418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Ezt ne hagyd! Ha 20-ért fizetsz, akkor adjanak 20-at. Az nem érv, hogy még a 15 is benne van a garantált minimumban. A garantált minimum csak annyit jelenti, hogy ha nagy gebasz van, nem várt hálózati terhelés, akkor sem mehet az alá. De nem jelenti azt, hogy beszedik a 20-as csomag árát, és folyamatosan annak csak egy töredékét biztosítják.

Nyugodtan fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel, és követeld azt, hogy mivel az ő rendszerük nem alkalmas az általad fizetett csomag kiszolgálására, ezért tegyék át a csomagodat egy alacsonyabb díjú előfizetésre, aminek a sávszélességét garantálni tudják.
  • foxbat88fx
    wot tweaker 9.0-hoz!!!! KATT
  • R3nton
    Azzal még vársz egy darabot, mert nem lehet csatlakozni a szerverhez :P
  • Jakuza1
    myreplays.ru ?
  • foxbat88fx
    50× zoom mode és max kamera zoom mode
    na most már mehet a game :D
    enélkül nem tudok játszani :)
  • R3nton
    Megérdemelte :D
  • Master91
    Ami sose lesz. Izgi, hogy kb. mehetek ki füvet nyírni ha wotot telepítek, mert
    1: örökké tart
    2: össze fossa magát a gépem

Mikor a 19 gigás Lord of the ring online-t telepítettem, mellette játszottam, meg se éreztem hogy valami történik -.-
  • Tono34
    Srácok,
    Melyik az az oldal ahova elküldöm a replayt és feltöltik youtube-ra?
  • stork13
    Hm, könnybe lábad a szemem a régi jó kis wolfpack-ek emlékétől. :)
    Bár múlt héten valahogy ööszeállt egy kisebb wolfpack randomban (T-54, WZ meg én a type-pal) és lehet még aprítani rendesen. De már ritkább az ilyen spontán összeverődés, mint anno.
  • kisTekila
    igen mert az szerintük rendben van, hogy a sajátgépről lassabban megy :/
    (0.6.x-től igérik a peccselés javítását)
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • Sherman0070
    Arról pofáznak akkor hogy "próbáják kijavítani" a bugot de gondolom leszarják.
  • Lunki88
    Az ilyen esetekről mi a hivatalos álláspontja a mélyen tisztelt wg-nek? Mert nem egyszer, nem kétszer fordult már ez elő velem is csak nem ezzel a tankkal.
  • Jakuza1
    Na igen ezekkel kellene inkabb foglalkoznia a WG-nek, mint a leloheto kupolaval.

Egy egysegesitett lejatszo nem artana, meg kulon mod szekcio, mint pl a WoW-nal, amit szemelyszerint en nem szeretek, de ott legalabb van kulon mod szekcio es latod, mi van feltelepitve modkent es kulon programok, hogy updateld oket az aktualis jatekverzio szamhoz.

Itt meg egy nagy kuszasag van.
  • foxbat88fx
    ha senki sem tudna módokat használni akkor semmi gond...
    de mivel elég nagy előnyt adnak a módok (lásd xvm, bazi nagy sniper zoom módok, spéci damagepanel, spéci map ami mutatja hol az enemy/hol volt) így hülye lennék nem leszedni őket....
  • madmanic
    1,8 mbiten simán megy.

• Antimat
    FTR-en kinn szokott lenni, de most nem találtam.
  • Toweliee
    Sziasztok, minimum mekkora internetes letöltési sebesség kell, hogy fusson a játék?
  • Antimat
    Az még hagyján, de pl. a 0.8.11-es replayeket se lehet visszanézni :(
    Kiírja, hogy nem kompatibilis, de elkezdi lejátszani, ha leokézod, de utána random kidob a visszajátszásból.
  • ToCsEk

:D
  • Lunki88
    Most gondolj bele mi lenne ha egyik modot sem tudnád használni, csak a "natúr" játék lenne. :D
  • carp3tm0nster
    csak a peccs leszedhető valahonnan? úgy érten nem laucherrel
    kihasználnám a munkahelyi 100-as hálót;-)
  • foxbat88fx
    megint lehet leszedni 28 féle módot hogy játszhatóvá váljon a játék :(
  • Antimat
    Előfordul, gépfüggő :)

Nálam lenn van, loginképernyőn látszik is a v.0.9.0, de nem tud kapcsolódni a szerverhez.
  • Jakuza1
    Na igen gyakorlatilag ugyanolyan aron kinaljak a 240-es netet eves huseggel, mint nalunk a 20as ADSL-t huseg nelkul.
    De igazabol eleg lenne nekem a digi 80/25-s csomagja 4700-ert.

