418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    en tier5 premiumokon semmit nem vettem eszre.
  • yossarianHUN
    Az, vagy goldozott, vagy gold consumable, satöbbi satöbbi. Nagyokat mondani mindig tudott, csak igazolni a nagy mondásokat nem.
  • blackfalcon
    Ez a kis videó nagyon nagyon király volt sírva röhögtem rajta lol
  • yossarianHUN
    Csak tudnám hogy rájátszol, vagy tényleg ilyen vagy. Ha az első 3 hsz-ből nem fogtad fel mi a problémám, akkor nem tudok segíteni rajtad.
  • yossarianHUN
    Egyébként meg a prém tankok hozamának csökkenése nekem is feltűnt, szóvá is tettem itt pár hónapja, a különbség köztünk csak az, hogy én legalább fél tucat képpel igazoltam az állításomat, mellesleg kérés nélkül, mert én tudom, hogy valaki beböfög valami panaszt valahova, akkor illik azt alátámasztani valamivel.
  • ximix #307160
    Ügyes a srác :)

• Jakuza1
    Csajszikam az nem kep ? vagy hogy gondoltad ezt ?
  • KaCsaxyz
    Ezzel a reszevel is egyetertek. Marmint, hogy elettartamra nem jar xp. De meg mindig az agak huzasarol beszelunk. A TD ag konnyebb. Siman azert mert bokorharcos. A med/heavy ag melosabb. Ha most arrol kezdunk el beszelgetni, melyik szorakoztatobb, akkor a TD az arty utan jon (arty a legunalmasabb). Sokkal jobban elvezem a med agat - heavynel is jobban - mint barmi mast. Ez teny. De agat huzni kb T8-ig TD a legkonnyebb szerintem. Ezzel egyutt nem fogunk osszeveszni ezen a teman szerintem:)
  • Malarki
    Akkor miért kellett kivágni? Mi nem tetszett a teljes képen?
  • yossarianHUN
    Az első mondatod az LOL, a az utolsó meg: ez neked kép? Aztán miért vágtad le a többi részét, "mukikám"?
  • Jakuza1
    120 ezret.
  • Jakuza1
    Ja es megvalami mukikam, amire regen 12ezret kaptam a premium tanknal, arra most jo ha kapok 30ezret. De tuti a kep a hibas. :PPPP
    Jah de gondolom, most hogy kepet is kaptal es sirtal anyad miatt,, monst emiatt erzed magad frusztraltnak. Hiszne jakuza sose linkel kepet.
  • zsupeti
    Vesztes csata volt?
  • zsupeti
    Seggbe durranthatott egy saját tankot.
    Erre gondolsz? :)
  • Jakuza1
    Megis milyewn adat te hulyegyerek ?
    A nevem ? Az aztan tutire elferdit mindent te gyoker.
  • yossarianHUN
    Ugyan, egyértelmű hogy az egyéb adatoknál (is) van a kutya elásva. Nem véletlenül lett levágva a kép többi része, kilóg a lóláb.
  • yossarianHUN
    Frappáns
  • yossarianHUN
    Nos lehet, de akkor nézzük meg, mivel ki jár jobban. A medek ugye azért kapják a sok xp-t, mert többnyire maguknak spottolnak/sőt, másoknak is spottolnak. Meg top tierekben azért, mert a remek fegyverzetüknél fogva simán csinálnak annyi, de sokszor több sebzést, mint a heavyk. A TD-k mire kapnak sok xp-t? A sok sebzésre, oké, de mint mondtam ők ezt hátulról csinálják, ahol ugye az xp felét kell venni. Máris nem olyan sok az a sok xp. Az meg, hogy nagyobb biztonságban vannak, tovább élnek, na sag schon, élettertamra nem jár xp.
  • ximix #307147

