A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #305442 Hidd el, próbálkoztam azzal is :) Nálam a lenti beállításokkal nem oszt, nem szoroz, viszont ilyen felbontáson eltünteti a kicsit pixeles éleket.
Korábban a legtöbb FPS-t az extra effektek miatt buktam, eggyel a minimum fölött is (feljebb húzni meg se próbáltam), de a lövegfüstöt meg a robbanásokat mindenképp akartam látni, mert azért harcban nem jön rosszul, ha látom, ki mikor lő, ill. hogy az arty lő-e engem. Ezért használtam a tweakert.
A második legnagyobb probléma az arcade-ról sniperre váltás volt, mert mindig beszaggatott pár másodpercre. Erre ott van a vitiris célzómod.
A harmadik meg az, amikor kinyírtak valakit, akkor is jó nagy rángás volt. Szintén tweakerrel lehet kikapcsolni. Mondjuk korábban írta valaki, hogy az audio is okozhatja, mindenesetre így már nem nagyon tapasztalom.