banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Ennyire szörnyű azért nem volt, de a tegnapi nap nekem se adta.
    Bár én lesz.rtam az 5x-ket és amikor egyik tankommal tudtam nyerni, azt erőltettem.
    Így tudtam 51-2%-ra kihozni a WR-t. Úgy kezdtem h 5 loose egyik tankkal, utána váltottam, (asszem talán vk3601-re) ott 5 normális win, aztán 2 loose vele, na akk megint tankváltás. És ez így ment x csatáig, míg meg nem untam.
    Szombat volt a legjobb eddig, ott relatíve adta. A masszív paradicsom áradattal még együtt is tudtam élni (hozzá teszem alig kerültem olyan csapatba ahol volt pár zöld velem, inkább az volt h enemynél unicum platoon de legalábbis 1500++ emberkék sora csücsült), de azzal a mocskos laggal nehezen bírtam.
    Igazából ha nem lett volna ez a gold-s baromság, hagytam volna az egészet, de így h ingyen tudtam szerezni goldot (nem érdekel h 1 kg kenyér árát szedtem össze/nap, de ennyit se kell a WG-nek fizetnem).

1 dolog az érdekes, h egész héten semmi bajom nem volt, nem laggoltam, semmi, szombat reggeltől masszív lagg...:)