Na de egy 20-ert, amit lekorlatoztak 15-sre majdnem 8k, azt azert pofatlan dolognak tartom, foleg annak a fenyeben, hogy mar kozel tiz eve az elofizetojuk vagyok. Aztan az ujaknak kedvezmeny a regieknek meg semmi.

Az meg kulon gaz, hogy nerfelik a netemet, mikozben semmi problemam nem volt vele es utana rafogjak, hogy szar volt. A legszebb az egeszben, hogy visszaallitani meg nem akarjak, mert azt mondjak, hogy megfelel a szerzodesben levo minimum le es feltoltesi ertekeknek. Szoval azt hiszem iden lesz az, amikor megszuntetem veluk a szerzodeses viszonyt es atmegyek az UPC-hez.
  • foxbat88fx
    mondjuk a pecs telepítése kétszer tovább tart mint a letöltése
  • McLarenpowa
    pingeltem én is pingplotterral a google-t de semmi packet loss, pedig közben csorog le torrentről a WoT update meg megy a youtube a háttérben, ja és T-home...
  • Antimat
    Jaja, szeró még nem megy.
  • foxbat88fx
    még jó hogy szóltál, már majdnem végig ért a letöltéscsík :)
  • ximix #304627
    A WoTTweaker progit használok ne felejtsék a mappákat (backup-olni) visszaállítani !

• lammaer
    Hát, én is csak szívom a fogamat, hogy az UPCs kollégák milyen áron kapnak milyen netet, de hiába vagyok budapesti, nincs alternatíva, csak a T.

Mondjuk az ár-sebesség aránytól eltekintve én meg vagyok elégedve a T brodalommal. Ahányszor bejelentettünk vmi problémát (pl set top box ledöglött), szinte instant javítottak. Volt olyan hogy szombat (!!!) reggel telefonon beszoltunk, 10-kor már csörgött a szerelő, hogy jöhet e most és hozhatja e az újat.

Amikr a netet upgradeltem, akkor is mondta az overallos csákó hogy 8MBitnél feljebbit ne vegyek, csak pénzkdobás a mi területünkön.
  • lammaer
    Ha 8asával jönnének, most is bajt okoznának.

Annó sztem a type falkák azért voltak veszélyesek, mert vmi belső ösztöntől hajtva egy oldalon lévő 3 type még akkr is együtt tartott, ha nem voltak platoonban. Mert azért 3 együttműködő tank az veszélyes dolog.
  • Lunki88
    Elvonási tünetek? :)
  • foxbat88fx
    na mindjá lent van a pecs... jön faszán gyorsan max sebességgel :D
    ezek szerint nem lehetett választani hogy kell e a HD vagy sem....
    gondolom a szeró még nem megy, ja és jó lenne valahogy visszaszerezni a régi garázst, ez az új kegyetlen szar lett :(
  • Ok5
    kérdés hogy a 105mm howitzer-t csak az alap m4en nerfelik vagy már akkor bármin van ez vonatkozik rá? így is visszasírom szegény Jumbomat fénykorában hová lejjeb még:/
  • Tono34
    Kis érdekes M4 nerf ..
  • Jakuza1
    Az igazsag az, ha van UPC vagy mas lehetoseg, mint Diginet, akkor tre-onlinetol meg kell szabadulni, mert a szolgaltatasuk minosege az elkert penzhez kepest katasztrofa.

A tobbi szolgaltato kevesebbert, joval nagyobb csomagokat ad.
    Arrol nem beszelve, hogy nem nyulkalnak pofatlanul bele a halozati profilokba.
    20as netek profiljat lejjebb veszik, ugy hogy semmi problemad nincs, aztan ha szolsz, akkor megmagyarazzak azzal, hogy rossz volt a vonalad minosege.

Nalam is megcsinaltak ugyanezt, igy jelenleg 300-400 kilobyteal kevesebbel toltok mint eddig, mikozben a vivosavokban egy darab hiba nem volt es ketszaz meterre vagyok az allomastol.
  • kisTekila
    hasonLó a upc-vel :(
    (igaz, most dzsavel lefele a peccs (hogy kicsit ON is legyen)) :)
  • besti
    Nem gondolom, hogy ez a WG sara lenne, vagy nem jobban, mint máskor. Ha belassul a WoT és futtatok pl. egy pingtestet, az is katasztrófális eredményt ad. Vagy ha megnézek egy másik címet pingplotterrel, detto.
  • besti
    Köszi az információt. Az jó hír, hogy legalább már tudnak a létezéséről és még foglalkoznak is vele. Ha megtudsz valamit, ne tartsd magadban :)
    Ma például a teszt szerver kifogástalan, de délután/estére romlik el mindig a WoT.