418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #305460 -
mármint arty nézetes cél keresztet?
http://wothungary.hu/news.php?extend.830
Ezt használom már amióta csak létezik (tisztába vagyok hogy eszi az fps-t, szerencsére nekem nem tragikus az fps-em)
Na, jöhet a segítséged.
Valami esernyőt kérek a patkányok köpedékei ellen, és valami gyémánt orrt hogy az arany is pattanjon. Köszi! -
pecaboy #305458 Adj egy arty scope modot, és segítek neked :) -
arany és arty eső így estére. az arcom fogom letépni 15 percen belül úgy érzem.. -
pecaboy #305456 Enyém 2013 dec 23 óta változatlan (HD 6570), a "rencert" pedig alig pár hete telepítettem újra, szóval ezzel nagy gond nem lehet :)
Mondjuk az adatok meghajtóján, ami elég régóta változatlan (partícionálás miatt), lehet, nem ártana töredezettségmentesítenem :P -
Az fps drop problémára esetleges megoldás lehet a legújabb videokártya driver telepítése, nekem eddig úgy tűnik megoldotta azt a problémát, hogy másodpercekre beállt a kép, valamint most már nem a csata kezdete után 30-40 sec-el később tölt be a map. -
atee73 #305454 hat ha tavaly 200k ert vette es most csak 15 fps a wot... akkor megkene szorongatni aki eladta neki -
yossarianHUN #305453 Te aztán igazán egyedi példány lehetsz:D -
pecaboy #305452 Passz, nálam sosem volt még hasonló.
Olyan régebben volt, hogy csata töltőképernyőn dobott ki, és akárhányszor léptem volna vissza, amíg véget nem ért a csata, mindig összeomlott a játék. -
oiverMM #305451 tied se rossz 1672 XD király
-
yossarianHUN #305450 Ezt próbáld meg első körben. -
yossarianHUN #305449 Köszönjük, immár mindenki tudja, hogy milyen jó vagy. -
oiverMM #305448 WN8 1935 3015 2661
WN7 1594 2038 1782
VE 1856 3001 2604
total napi heti
Nem is rossz mára :) -
Kutyi07 #305447 A problémámra senkinek semmi ötlete? -
oiverMM #305446 s
-
pecaboy #305445 Bár én a vitirisnél állítottam be így, lehet, hogy a jimbónál is így kell. -
pecaboy #305444 res_mods/0.9.0/scripts/mods mappa, PMOD.json file.
Ezt a sort keresd:
"defaultZoomValue":
Érdemes 5-re állítani. -
beállításokban a kamera opció megjegyzése. vagy vmi ilyesmi -
pecaboy #305442 Hidd el, próbálkoztam azzal is :) Nálam a lenti beállításokkal nem oszt, nem szoroz, viszont ilyen felbontáson eltünteti a kicsit pixeles éleket.
Korábban a legtöbb FPS-t az extra effektek miatt buktam, eggyel a minimum fölött is (feljebb húzni meg se próbáltam), de a lövegfüstöt meg a robbanásokat mindenképp akartam látni, mert azért harcban nem jön rosszul, ha látom, ki mikor lő, ill. hogy az arty lő-e engem. Ezért használtam a tweakert.
A második legnagyobb probléma az arcade-ról sniperre váltás volt, mert mindig beszaggatott pár másodpercre. Erre ott van a vitiris célzómod.
A harmadik meg az, amikor kinyírtak valakit, akkor is jó nagy rángás volt. Szintén tweakerrel lehet kikapcsolni. Mondjuk korábban írta valaki, hogy az audio is okozhatja, mindenesetre így már nem nagyon tapasztalom. -
A nap fénypontja. A két fogyatékkal élő meleg beállítottságú mit művel. El sem mozdultak onnan egész csata alatt. Ott is döglöttek meg...
-
Egy kis segítségre lenne szükségem. Hogy tudom azt beállítani hogy játék indításnál ne mindig a cső végét mutassa, és rohadtul ki legyen zoomolva. Minden egyes indításnál az első dolgom alap állapotba állítani mindent. Rohadtul idegesítő.
-
Pares #305439 Ugyan ez a proci + 4GB RAM és Radeon 6770M 1GB, és nekem fejlesztett grafikán is (standard grafikai beállítások kimaxolva majd átkapcsolva fejlesztettre) ugyan úgy 30-50fpst produkál. -
Attiska #305438 Az antialiasing-ot miért nem kapcsolod ki? Az egyik leginkább erőforrás igényes dolog. -
pecaboy #305437 Plusz: 2x anti-aliasing, ezt kihagytam, bár nem annyira fontos. -
pecaboy #305436 Még azt hozzáteszem, hogy 1280x1024-ben játszok, ennyit bír a monitor. :P -
pecaboy #305435 Már csak annyit kérdeznék, hogy tud-e valaki valami jó arty célzómodot? Sajna a Vitirisé elég sz*r, mert benne van két jó nagy vastag fekete karika, ami eléggé lerontja a terep láthatóságát. -
pecaboy #305434 Alacsony kategóriás gép tulajdonosaként én ezt csináltam, végre optimális a játék.
Ahogy korábban írtam, konfig: Core2Duo, 4 giga RAM, HD6570 1GB vidikari.
