418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #306022
    Hogy mik vannak :)

• Gyuszopapa
    Én is pont ebben a cipőben járok nincs aktivációs gomb eltünt.
  • Toweliee
    Logolj be, aztán ki és mégegyszer be. Meg az xvm.xc-t is máshová kell bemásolni.
  • Sherman0070
    Be. De úgy se akar működni.
  • Malarki
    Be vagy lépve az oldalra? Mert csak akkor lehet aktiválni.
  • Sherman0070
    Beszarok hogy csak nálam nem működik ez a szar.
  • Sherman0070
    Na hát ez nem igaz. Az XVM modot hol kell aktiválni az oldalon? Mindenki azt mondja "ott van fönt" én sehol se látok olyat hogy Activate vagy valami ilyesmit. Segítenétek?
  • Kubukli
    Aki esetleg még nincs túl a "Tűz és víz" küldetésen 3 nap prémért, annak ajánlom ezt a kis dögöt. Meglepően sokat rakja t5/6-ba, de t7-ben sem kell vele megijedni.
    Sajnos mozogni kell vele a kis lőtáv miatt, ezért vérbeli f_kagyúró artystáknak nem való.

• stoppos
    Azt vajon miért nem látom, hogy ki lőtt ki? Mintha eddig írta volna, de most nem találom.
  • stoppos
    Azt gondoltam. Én anno a 12t-ig jutottam, de nem tudtam ráállni a táras tankos játékra, úgyhogy hagytam a francba.
  • foxbat88fx
    13 90 .... rohadt nehéz vele játszani
    talán az egyik legnehezebb tanknak tartom (persze ha a gyökere nem nyomja tele golddal)

viszont team battle-ben nagyon nagyon nagyon nagy jó tank tud lenni
  • JeffDunham
    Egymás utáni csata. Keresd a hibát... hogy milyen emberek vannak...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

És itt AMX90-el voltam. Az IS-7 tutira ment...

• stoppos
    Megvan az új kedvenc? :)
  • GabeE3e
    Érdekes, eltűnik a kép link...

http://kepkezelo.com/images/axvzxgrtc39xy5p6l7ra.jpg
  • GabeE3e
    a kép lemaradt:)
  • GabeE3e
    Rögtön a következő csata :)
  • ximix #306006
    Ez nálam a csapat mérce ha egy nyitott pályán ahol sokat számít egy spot-er és ellenség rohangáló spot-erét nem szedik ki 1 percen belül akkor az már nagyobb eséllyel bukta lesz.
  • JeffDunham
    Na erre már én is azt mondom hogy... SIEMKA POWA!
  • Simulacrum
    Érdekes csatán vagyok túl. T7-es csata (3-3 T7 mindkét oldalon), volt nálunk egy Amx 12t-ben egy lila játékos, mindenki más piros, egy-két sárga nálunk is és az ellennél is. Prokhorovkán természetesen rögtön mindenkit spotolt, ki is szedett rögtön egy tankot is. Mondtam magamnak A44-ben ülve, hogy itt se sokat tudok majd csinálni, mert a hősünk leszedi egymaga az ellenfelet. Teltek a percek, csapatunk lövi a spoton tartottakat, sima nyerésnek néz ki, én is tudok sebezni. Erre az ellen 4! tankja (köztük T7-es is) ráment a hősünkre teljesen öngyilkos módon. Simán el tudom képzelni, hogy amott is látta valaki a statját és bemondta, hogy őt kell megölni. 4-en sikerült legyűrniük, de közben persze mi simán leszedtük őket. Tőlünk összesen 4-en haltak meg a végére. Veszélyes a lila stat nagyon, főleg ha nem szakaszban tolja valaki. :)
  • mijki
    Le a kalappal, komolyan, ez szép!!!! Ügyes vagy! :)
  • Karelgott
    Majd rámegyek.
  • GabeE3e
    A 1390 is brutális :)

• Karelgott
    Végül a light-ba kezdtem. Ez az elc egy állat.
  • Simulacrum
    Nagyon érdekes, mert tényleg sok minden szól ellene. Erre mikor elkezdtem, már alaplöveggel tank ászt csináltam vele. Utána a top löveggel mind az átlagsebzésem, mind a WN8-am jobb vele, mint a végletekig imádott E-75-ömmel. Engem a nagyon hosszú idő zavar két lövés között, minden mást lehet kezelni. Egyszerűen úgy érzem, hogy egy táras tank még akkor is OP, ha minden értéke vacak. Tökéletes példa erre az 50 120. Ahogy írjátok, óriási, papír, no camo, nagyon sok a két lövés közti idő. Csak rossz tulajdonsága van, mégis az, hogy bevállalsz egy lövést az ellentől, aztán adsz neki négyet, az OP-vá teszi még így is. Pontosabban én jobb statot hozok vele, mint átlagban, ezért nálam OP.
  • ximix #305998
    Megoldhatták volna hogy egyesül is belehessen menni gyakorlóra, a felújított map-okon az újdonság varázsa nem mindig jön át :)

