelítőt kaphattál a játékélményből, amiben részem volt egész nap:D Volt team dmg és afk szép számmal, de tegnap esküszöm ezek többet értek, mint akik "normálisan" játszottak. Fél 3-kor betettem egy képet, na azt képzeld el majdnem 22x. Mintha mindenki megőrült volna. 50-60-70%-os csatákat vesztettem el, a kékek, lilák (nagy ritkán mikor az én oldalamon voltak) 2 perc után kihaltak minimális dmg-el.
Destydeme: nekem általában ennyi szokott lenni:) Inkább azzal a 65,8%-os pen aránnyal van bajom. Egy tízessel több szokott lenni. Igaz a WZ-120-on még a stock, a JP2-n meg még a 105-ös van. -
Problem ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szerintem nincs sok esély rá mert tegnap felnéztem rá és a grafika el volt mosódva meg minden. -
AlucardHuN #304022 Na igen azt kérdezni is akartam hogy kb mikor lehet ilyen leárazás legközelebb. Addigis délután még minimum összefarmolok 90 goldot:) -
suba53 #304021 Szerintetek mennyire biztos a holnapi frissítés? -
Destydeme #304020 Hi.Az az"érdekes",h az elmúlt 1 hétben nekem is ilyen pazar a hit ratingem.(total 74%) -
tepi1 #304019 Nekem elég jól adta,de amikor a random összesorsolt veled az borzasztó nagy bukócsata volt :) -
Egy tanulatlan, büdös, szőröstalpú tolvaj román... -
madmanic #304017 És ilyenkor ne akadjon ki a zember...
Védőben rusholjunk ki, majd egyetlen találat nélkül vérezzünk el...
De a legszebb: T95 NULLA sebzés..
-
foxbat88fx #304016 ezért szar magyar klánban benne lenni....
vagyis olyanban aminek a rövidítésében benne van a HUN
-
-
A tegnapi nap termése. Béta óta játszok a WoT-tal, de még sosem volt ilyen rossz a csata/győzelem arányom. Százalékosan talán már volt, de nem ennyi csatából. Nem hiszem el, h mindig a rossz oldalra tudott rakni. Bármit csináltam bármilyen tierrel, semmi. Aztán mikor beadta az 5x-t, akkor persze sebeztem a T9 tankjaimmal 1k-t, előtte meg 2-3k felett is. Az 5 tankomból 1-el sikerült normálisan az 5x (~9800 xp). Volt egyáltalán vki, akinek "jó" napja volt?:)
-
Toweliee #304013 Az egyik heavy, a másik td. Mivel szeretsz jobban játszani? Milyen legénységet akarsz fejleszteni? -
Chaffee #304012 Életedbe nem veszel prém tankot -
Bratyex #304011 Ha már prém tankokról van szó szerintetek Kv-220(amit még most lehet kapni) vagy E-25 ? -
campernoob #304010 Szerintem érdemes várnod a churchill 3 elég gyakran van féláras akcióban.
-
Toweliee #304009 Kreditfarmra nem jó, olyan, mint egy T-25-ös, csak picivel jobb a lövege. Legénységhúzásra jó. -
AlucardHuN #304008 Hmm nekem ma összegyűlik 1500 szal veszek egy cuki Csörcsi III-atxD Jó érzés élősködni a wg-n.