A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #307202 És ne hagyjuk ki a Ferdit se. Nekem már alapágyúval ászom volt vele, mert annak a tanknak aztán tényleg van lövegkitéríthetősége minden irányban. Mind a három 8-as német TD szerintem kimagasló. A JP2-vel ugyan csak teszten játszottam, de tényleg nagyon jó az is. Egyetértek, a Borsiggal unalmas a játék, de azért én is azt gondolom a legjobbnak. Egyszerűen azért, mert T10-ben az a legjobb a három közül. Ugyanis míg a Ferdit és a JP2-őt azonnal levadásszák, ott már nem jelent annyit a jó páncél, addig a Borsigot T10-ben sem veszik észre. Tehát én azt mondom, T8-ban, T9-ben nehéz köztük győztest választani, a Borsig javára a T10 dönt. T10-ben azért ritkán voltam top xp szerző a Ferdivel, top sebző meg még ritkábban, Borsiggal mindkettő nem túl nagy teljesítmény. A kicsisége miatt nagyon durva helyekre is be lehet vele állni úgy, hogy nem tudják meglőni, sokszor süvít el a fejed fölött azonnali halált adó lövedék, míg a nagy Ferdi és JP2 ezeket benyelné.