418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Csak a noobok használják a 122-est rajta. LB-1 egy nagyon jó ágyú. Az a 122-es meg egy szemét.
  • bornofakone
    Nem kell félni a 144-s átütéstől, mivel med elég neki :)
    Nézd meg statom vele, nem azt mondom h hanyatt vágódsz tőle, de 63-4%-s WR-em van vele, meg talán 1500+ avg dmg egyedül, randomba.
    Bevallom én A-44 után játszottam vele, és az szenvedés volt, de utána t43 felüdülés volt, egyszerűen már maga a tény h elől van a tornya. Mozgékony, jól fordul sztem a löveg is pontos, én nagyon szerettem, t7-ben 1 mészáros, t8-9-ben pedig okosan kell használni.
    Arany lőszert vittem vele, 5 db-t, azért h ha t8-9 ellen megyek és nincs időm/lehetőségem flankelni és csata múlik a pen-n, akk használtam. De mondom, alig volt rá szükség mivel tökéletesen lehetett vele flankelni.

Én rosszabbra számítottam, de aztán nagyon megszerettem, amúgy 1 tipp: ha végképp nem menne vele, használd az 122-s derp-t. Atom fun. 2. köröm derp-el 4k dmg-t és ace-t ért.
  • JeffDunham
    Thx. Ha akcióba lesz, szerintem megveszem.
  • JeffDunham
  • madmanic
    Jelenleg EU1 játszahtó, EU2 kritikán aluli, ( tréonlájnon )

Ez egy gyengébb gép, ezen nagyon érezhető az fps csökkenés peccs után. 50-60 ról visszaesett 30-40 re.
  • suba53
    Panther/M10 + Slot: 6772.63 Ft
  • nemtudommivan
    Azzal semmi gondom nem volt. Jó leosztásokat kapott. Azon is szorult mondjuk a torony...
  • KaCsaxyz
    Toltesido csokkentesre egy toredezettseg mentesitest erdemes lenne kiprobalnod a vinyon. 2,3GB patch, fene tudja mennyire szorta szet a file-okat. Egy probat meger, artani nem art.
    Kiprobaltam mindket szervert este 8 korul. Jo ping, nulla kozeli lag. Bar eddig sem volt gondom az alberletes szolgaltatonal (UPC) egyiken sem. Majd hetvegen kiprobalom Tre-t is. Az eddig szornyu volt estenkent.
  • pecaboy
    A T-43-at hogy tudtad végigszenvedni? A top gun 144-es "átütése" miatt nekem nagyon elment a kedvem tőle :P
  • 400V
    Jah! Az összes értelmes haverom abba hagyta a játékot, egyik 3 napja törölte le. Kb én is már vegetálok.

Én kimerem mondani hogy szarrakás az egész, főleg csúcsidőbe. Tökéletesen működik a WG koncepciója.
  • 400V
    támogató tank nem támadó. amolyan mindenes. spotolj meg segítsd a csapatod, egyedül ne menj vele sehova mert nem sokat véd a páncélja a tierjében.
  • pecaboy
    Valóban. Én már annak is örülnék, ha lenne olyan lehetőség, h gyakorlócsatában tökegyedül lehessek. Tankot tesztelni, térképet felderíteni, és nem utolsósorban opciókat, modokat optimalizálni, megvizsgálni. Az nem állapot, hogy elkezdek egy "igazi" csatát 14 csapattárssal, és végig nem csinálok semmit, mert pl. csak így tudom beállítani a grafikát, a célzókört stb. A többiek meg közben szívnak miattam. Jó, hogy elvileg megkérhetnék valakit, hogy ugorjon be velem gyakorlócsatába, de az meg időigényes - vagy találok embert, vagy nem.
  • nemtudommivan
    Na megvan a t44. Eddig adtam 99% hogy a 122-est fogom rátenni és 1%-ot hogy nem. Na most ez 100% lett hogy a 122-es megy rá. Minden lövés vagy ammo rack vagy ellövik a tornyot és beszorul vagy lánc. Na most én ezzel nem fogom sz.patni magam hogy rohangáljak valakin körbe mert fcm50 t érzésem van vele. Egy lövés és vége van neki.
  • 400V
    Ez van, én is kb vegetálok a játékba, semmi értelmeset nem csinálok mert játszhatatlan szar.

Más.