http://www.youtube.com/user/MrTURRUS/videos
  • zsupeti
    68,42% a találati arányod.3 lövedék ment a Valhallába ami 105ös ágyúnál már
    prém nélkül fájdalamas.
  • csoszi87
    JA lőttél 19et.
    Az 19000 credit.
    Nem tudom mi a problémád, hogy keveset kaptál.
    De legalább ne beszélnél össze-vissza.
    7k-t vont le mi? pfffffffffffffffffffffffffffff
  • KaCsaxyz
    Megint nem figyelek. Azt ohajtottam volt irni, hogy az utolso (idezett) posztoddal maximalisan egyetertek (bocsesz).
  • Jakuza1
    Csak azert mert anyad volt rajta.
  • KaCsaxyz
    Azt hiszem kicsit elbeszelunk egymas mellet. A vonalak huzasarol beszeltunk, legalabbis ugy gondoltam arrol volt szo. A posztod tobbi reszevel maximalisan egyetertek.
  • Sunsetjoy
    Valami nem egyenes. A nemprémnek nem ennyinek kellene lennie, ha a prém 20k... valami csúnya levonás van a dologban.
    Amúgy ez nem screenshot, hanem képkivágás.
  • csoszi87
    Én 26000-et számolok resupplyra.
    20000-4600=15400
    Tehát ez ha ez a prémiumra kapott +50%, akkor 30800 körül lehetett a bevételed, és ebből maradt 4600.
    Bocs ha rosszul számoltam.
  • yossarianHUN
    Ezt most te sem gondolod komolyan? Miért kellett kitakarni a kép többi részét? Tán van ott valami, ami rácáfol az állításaidra? Ugyan, kérlek.
  • yossarianHUN
    Gratulálok Matyi2, előtörta régi éned. Igazából már vártam.
  • yossarianHUN
    Aláírom, hogy heavyvel nehezebb mostanában high tierben játszani, szidom is miatta a WG-t folyamatosan. A medes résszel viszont nem értek egyet, meg vagyok róla győződve, hogy jelenleg a T9-10 csúcsragadozói a medek. Nem, nem a TD-k. A TD-knél van a nyers erő meg alfa, de a meccseket a medek döntik el. Kiváló mozgékonysággal, olykor heavy-szintű vagy jobb páncélzattal, heavykénél szinte mindenben jobb fegyverzettel egyáltalán nem kell őket félteni. Nem is értem a folyamatos nyafogásokat a csillagrombolók, trógerek satöbbik miatt. Igen, van hogy megfingatják az embert, és ha igen az baromi bosszantó, de kiszámíthatóak, tudható hol lesznek, hogy lehet őket kijátszani. Aki eljutott T10-ig, az vessen magára, ha nem tudja elkerülni a veszélyes TD-ket, vagy ellenük fordítani a gyengeségeiket. Különösen medben, heavyben ez ugye már egyáltalán nem ilyen egyszerű, de erről már szóltam fentebb.
  • vhooper
    Prémium nélkül játszol...
  • Jakuza1
    Na anyadrol ezert nem linkelsz sceenshotot, mert azt hiszik a szozeterol hogy apad.
  • Jakuza1
    Nem, az sem nyert mert nem hasznaltam oket az autorepair volt mindossze valami 7k osszeg.
  • Jakuza1
    Annyira misztikus t29 csata no gold shot against higher tiers.

• KaCsaxyz
    "Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétől elesnek."
    Ezt most azert te sem gondoltad komolyan, ugye?
    Med/heavy vonalakat szerintem szivasab huzni. Egyik azert mert hullik minden 3-ik mecsben sebzes nelkul arty-k miatt. Masik meg felveszi a felderio szerepet, mert nincs mas lehetosege minden 2-ik meccsben. TD-t tenyleg a legkonnyebb. Nem veletlen Jpz4 az egyik kedvenc farm tankom (jo, tudom, perverz vagyok, de akkor is, egy TD).
    Scoutnal nem a megtett tavolsagot, hanem a spottolasi idot kellene exp-el honoralni. Tenyleg duhito lehet 5-7 percen keresztul spotolni es kapni 1k spot damage-et:S
    Szemelyes velemeny, uh most kerek elnezest az " Ezt most.." mondat miatt, de nagyon nem tudok egyeterteni veled.
  • yossarianHUN
    Hagyd. Szokásos Jakuzás sztori, régen is folyton ez ment. Ez történt, az történt, fos a játék, de mikor kérsz egy screenshotot, síri csend és hullaszag.
  • zsupeti
    Nem lehet,hogy pro eü,tűzoltó és javítócsomagod van feltéve?Mert ha ezeket használod és a csatában 1-2 el is megy,akkor már karcsú a nettó bevétel.
  • yossarianHUN
    ".a td vonalakat is a lekönyebb kihúzni."

Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétől elesnek.

"A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem."

Megtett távolságot? Arra XP-nek kéne járnia?:D Akkor egész meccsen csiki-csukiznék egy helyben:D
  • tamas323
    Ez hülyeség, a td-k a többi tankoz épp, hogy túl vannak értékelve..a td vonalakat is a lekönyebb kihúzni.
    A scout tankok vannak alul értékelve , mert nem számolja a játék a megtett távolságot szerintem.
  • yossarianHUN
    Igen, volt is rajta úgy egy évvel ezelőtt nagy hörgés a fórumon, de aztán valamelyik patchben állítólag javították. Ennek ellenére én is úgy érzem, hogy a TD-kkel valahogy szűkmarkúbban bánik a játék XP terén.
  • ToCsEk
    server 1 űberlagg