- normál (azaz nem fejlesztett) grafika
- minden levéve minimumra, kivéve extra effektek (asszem ez a neve), az eggyel a minimum fölött, hogy pl. robbanásokat, lövegfüstöt lehessen látni, mert ez fontos a hatékonyság érdekében (a WoT Tweaker miatt nem fog nagy teljesítménycsökkenést okozni)
- köd eltávolító letöltése, felrakása
- Vitiris minimal sight letölt, felrak (az egyetlen ismert célzómod, beleértve a játék beépített célzóját is, ami nem szaggat, ha arcade-ból sniperre váltasz)
- WoT Tweaker letölt, telepít a saját leírása szerint, beállítás: első kettő és utolsó négy kikapcs, 3-4 ON (lehessen jól látni, ki mikor lő ill. a robbanásokat körülötted, ha arty bemért), 5-6 opcionális
- minden játék újraindítás után feladatkezelőben játék exe affinitását újraállítani két magra (ez valamiért növeli az fps-t, talán újrarendezi a magokban az elosztást, fene tudja)
Ezekkel kaptam egy játszhatatlan sz*rból egy simán 30+ FPS felett futó játékot, ami nem egy vizuális orgazmus, de simán játszható. -
azt szedtem le.
most unistall. majd meglátom mi lesz utána. -
pecaboy #305432 Nem értem, miért.
Honnan szedted le?
Én innen:
http://www.wothungary.hu/news.php?extend.884
És nem csúszott el semmi, amíg le nem töröltem belőle egy-két fájlt. -
Ytar #305431 nekem is elkezdte ezt nem olyan rég, igaz, még peccs előtt .. játék előtt egy router restart megoldja. -
Felraktam a minimal célzót, de azzal is el van csúszva a célkereszt balra :( -
kissd #305429 Sziasztok!
Gondoltam tolok pár karikát, de nem értem. Akad mint állat.
És nem fps probléma szerintem, mert fent 30-50 között van, hanem ping. Olyat csinál, hogy 20-30 aztán hirtelen 500, majd 999, majd 30 megint.
Persze addigra összevisszaugrált a tank és szétkapták mire jó lett.
Torrent, minden sávszélzabáló cucc kikapcsolva, de ugyanaz.
Ez még mindig az előző verzió probléma, ami tovább gyűrűzött?
Vagy csak nálam csinálja valamiért?
De lehet a gépem fos?
asus gene3, 8GB ram, i7 870 4GHz, ati 6970 videókari.
Mondjuk szarabbul is néz ki szerintem, mint régen, pedig most is maxon van minden. Vagy csak nekem?
Mondjuk ha ez nem elég neki akkor szarok rá :) Csak spannal akartunk tolni pár nosztalgia karikát :) -
Laptop - i72630QM, 8GB ram, Geforce GT 525M 2GB - viszont csak low grafikán viszi a játékot - fejlesztett grafika nélkül 50-80 fps, fejlesztettel már rögtön leesik 25-30-ra... nem tudom, hogy ez normális-e, nem értem, hogy mi okozza ezt a nagy fps droppot, sok mindent bír ez a gép pedig.. -
Kutyi07 #305427 Sziasztok! Van egy kis problémám, remélem itt tudtok nekem segíteni :)
Tehát: Eddig minden tökéletesen ment a játékba,de amióta az új patch van (9-es)azóta minden csata után kidob a szerver. "Hiba a csatlakozásban" felirattal. Ez azt jelenti, hogy most is minden működik, ahogy kell csak éppen a garázsba már nem tudok vissza menni, mert kidob a szerver. Mod nélkül játszom. Már újraraktam kétszer is, de mindig ugyanez. A segítséget előre is köszönöm!
Kutyi -
TomDantes #305426 Minden lehet. Lazán elszúrhatták az optimalizálást, és ez manapság nem is ritka a fejleszőknél, de úgy minden cégnél.
De még annyi ,hogy szaggatásnak ezer oka lehet.
Láttam játékot, amihez kiadott patch javította, volt aminél új VGA driver kellet, volt hogy azért akadt, mert a op rendszer már szar volt, újra kellet tenni, és egyszer teljesen lelassult a (régi) gépem nem értettem mi baja van, és csak annyi volt a steam frissített egy pár gigát...
-
TomDantes #305425 Most már a gépigény miatt síró valamelyik illető is leírhatná neki milyen gépen nem fut jól..
Egyébként nem lehet, hogy a ram kevés? Mert a repülős része anno nem csak hogy akadt, még ki is lépett, mert 2 giga ram volt régi gépemben. Lehet a WoT-nál is ez van, és több kell alá, ez csak tipp. -
Kronos79 #305424 Ha jól rémlik nvidia kártyákkal volt gond, de nem emlékszem mi volt a széria. Mondjuk WG-ék szavahihetősége miatt lehet, hogy van más kártyákkal is gond. -
Attiska #305423 i7 860 3,4 GHz-en járatva, 8 Gb RAM, GTX460SOC, max grafika, XVM, WWIIHWA hangmod,stabil 30 fps. -
Nekem gyengébb géppel is türhető Radeon 7770 FX 6300 proc 8 giga ram enyhén visszavett graffal 60-70 full maxon olyan 40 -
TomDantes #305421 De leírom én is: max grafika beállítások, 50-60 fps, i5 4670, 8 giga ram, Radeon 7950, 3 Gb. xvm mod nincs, de van pár feltéve, de tartja magát az fps, stabilan.