A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #305056 Nem kell félni a 144-s átütéstől, mivel med elég neki :)
Nézd meg statom vele, nem azt mondom h hanyatt vágódsz tőle, de 63-4%-s WR-em van vele, meg talán 1500+ avg dmg egyedül, randomba.
Bevallom én A-44 után játszottam vele, és az szenvedés volt, de utána t43 felüdülés volt, egyszerűen már maga a tény h elől van a tornya. Mozgékony, jól fordul sztem a löveg is pontos, én nagyon szerettem, t7-ben 1 mészáros, t8-9-ben pedig okosan kell használni.
Arany lőszert vittem vele, 5 db-t, azért h ha t8-9 ellen megyek és nincs időm/lehetőségem flankelni és csata múlik a pen-n, akk használtam. De mondom, alig volt rá szükség mivel tökéletesen lehetett vele flankelni.
Én rosszabbra számítottam, de aztán nagyon megszerettem, amúgy 1 tipp: ha végképp nem menne vele, használd az 122-s derp-t. Atom fun. 2. köröm derp-el 4k dmg-t és ace-t ért.