Valahogy megszeretném kérdezni a WG től hogy mit gondolna arról hogy lenne egy kliens oldali gyakorló ahova betehetsz egy tankot AFK ba és nem lenne HP ja. Az aktuális tankoddal meg bemehetnél rajta gyakorolni ingyen lőszerrel és idő korlát nélkül. Ingyen alap lőszer,HE meg prém. Ha sebzed a tankot akkor kiírná felette mennyit sebzel.

Szerintetek hova kéne írnom? Support? Komolyan gondolom nem szórakozok, ez az oktató csata kb nem jó semmire ami van a játékban.
  • JeffDunham
    Dolgozom, nem tudom megnézni azt, hogy lehet-e Panther/M10-et kapni? Megnézné valaki nekem? Thx.
  • haflac
    Szinte csak az EU1-en vagyok.A ping 30-60,de érezhető a lagg.Korábban 50-es pingnél nem volt semmi probléma.
    Simán elképzelhető,hogy a nagyméretű texturák miatt van.Viszont ha emiatt van, később sokkal szarabb lesz a helyzet.
  • pecaboy
    Akkor lehet, hogy a HD textúrákat tölti annyi ideig?
    EU1 szerveren is lagol a játék nálad?
  • haflac
    Semmilyen modot nem használok,fps-el sincs problémám,70-100,ritkán 30.
  • haflac
    Ez rendben is van,de ha nem oldják meg a lagg problémát és a töltési lassúságot,kenheti a kopasz fejére a modern tankjait.
  • Pares
    Panther/M10-el próbálkoztam, szinte azonnal bedobott a meccsekbe. Tigris II-vel kétszer vártam úgy öt percet, de nem jutottam be. Így csak az Ardenneken tudtam játszani, de sok a vöröske, elég nehéz nyerni, mert jóformán csak védekezni van értelme a túlerővel szemben, egyszer tudtam nyerni, amikor értelmesebb játékosokhoz volt szerencsém, na meg két KT-hoz. A többi mind vereség...
  • pecaboy
    A lagra: tegnap nekem az EU1 szerver jól ment. Estefelé felment ugyan a ping, de nem lagolt nagyon (nem volt nagy a packet loss). EU2 továbbra is szörnyű.
    FPS: lehet, hogy valami célzómod okozza? Nézd meg, milyen mod nélkül.
    Mindenesetre minden játékkezdésnél próbáld ki ezt:
    - alt-ctrl-del
    - feladatkezelő
    - jobb gomb a WoT exe-jén
    - affinitás beállítása
    - pipák kiszed
    - pipák visszarak
    - oké
    - játék folytat
    Nekem elég jó fps növekedést produkál, jó ideje így játszok vele. (Core2Duóm van, és szinte minimumon tolom a játékot, de textúratömörítő nélkül.)
  • 400V
    Kötve hiszem, Serb nemrég interjúba mondta lesz modern tankos verziója a Wotnak.
  • haflac
    Van valami megoldás arra,hogy miért tölti borzalmasan sokáig az adott csatát?Rendre eltelik 30-60 másodperc mire eltudok indulni.Plusz vannak olyan laggok mint állat.
    Jó úton halad a wg,hogy előbb utóbb a tankos úgy járjon mint a repcsis.
  • AlucardHuN
    Hmm még nem szedtem le a patchet de a kommenteket nézve megint nagyot alkotott a wg. Csak reménykedek hogy nálam megmarad az a kemény 25-30 fps ami bokroknál kb 15-re megy le...

Na meg persze gondolhattam volna hogy HB-ben egy ideig nem lesz alázás KT-val:/
  • pecaboy
    A Locastanból nem raktam fel a HD-t, és működnek a körök-vonalak. Igaz, át kellett írnom kicsit a betűtípust (növelni a betűméretet, csökkenteni az árnyékot stb.), mert az én ízlésem már csak ilyen kényes :)
  • KaCsaxyz
    A latotav (view distance - elvileg 445m) kor megy, bar kis tankon mintha kisebb lenne/igazodna a tankhoz. A kirajzolasi tavolsag 500mx500m negyzet na az nincs. A lovegirany viszont megint csak mukodik (most epp kek a vonal, nem piros). Csak 10 percet jatszottam a modokkal tegnap, van fenn par egyeb is (pl HD minimap), lehet az pakolja fel a kort es a vonalat. XVM-ben be van kapcsolva a draw distance, szoval az valoban bugnak tunik.
  • madmanic
    10 report van....
  • VanDaal
    Na én PzIII-asozni tuti nem fogok, egy életre megutáltam azt a tankot :D
    USA-val meg az a bajom, hogy oda tényleg kéne a csapatmunka, ami random, hát na... :)
    Lehet visszaveszem az IS-t. Ha valakinek adott tanktípusra van állítva az XVM, akkor az igen meg fog lepődni
    Még a Párducon gondolkodtam, meg a T-34-85-ön. Azokat próbáltad már HB-ban?
  • Okmyx
    Pz III nagyon király historicalban.
    Grousers és 100 oktános benzin = kotor mint a fene
    Ehhez jön a coated optics, meg persze a legénység skillek...

