banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KaCsaxyz
    "Ezt mégis mire alapozod? Pedig a TD-knek eleve nehezebb dolguk van, mivel többnyire második-harmadik vonalból ügyködnek, emiatt eleve az XP felétől elesnek."
    Ezt most azert te sem gondoltad komolyan, ugye?
    Med/heavy vonalakat szerintem szivasab huzni. Egyik azert mert hullik minden 3-ik mecsben sebzes nelkul arty-k miatt. Masik meg felveszi a felderio szerepet, mert nincs mas lehetosege minden 2-ik meccsben. TD-t tenyleg a legkonnyebb. Nem veletlen Jpz4 az egyik kedvenc farm tankom (jo, tudom, perverz vagyok, de akkor is, egy TD).
    Scoutnal nem a megtett tavolsagot, hanem a spottolasi idot kellene exp-el honoralni. Tenyleg duhito lehet 5-7 percen keresztul spotolni es kapni 1k spot damage-et:S
    Szemelyes velemeny, uh most kerek elnezest az " Ezt most.." mondat miatt, de nagyon nem tudok egyeterteni veled.