banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jakuza1
    Na igen gyakorlatilag ugyanolyan aron kinaljak a 240-es netet eves huseggel, mint nalunk a 20as ADSL-t huseg nelkul.
    De igazabol eleg lenne nekem a digi 80/25-s csomagja 4700-ert.

Na de egy 20-ert, amit lekorlatoztak 15-sre majdnem 8k, azt azert pofatlan dolognak tartom, foleg annak a fenyeben, hogy mar kozel tiz eve az elofizetojuk vagyok. Aztan az ujaknak kedvezmeny a regieknek meg semmi.

Az meg kulon gaz, hogy nerfelik a netemet, mikozben semmi problemam nem volt vele es utana rafogjak, hogy szar volt. A legszebb az egeszben, hogy visszaallitani meg nem akarjak, mert azt mondjak, hogy megfelel a szerzodesben levo minimum le es feltoltesi ertekeknek. Szoval azt hiszem iden lesz az, amikor megszuntetem veluk a szerzodeses viszonyt es atmegyek az UPC-hez.