banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Aláírom, hogy heavyvel nehezebb mostanában high tierben játszani, szidom is miatta a WG-t folyamatosan. A medes résszel viszont nem értek egyet, meg vagyok róla győződve, hogy jelenleg a T9-10 csúcsragadozói a medek. Nem, nem a TD-k. A TD-knél van a nyers erő meg alfa, de a meccseket a medek döntik el. Kiváló mozgékonysággal, olykor heavy-szintű vagy jobb páncélzattal, heavykénél szinte mindenben jobb fegyverzettel egyáltalán nem kell őket félteni. Nem is értem a folyamatos nyafogásokat a csillagrombolók, trógerek satöbbik miatt. Igen, van hogy megfingatják az embert, és ha igen az baromi bosszantó, de kiszámíthatóak, tudható hol lesznek, hogy lehet őket kijátszani. Aki eljutott T10-ig, az vessen magára, ha nem tudja elkerülni a veszélyes TD-ket, vagy ellenük fordítani a gyengeségeiket. Különösen medben, heavyben ez ugye már egyáltalán nem ilyen egyszerű, de erről már szóltam fentebb.