banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Érdekes csatán vagyok túl. T7-es csata (3-3 T7 mindkét oldalon), volt nálunk egy Amx 12t-ben egy lila játékos, mindenki más piros, egy-két sárga nálunk is és az ellennél is. Prokhorovkán természetesen rögtön mindenkit spotolt, ki is szedett rögtön egy tankot is. Mondtam magamnak A44-ben ülve, hogy itt se sokat tudok majd csinálni, mert a hősünk leszedi egymaga az ellenfelet. Teltek a percek, csapatunk lövi a spoton tartottakat, sima nyerésnek néz ki, én is tudok sebezni. Erre az ellen 4! tankja (köztük T7-es is) ráment a hősünkre teljesen öngyilkos módon. Simán el tudom képzelni, hogy amott is látta valaki a statját és bemondta, hogy őt kell megölni. 4-en sikerült legyűrniük, de közben persze mi simán leszedtük őket. Tőlünk összesen 4-en haltak meg a végére. Veszélyes a lila stat nagyon, főleg ha nem szakaszban tolja valaki. :)