• nemtudommivan
    50-100-at szerettem foleg csapatban. En az is3 frontjarol pattogtam neha vele. Bar arrol mindennel lehet ha ugy van ( es altalaban ugy van lent megtalalsz a ...).
  • yossarianHUN
    "Regarding various FPS/bug fixed. Patch 9.0 added new sub-folder into the “world_of_tanks/res” folder, it’s called “awesomium”. No, this is not a joke, it really is there – no idea what it does, it’s some middleware. Now, here’s a thing. Some players reported that deleting this folder (or moving it somewhere else) from the client reported the game to load faster and run on more FPS. I tried it, it had no effect on me, but the game is still running – so, use it at your own peril."
  • Sunsetjoy
    Én pont azért nem szerettem, mert nem vagyok jó játékos, hogy a páncélvesztést kompenzálja a tudásom. Elég kielégítőnek gondoltam az AMX M4 45-ig szinte mindegyiket (najó t4 felett), utána totál szemléletváltás... ez van.
  • patchaou
    6670 pedig nem lehet rossz, nálam a 4670-el is simán jó volt közepes beállítással 1440-ben.
  • stoppos
    Hát akkor még a tweaker , ha még nincs, azontúl nincs sok ötletem.

Ami még segíthet kicsit, az exe-t magas prioritásra rakni, gameboostert elindítani, videókarit kicsit szoftveresen meghúzni, ha lehet.
  • Nihili
    A hivatalos fórumon egy srácnak ez segített:Launcher fix. Ő pont, hogy törölte az Iexplorer 10-et.
  • yossarianHUN
    Érdekes, úgy látom ezzel egyedül vagyok, de én már az 50-100-at se szeretem. Nem mondom, elég jó köröket futok vele az utóbbi időben, de egyszerűen nem tudom megszeretni. Az ágyúját jó francia módi szerint ugyanolyan okádéknak érzem, mint azt az átokverte DCA 45-öt, csak nagyban. Baromi pontatlan (igen, ha megvárod a teljes beszűkülést a lövések közt, akkor is), és olyanokról tud pattogni, hogy az embernek csak a szeme dülled bele. Ezért aztán ha nem kifejezett közelharcban használod, a hatos tár átlag fele az, ami sebez is. A tank maga hatalmas, baromi szaftos célpont, rossz kamóval, és papírvékony habtesttel, nem csoda hogy mindenki téged pécéz ki elsőnek, és a pálya másik végéből is téged igyekszik széjjellőni boldog-boldogtalan. Az 50 másodperces töltés már csak hab a tortán, az még hagyján hogy közben sebezhető vagy, ha megtanulsz játszani a tankkal, hamar meg fogod oldani hogy ne találjon meg senki miközben tárazol, de én türelmetlenebb típus révén egyszerűen hülyét kapok attól, hogy zajlik körülöttem a csata, jó zsíros célpontok tűnnek fel és el, de én közben békésen tuszkolom a skulókat a következő tárba. Gyorsnak viszont gyors, azt el kell ismernem, medek mellett sem kell szégyenkeznie.
    Nem mondom hogy rossz tank, de nagyon nem az én ízlésem.
  • DonPedro22
    azt írja a legfrissebb van fent
  • DonPedro22
    áh.. bocsi azt nem olvastam
  • DonPedro22
    ok bocsi... csak 3 napja szét ver az ideg mert nem tudok rájönni mi a gond
  • ximix #305987
    Lentebb írta az egyik fórumozó hogy neki se ment míg az internet explorert nem frissítette .
  • nemtudommivan
    Azert en az 50-120-at nem neveznem jonak. Nalam ott elszakadt a cerna. Iszonyat rossz camo, nagyon szar lovegkiterithetoseg, ket loves kozt hosszu toltesido. Behanytam tole. 50b-vel sokat mentem teszten es az nagyon bejott. De ami elotte van....
  • KaCsaxyz
    Ne haragudj, de hagy kerjelek meg, hasznalj neha pontot is. 4x olvastam el mire osszeraktam amit irtal :(
  • DonPedro22
    Írtam a support-nak hogy nem csinál semmit a launcher leírták mit csináljak de még így sem jó és visszaírták küldjem el a .log és cfg fileokat amiket leírtak, most várom hogy megint visszaírjanak, de ezt mondjuk én sem hiszem el hogy korábban működött minden csak akkor játszottam pár órát és töröltem, akkor még elég alap dolgok voltak gyerekcipőben járt most látom vannak változások kipróbálom újra és tessék nem megy, szét ver az ideg...
  • joceruza
    A t.k.m tele van! Ezt a patch-et jobban el sem tudták volna kúrni! Kidobál csatából,crash-el,fps drop.... és a szerverek is szarok. Hogyan gyilkoljon az ember 500-700 pinggel? Rakják bele a répájukat!