418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    Biztos valami td megint.Talán borsig.
  • Simulacrum
    Ha az IS7 maga volt, akkor így járt, ha viszont csak egyetlen társa is van vele, akkor a WTE100 is halott és akkor ha jól számolok mindkét oldalon 1-1 tízes veszett. Tudni kell a WTE100 ellen harcolni és még ha kicsit OP is, akkor is rettentően jól ki lehet használni gyengéit.

Nekem aranyosan kezdődik a reggel, mindez T8-as csatában:
  • Tono34
    1800+ üzenet, lemaradtam valamiről?

Mellesleg nem tudjátok mi lesz a következő Top Of The Tree?
  • haflac
    Az előbb rendesen megsajnáltam az ellen is7-esét.A mi wt-e100-asunk úgy kapta szét full hp-ról köpni-nyelni nem tudott.Olyan 10 másodpercig tarthatott az ákció.De nem op td,az is7 meg jó tier 10-es tank.
    Ezek után a löwével fű alatt közlekedtem.
  • Simulacrum
    És ne hagyjuk ki a Ferdit se. Nekem már alapágyúval ászom volt vele, mert annak a tanknak aztán tényleg van lövegkitéríthetősége minden irányban. Mind a három 8-as német TD szerintem kimagasló. A JP2-vel ugyan csak teszten játszottam, de tényleg nagyon jó az is. Egyetértek, a Borsiggal unalmas a játék, de azért én is azt gondolom a legjobbnak. Egyszerűen azért, mert T10-ben az a legjobb a három közül. Ugyanis míg a Ferdit és a JP2-őt azonnal levadásszák, ott már nem jelent annyit a jó páncél, addig a Borsigot T10-ben sem veszik észre. Tehát én azt mondom, T8-ban, T9-ben nehéz köztük győztest választani, a Borsig javára a T10 dönt. T10-ben azért ritkán voltam top xp szerző a Ferdivel, top sebző meg még ritkábban, Borsiggal mindkettő nem túl nagy teljesítmény. A kicsisége miatt nagyon durva helyekre is be lehet vele állni úgy, hogy nem tudják meglőni, sokszor süvít el a fejed fölött azonnali halált adó lövedék, míg a nagy Ferdi és JP2 ezeket benyelné.
  • JeffDunham
    Mind a kettő a garázsban van, nem véletlenül. Én is imádom a Jp2-t.
  • nemtudommivan
    Batchattel vagy 50 b-vel lehet tobbet sebezni ? Teszten jol szuperalt a bat de ezt szerintem nagyreszt a lathatatlansaganak koszonheti illetve hogy teszt szervdren mindenki esz nelkul tamad. Vissza akarom venni az 50-120-at vagy a lorit (leirni is borzalmas nem hogy jatszani veluk) es kihuzni az egyik tizest.
  • tamas323
    Bár a Jp is szerintem nagyon jó TD, de a borsig azért csúfosan veri..az a kis camo fullra húzva brutális camo-t jelent gyakorlatban ám:) és azon a vonalon az e100 és a borsig a legjobb. érdekesség képen: ez csak a globális winrate borsig:51.4738 jp: %48.5793 %..a borsigon azért nincs páncél , mert nem is kell rá.http://tank-compare.com/de/compare/rhm-borsig-waffentrager/jagdpanther-ii#T1=484I390I331I589I141&T2=228I158I114I280I138
    de sok minden másba is veri a borsig.
  • Madi92
    Szerintem a' ISU!

• popey8
    Kíváncsi lennék JP2 vs Borsig ügyben ki melyiket gondolja jobbnak? Én megkockáztatom, h a JP2 jobb cucc, mint a borsig. Az utóbbinak kicsivel jobb rofja és vmennyivel jobb camoja van. A JP2 mobilis és a felépítmény páncélja simán fogja a T8-T9-es tankok lövedékét. Sokkal jobb a gun depressionje is, így ha a testét van lehetőség elrejteni a domborzat segítségével, akkor nagyon nehezen lehet csak sebezni, míg a cicussal hull downból simán lehet osztani az áldást. Biztos mindenki más-más dolgot favorizál a fentiek közül, nekem személy szerint a leírtak miatt a JP2 sokkal jobban használható, mint a borsszóró. Azt hiszem mind közül a mobilitás billenti a panther felé a mérleg nyelvét. A Borsiggal túl monoton és kicsit unalmas a játék. Mai duplázó JP2 kör:

• Oddball29
    110 Ace. Tipikus késő esti favágó game sok mellével, odamondogatással, viszont elég szép golyózáport sikerült túlélni. Magaslati T32-re kiment 2 APCR, mert még a kupoláját is elég szar szögben láttam.
  • Madi92
    Bee.. Bee.. és hányszor van olyan, mikor te is az alsó rétegben vagy 400-600dmg-vel, meg persze mindenki más is? :D
    (nem bántásból, csak érted.. :)
  • Solten
    Jol leszerepelt. Lassan mozgott, lassu tuzero, a motorja alkalmatlan volt a sivatagi hadvislesre. Egyedul a frontpanceljat szerettek az egyiptomiak, a Patton se nagyon utotte at.
    Az izraeliek zsakmanyoltak parat, statikus tuzersegnek hasznlatak jobb hijan.
  • zsan666
    Persze, világos. A cél igazából az volt, hogy megértse amit többen is kértek tőle. Ne soronként kivagdosott részeredményekkel érveljen, ha nem tolja be a teljes jelentést és sokkal átláthatóbb minden. De egyszerűbb volt anyázni...
  • Bee
    T8 csatában nagy elvárás a minimum 1000 HP lesebzése?
    Ehh, hétvége van...
  • yossarianHUN
    Ne is mondd, Conqueror 120 penes HESH lőszerével trollkodok egyfolytában:D Ha sikerül megflankelned valakit, ott kő kövön nem marad.
  • Simulacrum
    WT-re HE-t nyomni igazi fun. Egyrészt kapott egy 400 fölöttit meg egy löveg és egy lövésze bánta. Emiatt összevissza lövöldözött és mikor megkapta a második HE-t is, már visszavonult egy T8-as tank elől. Az ilyenekért mondom azt, hogy lehet, hogy OP a WT, meg az FV, de őket úgy is én látom meg hamarabb és vissza tudok rájuk lőni, míg egy artyra nehezen.

