A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #305434 Alacsony kategóriás gép tulajdonosaként én ezt csináltam, végre optimális a játék.
Ahogy korábban írtam, konfig: Core2Duo, 4 giga RAM, HD6570 1GB vidikari.
- normál (azaz nem fejlesztett) grafika
- minden levéve minimumra, kivéve extra effektek (asszem ez a neve), az eggyel a minimum fölött, hogy pl. robbanásokat, lövegfüstöt lehessen látni, mert ez fontos a hatékonyság érdekében (a WoT Tweaker miatt nem fog nagy teljesítménycsökkenést okozni)
- köd eltávolító letöltése, felrakása
- Vitiris minimal sight letölt, felrak (az egyetlen ismert célzómod, beleértve a játék beépített célzóját is, ami nem szaggat, ha arcade-ból sniperre váltasz)
- WoT Tweaker letölt, telepít a saját leírása szerint, beállítás: első kettő és utolsó négy kikapcs, 3-4 ON (lehessen jól látni, ki mikor lő ill. a robbanásokat körülötted, ha arty bemért), 5-6 opcionális
- minden játék újraindítás után feladatkezelőben játék exe affinitását újraállítani két magra (ez valamiért növeli az fps-t, talán újrarendezi a magokban az elosztást, fene tudja)
Ezekkel kaptam egy játszhatatlan sz*rból egy simán 30+ FPS felett futó játékot, ami nem egy vizuális orgazmus, de simán játszható.