A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #305991 Érdekes, úgy látom ezzel egyedül vagyok, de én már az 50-100-at se szeretem. Nem mondom, elég jó köröket futok vele az utóbbi időben, de egyszerűen nem tudom megszeretni. Az ágyúját jó francia módi szerint ugyanolyan okádéknak érzem, mint azt az átokverte DCA 45-öt, csak nagyban. Baromi pontatlan (igen, ha megvárod a teljes beszűkülést a lövések közt, akkor is), és olyanokról tud pattogni, hogy az embernek csak a szeme dülled bele. Ezért aztán ha nem kifejezett közelharcban használod, a hatos tár átlag fele az, ami sebez is. A tank maga hatalmas, baromi szaftos célpont, rossz kamóval, és papírvékony habtesttel, nem csoda hogy mindenki téged pécéz ki elsőnek, és a pálya másik végéből is téged igyekszik széjjellőni boldog-boldogtalan. Az 50 másodperces töltés már csak hab a tortán, az még hagyján hogy közben sebezhető vagy, ha megtanulsz játszani a tankkal, hamar meg fogod oldani hogy ne találjon meg senki miközben tárazol, de én türelmetlenebb típus révén egyszerűen hülyét kapok attól, hogy zajlik körülöttem a csata, jó zsíros célpontok tűnnek fel és el, de én közben békésen tuszkolom a skulókat a következő tárba. Gyorsnak viszont gyors, azt el kell ismernem, medek mellett sem kell szégyenkeznie.
Nem mondom hogy rossz tank, de nagyon nem az én ízlésem.