A T-70 ennyire azért nem jó, de azzal is lehet okoskodni Kurskon: vent, net, periscope, és jó sok camo kell, meg persze kitapasztalni a bokrokat és akkor egész jó köröket lehet menni.

Viszont a SU-76 valamiért eddig nem szerencsés nálam, ritkán rak be, és szart se ér.

A német nagyvadakkal felejtős egyelőre bekerülni, Ferdivel egyszer se sikerült, Tiger 2 egyszer rakott be kb 6 perc után (közben az ember TVzik és zabál ugye), de nem érte meg.

Kis T-34-el is bepakol néha, bár azt még nem sikerült kitapasztalni teljesen, van egy biás legénység bele, talán a camot kellene rajta erősíteni, meg a rádiós skilleket.

KV-1S néha bekerül, de nem valami nagy élmény, hanyagolom :-D

• foxbat88fx
    Kurs: Su-85 is fasza, Su-152-vel is berak hamar viszonylag
    német oldalon a pz3 elég jó spotter

Ardennek: M4 sherman vagy M36 Jackson a 90mm-essel elég fasza :D

Balaton: szinte minden orosszal berak azonnal, de az IS eléggé megtudja szedni az enemyt :D
  • lammaer
    Ne legyél már ennyire öreg... :)
  • patchaou
    A helyzet az hogy már elég régóta folyamatosan érnek a "behatások" úgyhogy állandósult az ideggyagyaság, mondhatni az egész életbe fáradtam már bele, de ez nem ebbe a topicba tartozik... Mondjuk lehet hogy nem a wottal kéne megpróbálni kikapcsolódni :)
  • VanDaal
    Eddigi tapasztalatok alapján milyen tankokkal érdemes történelmi csatába menni?

Tigrissel tegnap be se rakott egyáltalán, szóval az felejtős sajnos, és feltételezem, ugyanez lehet a helyzet a Ferdivel és a KT-val is. De futó fraget se szeretnék játszani a legkisebb, sebezni is alig képes vackokkal...

Szóval valami optimum kellene, amivel be is rak csatába, és amivel azért sikerélménye is lehet az embernek :)
  • LSSAHPAUL
    Tegnap 17-20 óráig tökéletes volt(30-45ms), azt hittem én is hogy a patch megjavította, aztán egyre rosszabb lett, kb 21:30 kor rekord szarrá vált, 150-200-as ping, 40-100% packet loss.
    Persze most már tudom hogy amiatt volt jó mert sokan még nem tették fel a peccset és kevesen voltak. Szar nem bírja a wg szerója a sok játékost, és valamiért a t-home-osokon csattan :D
  • lammaer
    Nem mindegy hogy az ember már korán reggel ideggyagya vagy azután hogy egésznapérték a behatások és estére lefáradt...
  • Jacktor
    A látótáv és lövegirány hiányát egy bug okozza az XVM-ben, elvileg már javítják.
  • patchaou
    A gond az hogy még úgyis fel kell raknom, mert pár ígéretet be kell tartanom. De talán egy új verzióval talán nyerek pár fps-t.
  • patchaou
    ... Mit számít az hogy hány óra van? :)
  • Tono34
    Az EU2 este abszolút játszhatatlan volt. 100+ ping szinte folyamatos lag.
    Átmentem az EU1-re, ping eleinte 100 körüli volt, majd este 11 körül meglepetésemre beállt 30-50 közé (nekem általában 50-80 között szokott lenni), laggot pedig nem tapasztaltam.
  • Roger6
    Jól tetted. Aki reggel 8:40-kor egy játék miatt már ideges, annak az idegeivel komoly gondok vannak.

Bölcs döntést hoztál.