• tamas323
    Nem csak a sebzésért számol a játék kreditet:)
  • ximix #307188
  • zsan666
    Ha ez T29 akkor elég furán számolnak. Tegnapi köröm feleennyi sebzésre dupla kredit maradt (volna prém nélkül) és top tier voltam. De a 19 skuló az bizony 19k kredit, ahogy írták már...
  • yossarianHUN
    Épp kérni akartam.
  • csoszi87
    NA jó, akkor levezetem neked még 1x.
    Nem tudom tudtad-e, hogy a prém +50%ot ad creditre.
    Te prémiummal kaptál volna 20064 credit bevételt javítás, újratöltés után.
    Prém nélkül kaptál 4598 creditet javítás és újratöltés után.
    A kettő különbsége 15466 ami a +50% lenne ha lenne prémed. (ezt 3X-va megkapod a teljes szerzett creditet HA lett volna prémed)
    46398
    Ebből levonod azt a pénzt ami prém bónuszod (15466).
    30932 Ennyi creditet kaptál.
    Ha levonod a bevételed ami 4598 volt marad: 26334
    Ennyi volt a teljes javítási és lőszerköltséged.
    Lőttél 19et az 19000 credit T29 top lövegénél, így kijön, hogy 7334 volt a javítása a tanknak.
    Ez megegyezik a @307134-es hozzászólásodban írttal.

Azt hogy alig kaptál valamit a körre nem igaz, csak nem kellene a madarakat lövöldöznöd, mint 1 6évesnek.
    19-ből 13 találat nem túl fényes.

Feljössz ide hülyeségeket beszélni. Ha nem adsz képet onnan tudjuk, hogy ferdítesz, ha adsz akkor meg még le is buktatod magad.
  • j0nNyKa
    témát zárom, anyázással lehet menni az oviba, innen el.
  • Malarki
  • toocha
    POPCORNOS gifet valaki! Please!
  • Jakuza1
    Amit en nem szoktam, hiszen sose linkelek kepet ?
    Megint szopni akarsz azzal kapcsolatban hogy deka goldot nem lottem ? :P
  • Jakuza1
    Itt a kpe amire vartal eppen muttidat igazoltatjak

• yossarianHUN
    End of battle képet kérnék, hogy lássam miket sebeztél, illetve a statisztikás screent, hogy milyen lőszerrel, milyen fogyócikkek mellett.
  • patchaou
    Off:
    Megjelent a S.T.A.L.K.E.R.. Lost Alpha Letöltéshez link a cikkben :)
    On
  • lexlutor
    komoylan szanalom eza cirkusz amit csinalsz. dehat ez a nev mar fogalom errefele, budapest20 :D
  • Jakuza1
    Marmint a szel fujja ki a szadat, vagy bepallott a ferfi pofak falizasatol ?
    Ugyan mar erolkodsz hiszen en meg kepet se linkelek. :P
  • blackfalcon
    és ehez neked prém tank kell ilyen győzelmi sosrozathoz:Nekem nincs ilyen prémem de van m4 ami full és persze prém is már azzal is hozok ennyit a konyhámra.
  • yossarianHUN
    Linkelni, nem hebegni-habogni.
  • Jakuza1
    Amugy latsz own team damaget, amire a kep be lett linkelve? Hiszen te mar megmagyaraztad a semmit.
  • Jakuza1
    Az neked nehez lenne a megoldokepesegeddel, hiszen felvoltal mentve meg gyogytornabol is..
  • yossarianHUN
    És nem lenne egyszerűbb az egész képet egyszerre belinkelni, barátom? Vagy puzzlézzuk össze darabonként? Ha gondolod, satírozd ki rajta a neved, kíváncsi rá az öreg ördög.
  • lexlutor
    hat-hat..premiummal azert szepen hoznak azok is, foleg h a javitas bago.

Victory!
    Battle: El Halluf
    Vehicle: T14
    Experience received: 1 495
    Credits received: 62 245
    Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "1st Class"

Victory!
    Battle: Hidden Village
    Experience received: 1 086
    Credits received: 37 753
    Battle achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "2nd Class"
    WN8: 1280 (51)

Victory!
    Battle: El Halluf
    Experience received: 1 306
    Credits received: 45 919
    Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"
    WN8: 2163 (82)
  • Jakuza1
    Ja es ugye own team sebzes, hat hogyne. :PPP

Kell valami magyarazakodas, ha egy masik nem jon be, mint nem kuld kepet, de az nem kep csak valami mas mert csak a nev hianyzik rola, vagy esetleg valami hulye azt kepzeli, hogy sajat teamet sebzett es levont a semmire a wg.
    Hat hogyne az ilyen yossarianmakinak az mar magyarazat. :P Ezert kapja a banant a kozkacukor utan :PPPP

Ja makikam szolj hogy goldot lottem mert tuti az volt a levonas, es majd a kov kepre ismet anyad miatt fogsz szegyenkezni. :P

• yossarianHUN
    Azokat nem is piszkálták (gondolom). A nagy pénz nem azokban van, hanem a nyolcasokban.
  • blackfalcon
    Eza másik is jó volt lol